Dywagacje przed finałowym meczem w finałowym starciu ... http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,42924,sonda-hokejnetu-kto-zostanie-mistrzem.html
-
-
Play - Off 2017 !!! Walczymy o 12-te złoto !!!
Myślę, że dziś będziemy świętować MP, ale nie jest to u mnie wiara, tylko próba zrozumienia psychologii zarządzania tłumem.
Sterby - daruj sobie - tak na dwa dni Cię proszę pozwól się ludziom cieszyć.
Proszę Cię jak Pasiak Pasiaka jak górołaz górołaza
agent44 dzięki za tę wypowiedź Damiana Kapicy na rozluźnienie...po tym co usłyszałem od Damiana moja wiara rośnie, "bylibyśmy frajerami gdybyśmy to wypuścili..." mam nadzieję że nasi zawodnicy dzisiaj wieczór będą Mistrzami a nie Frajerami... i mam nadzieję że wszyscy jego koledzy z drużyny myślą jak Damian Kapica.
Kruszyna... ale JP2 za nas meczu nie wygra choć pomóc potrafi patrz w ubiegłorocznym finale decydująca o Mistrzostwie bramka Sinagla po podaniu wg mnie od JP2, choć szanuję wielu moich kolegów którzy twierdzą, że to było przypadkowe odbicie od źle przymocowanej pleksi ochraniającej reklamę na bandzie...
Jeśli nie będziemy łapać głupich kar, podawać tyszanom na łopatki, wybijać z własnej tercji to co jest do wybicia i broń Boże poza lodowisko, jeśli Radzik będzie bronił tak jak w meczu piątym (paradoksalnie przegranym 1:3 ale Radzik moim zdaniem bezbłędny, ba broniący sam na sam a nawet kiedy 2 tyszan jechało na niego) no to z pomocą JP2 wygramy...
PS rozumiem adminie że twoje słowa tyczą się również zuberqa który mnie nazwał baranem, choć jestem strzelcem
Powiedzcie jak jest z biletami dla nas w Tychach? Beda jakies?
Dziś nas wszystkich pogodzi.GOLENIE BRÓD
No właśnie jak z biletami bo nie wiem czy mam pakować się do auta?
Wie ktoś ile dostaniemy?
O ktorej jest w koncu mecz ?
19,15
Dzieki
- Edytowany
No to w droge!!!Po MISTRZA!!!PO ZLOTO!!!PO CHWALE WIELKIEJ CRACOVII!!!!
[color=#ff3333][size=xx-large][b]DO BOJU CRACOVIO!!!![/b]![/size][/color]
Wygramy, wygramy, wygramy!!!
Tyskich pokonamy !!!
CRACOVIA !!!!!!!!
12 TYTUŁ NAS CZEKA !!!
To co nasi robia na trybunach - klasa! Ja w drodze, oglądam w aucie! Akurat na powrot naszych dojade!
Śledzę tylko tekstową relację. Już druga kara.... Słuszna ?
Znowu matoły gwiżdżą na kontuzjowanego Kapicę
Slabo wznowienia i Dziubinski musi sie ogarnac
Na razie po pierwszej tercji źle nie jest.
Nie łapać kar, grać swoje i będzie dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)