Walczymy o lidera!
Kto może, ten do Tychów, a kto nie da rady, to ma transmisję w TVP Sport.
-
-
[24] Gks Tychy vs Cracovia | piątek, 02.12.2016, godz. 18:30
- Edytowany
ciekawe Drzewko w 1 formacji (nie-doceniłem go !!)a Chovan w 4!!i wiele innych zmian w piątkach !!
brak Kolarza znowu??limit czy kontuzja ??
http://www.cracovia.pl/hokej/mecze/live/ekstraliga/02-12-2016/GKS_Tychy_vs_Comarch_Cracovia_/994
No na razie Kalus I bez szału. Nie wiem co Dziubek chciał zrobić przy karnym, ale nie da się w takim tempie.
- Edytowany
Fakt Kalus bez szału ,ciekawe dlaczego tak czesto zmieniał ostatnio kluby?
Skuteczność u nas tradycyjnie nie najlepsza!!
zmiany formacji chyba nie do końca przemyslane? Radzik nie ma tez dnia!!
3-1 dla Tyszan!!
Szybko skończyły się emocje. :(
Eeee, tam, spokojnie. Ja myślę, że pewność siebie Tyskich maleje z każdą sekundą. Wszystko przypomina poprzedni sezon, a wiemy jak się ten sezon skończył :)
4 setki i nic nie wpadlo :(
Póki co nie mamy pomysłu, ani argumentów. Tychy mają na nas pomysł i go realizują. Oby coś się zmieniło
Do oglądających w tv: dlaczego nie uznał?
Faul łyżwą na bramkarzu
Czyli nadal brak 4-ech piątek. Dziś nie grają: Maciejewski, Kolarz, Wróbel i Domogała.
[quote='sterby' pid='1202954' dateline='1480701849']
Nie wiem co Dziubek chciał zrobić przy karnym, ale nie da się w takim tempie.
[/quote]
Lubię Krystiana bo to dobry zawodnik, ale w Nowym Targu nie uczyli strzelać karnych. Damian Kapica potwierdzi. :D
Faul na bramkarzu. Tyle że to było wcześniej. Skoro sędzia nie gwizdnął w porę to czy ma prawo analizować video pod tym kątem? Wydawało mi się że analizie podlega tylko wątpliwa bramka, a nie faul, ktory był przy wcześniejszym strzale.
Sędzia miał rację, ponieważ ZIgardy nie mógł interweniować przy tej bramce.
Nie może sprawdzać na video takich sytuacji czy był faul czy nie, powinien to widzieć w czasie gry aby podjąć taką decyzję.
Cholera, ostatnie 10 minut dla nas. A wpaść nic nie chciało. Szkoda tej bramki nieuznanej, ale faul Krystiana na bramkarzu ewidentny. Nie ma - co jeszcze 20 minut.
Oglądałem te powtórki z 5 razy - sytuacja jednoznacznie miała miejsce poza polem bramkowym. Żigardy nie powinien był z niego wyjeżdżać, Dziubiński potrącił go w miejscu, w którym nie powinno go (bramkarza) być, nie widział, zresztą, jak wyjeżdża. Głupota bramkarza, w konsekwencji prawidłowa bramka, ewidentny błąd sędziego.
no kuźwa nić nie wyciągają wniosków 4-1 już przegraliśmy!!!!!!!!
Po meczu! Przed meczem duzo pierdzielenia a potem jak zwykle :@
Piękne Drzewko!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)