hehe:)) jak coś będziesz wiedział od kopa pisz:))))))
-
-
Polar - Cracovia 0 : 2
jedziemy z nimi panowie
Opravcy daja rade
pozdro Skot
jestemw domku po fumdusz i sytuacja nie pozwolila, ale serce mam w 71
:D:D
pozdro
Wojtek
Wojtek iwesz coś co się dzieje na trybunach?:)
koniec pierwszej połowy . wygrywamy 2:0
Kufa, Radio wroclaw a zaczynaja od meczu z gtsem. Mam nadzieje, ze Cracovia dalej prowadzi i ze maja przewage, teraz siadl mi WMP i nie wiem ci sie dzieje. DO BOJU CRACOVIA, DOBOJU CRACOVIA, MARSZ, MARSZ DO BOJU MARSZ, ZWYCIESTOW CZEKA NAS
PROSTO Z WROCKA:
JEST NAS 550. ŚLASKWYPIE....... JAK BY NIE PAŁY TO BY BYŁA POWTURKA ZE STALOWEJ!!!
cdn...
Polonia-Amica 0:1
Bąk 24'
Kristhc ;)
pozdro wojtek, juz sie nie moge doczekac powrotu..
Do boju Cracovia Marsz, marsz. Do boju marsz.
Zwycięwo czeka nas.
Do boju Cracovia Marsz, marsz, marsz, do boju marsz...
Skot: my Ciebie też !
Kocham,
kocham tylko ją ,
zawsze zawsze będę z nią,
nawet nawet w chwili złej -
nigdy nie opuszcze jej!
PASY!
PASY CRACOVIA!
PASY !
PASY CRACOVIA!
PASY !
PASY CRACOVIA!
PASY !
PASY CRACOVIA!
Właśnie usłyszałem końcówkę relacji w radiu Kraków i ponoć nie było za dobrze, bowiem Polar kilka razy nam zagroził, ale ważny jest wynik. Niepokoi kontuzja Piotrka Bani.
Craco co ty tutaj robisz ?? :*** Weź tam pozdrowienia dla opravców od
-Calissto-
a co na trybunach?:))
Bedzie dobrze........
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
pasożyt dzięki to przynajmniej konkret a nie jak inni pisali że jest 1000 ma nadzieje że na ruch pojedzie więcej ludzi
:D
śłyszeliscie w radiu jeden z najbardziej poszukiwanych gangsterów z włoszech zatrzymany w krosnie:)))))))jest to jeden z najbardziej poszukiwanych włoskich mafiozów szukali go już kilkanaście lat
Wiadomość zmieniona (13-03-04 19:01)
Bo Krosno jak wiadomo to znane zaglebie wloskich gangsterow.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)