1. Ma zostać Jacek
2. Ma odejść Jacek
3. Nie mam zdania,już mi to wszystko jest obojętne
Zaczynam : 1
-
-
SONDA TRENERSKA
1
Trzeba byłp oznaczyć kolejno od góry: 5 - bardzo dobrze, 3 - co ma być to będzie i 1 a do d... z tym. :)
odp 1
Oczywiście, że 1
Opcja numer 1
1,
nie dla karuzeli, kryzys jest / nie ma, niemoc wygrywania, ogarnac i ruszyc z kopyta
odp 2
(1)
[b]1[/b]
Jeszcze -1 ,ale nie zdobycie pełnej puli w dwóch najbliższych meczach -2
Teraz tak naprawdę ma pole do popisu.Zobaczymy czy ma jeszcze jakikolwiek wpływ na zawodników.
odp 2.
odp2
1 Zostawic - ale co mozna poprwic w motoryce pilkarzy przez 3 tygodnie?? Czekac do wiosny i znow wyjda bez kondycji, werwy, sily na boisko???
Nie ulega watpliwosci ze trener sie pogubil i popelnia bledy w zestawieniu druzyny i jej taktyki. Druzyna ma dola co pokazuje tabela. Czy ktos z zewnatrz na juz ogarnal by galimatias jak poltora roku temu Zielinski?? Wszystkie rozwiazania moga przyniesc korzysci albo niepowodzenia. Na szczescie nie ja decydyje.
Odp 1
1-do końca roku.Pozostałe trzy mecze wyjaśnią nam czy chłop jest jeszcze w stanie coś wymyślić czy tylko gadać o indywidualnych błędach,pechu,złej murawie,stracie Rakelsa i Kapustki i chlebusiu w lidze.
1 - ale niech się kur*a ogarnie
odp 2
Odp. 3. Poczekam do derbów. W wypadku przegranej punkt 2!
ad- 1
- Edytowany
Minimum 5 pkt w ostanich trzech meczach a jak nie to odp. 2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)