Czy ktos kumaty moze mi potwierdzic lokalizacje meczu w Monachium? Zalezy mi na dokladnym adresie.
Glowna pisze o hali lodowej w Olympia Park, Google i strona Monachium podaje drugi adres lodowiska...
Ogarniam hotel z Juniorami, wiec chcialbym gdzies blisko wlasciwej lokalizacji sie wbic (U-Bahn i samochod niby tez wchodza w gre, ale najlepiej byloby z buta podejsc...).
-
-
CHL 2017/18 - Where Europe comes to play!
4 dni później
Do Twixxx, oficjalna strona RB München potwierdza ze mecz z nami odbędzie sie w hali w Olimpiapark. Adres:
Spiridion-Louis-Ring 3 , 80809 Monachium. Bilety bedą dostępne od początku sierpnia. Gdybys nie znalazł czegoś w pobliżu to mam dobry( tak myśle) typ , w innej części miasta ale tanio(warunki dla z juniorami spoko)i dobry dojazd U-bahnem. Ja już tam zarezerwowalem.
Dzieki za info i oferte noclegu. Z hotelem juz sobie poradzilismy. Do zobaczenia w MUC!
4 dni później
[quote]Tak, tak! Wielkie hokejowe emocje znowu zawitają do Krakowa! Za sprawą naszych hokeistów Hokejowa Liga Mistrzów po raz drugi odbędzie się w Mieście Królów Polskich!
W najbliższy czwartek ( 20.07.2017) rusza sprzedaż biletów na dwa najbliższe mecze przy Siedleckiego 7. Rywalem "Pasów" w tych starciach będą drużyny Red Bull Monachium oraz Brynäs IF. Sprzedaż będzie prowadzona zarówno internetowo jak i stacjonarnie w kasach przy stadionie ( ul. Kałuży 1). Szczegóły wkrótce![/quote]
Przydałaby się jakaś rezerwacja miejsc dla karnetowiczów z zeszłego sezonu.
Jakieś przecieki o cenach?
Leesior, nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej ! [ANGRY FACE]
Od jutra niby sprzedaż biletów, a szczegółów żadnych.
Zdziwiony ? [WINKING FACE] Niemniej jest to żenujące ! [ANGRY FACE]
- Edytowany
Macie jak na zawołanie.
https://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/ceny_biletow_na_mecze_comarch_cracovii_w_chl_sprzedaz_rusza_juz_jutro
ps: Ktoś jest grubo pierdolnięty z tymi cenami na sektory od D do H.
Ciekawe czym kierowano się przy ustalaniu cen. Sektor C - 40zł, sektor I (po przeciwnej) - 60zł, sektor J - miejsca rozdają że nie ma cen?
Chcieliśmy CHL to mamy w wydaniu cenowym :D.
J - buforowy :)
MKS ustalał ceny? Jak tak to Tabisz grubo poleciał...
240 PLN za dwa mecze? Super - ja, jako kibic wierny, pójdę. Ale znajomi, którzy chcieli zobaczyć "z czym to się je w CHL" raczej zrezygnują. Chyba, że w cenie biletu jakaś flaszka single malta jeszcze jest... Pewnie przyjdą najwierniejsi ;)
Ceny wywindowane z jednej strony jak na standardy panujące na Siedleckiego z drugiej tu trzeba wypełnić raptem 2500 miejsc, choć ze względu na cenę może być problem a Tyscy tym razem mogą nie pomóc w zapełnieniu hali!
I jak ja mam iść z moimi bąblami na oba mecze ? :( Za 3 blilety na oba mecze każdy, to aż 720 zł ! :@ Ech ... :cry:
Moze licza na kibicow przyjezdnych ?Bardzo drogo !
Będzie frekwencja jak na plastikowej, w porywach 1000 osób.
- Edytowany
Chyba kogoś POPIERDOLIŁO (sorry za słownictwo) z tymi cenami od D do I. Nie dość, że gramy w czymś przypominającym skansen hokeja, to jeszcze takie ceny.
Pójdę na A.B lub C i niech se ma moim karnetowym miejscu siedzą jakieś "Janusze hokeja", których na to stać. Mam tylko nadzieję, że nie wyjdą po dwóch tercjach, bo pomyślą, że mecz hokeja trwa dwie połowy.
PS. Ciekawe czy za takie ceny wyremontują choćby te budki do sprzedaży biletów i dadzą nową paletę pod kolumnę ;)
PPS. Wie ktoś może czy 15% zniżki będzie obowiązywać tylko przy zakupie "swojego" miejsca (np. na F), czy też można kupić ze zniżką inne miejsce (np. na B) ?
Jesteście pewni, że to cena na dwa mecze a nie na jeden? Moim zdaniem te 240 zł to cena za jeden bilet na jeden mecz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)