Mam nadzieje ze Steblecki się ogarnął i zacznie grać tak jak Ronaldinho za czasów gdy grał w Barcelonie czyli szybka kiwka, zejście do środka i bomba. Szczerze mówiąc zaskakujący skład. Zobaczymy
-
-
Ruch - CRACOVIA [21] - 10.02.17 piątek 18'00
[i]Brzyski Mihalik Deleu tez no no zobaczymy co z tego będzie [/i]
Sebastian fajnie się prezentował w sparingach. Wierzę, że potwierdzi to w dzisiejszym spotkaniu.
Nieważne kto liczą się trzy punkty
no sklad jest takie wielkie jajko niespodzianka!!!! OGROMNE WIELKIE JAJKO NIESPODZIANKA!!!
[quote='lolo' pid='1217935' dateline='1486742910']
Nieważne kto liczą się trzy punkty
[/quote]
-[color=#6a6a6a][size=small][font=arial, sans-serif][b]Paulo Coelho[/b][/font][/size][/color][color=#545454][size=small][font=arial, sans-serif] [/font][/size][/color]
[quote='szuwarek' pid='1217931' dateline='1486742786']
...jeden z najdroższych na ławce, a drugi na trybunie
[/quote]
nie bądź takim materialistą
Jak zawsze broniłem Zielińskiego, tak po tym wystawionym składzie jedyne PEWNE zwyciestwo ratuje go przed kompromitacja :)
Rośnie adrenalina napije się wina
Jak Stebleckiemu wyjdzie kiwka napije się piwka
A jak będzie gol Szczepana to napije się szampana..
[quote='Rock' pid='1217939' dateline='1486743089']
[/quote]
[/quote]
Laska z "Chlopaki nie placza" :P
a jak nie zobaczysz u Budzika potu to napijesz sie kompotu
Ciekawy skład zwłaszcza Stebel zacząłem e niego wierzyć pod falą hejtu a udowodnił kilka razy ze daje radę. Czekam z niecierpliwością !
Ta sytuacja z taktyką wygląda zupełnie jak w FM-ie gdy poprosi się o wybór składu swojego asystenta :D
[quote='Rock' pid='1217939' dateline='1486743089']
[/quote]
[/quote]
...tu już nie chodzi o materializm, tylko pomyśleć, że za te pieniądze mogliśmy sprowadzić "tęgich" grajków...wystarczyło by, aby ktoś miał "jako, takie" rozeznanie w transferach.
Np szuwarek który nic nie wie o inwestowaniu
Dziś będzie w pizdę,Fornalik to klasowy trener jak na ekstraklasę i za wszelką cenę będzie chciał wygrać,młodzicy z Ruchu (Mazek,Moneta,Lipski,Niezgoda) zrobią dziś swoje :)
hahaha Zieliński coś przyćpał ;)
Przyznaję, że sam trener zaskoczył mnie tym ustawieniem.
1. Duet Wołąkiewicz-Malarczyk, a byłem pewien, że wybiegnie Polczak
2. Diego i Jaro na boku obrony
3. Steblecki w podstawowej "11"
4. Szczepaniak w końcu na "9"
Jeżeli miałbym się do czegoś przyczepić, do tylko do punktu 2. Boki obrony dość ofensywne. Ciekawi mnie bardziej postawa Jaroszyńskiego, który w obronie jest gorszy niż w ofensywie..
Brak w kadrze Vestenicky'ego..Albo mi się wydaje, albo po prostu jest na wylocie z klubu :(
Dziwny sklad....jak beda 3pkt trener noszony na rekach....gdy porazka to.... Nowy wątek....?
[quote='Zibiland' pid='1217956' dateline='1486745455']
Dziwny sklad....jak beda 3pkt trener noszony na rekach....gdy porazka to.... Nowy wątek....?
[/quote]
...a jak remis?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)