To jest kurwa niemożliwe, jak długo w tej jebanej piłce beda drukować. Każdy kurwa każdy sport korzysta powtórkę wideo, ale nie bo kurwa nie, bo nie bezie mozna robic wałów. Dawno sie tak nie wlurwilem.
Sorry za wulgaryzmy.
-
-
Cracovia - Jagiellonia Białystok 30 października, 15:30
karny z dupy... Miro schował łokieć a nie wystawił go by zablokować strzał. Ruch był ewidentnie ale nie na blokowanie strzału a na ucieczke przed uderzeniem piłki. Odwołac sie od kartki na cwe(L)ke
Jeszcze ten skurw..... Węgrzyn i ten jego jeb...stronniczy komentarz menda jeb...
No, Węgrzyna słuchać się nie da!
Dlatego sie chodzi na mecze ;), o ile jest możliwość
Marciniak oddał
Rozsypał się ten nasz międzynarodowy sędzia.
- Edytowany
Ciekawe czy po meczu eredin będzie zadowolony. Oczywiście reszta ekipy ukierunkowana na rezultat też mile widziana przy opisie "szansy dla Tomasa".
Co do Marciniaka. No cóż pomnik się chwieje w posadach a chętnych do obrony coraz mniej.
Kartki Covilo nie anulują bo wg nich będzie to prawidłowa decyzja. Czy się nam to podoba czy nie. Piszę wg nich bo to co my sądzimy nie ma tu znaczenia ;). Bardzo duża strata.
Jendrisek to jest na tą chwilę poziom 3-4 ligi
[quote='rozrabiaka' pid='1196078' dateline='1477842525']
[/quote]
Nie na tę chwilę tylko na tę pozycję. To jest napastnik, nie skrzydłowy
- Edytowany
Polczak jest k***a fatalny
Polczak drewno
qoorwa spia dzisiaj
[quote='Kamaz' pid='1196079' dateline='1477842958']
[quote='rozrabiaka' pid='1196078' dateline='1477842525']
[/quote]
Nie na tę chwilę tylko na tę pozycję. To jest napastnik, nie skrzydłowy
[/quote]
Ja o tym doskonale wiem,nie raz sam o tym pisałem.
Nie pozycja powoduje błędy juniorskie w przyjęciu i prowadzeniu piłki czy strzału w światło bramki
Nie będę tego kurewstwa komentował, bo wyszedłby jeden bluzg. Za dzisiejsze "zaangażowanie" naszych kopaczy, należy się im po plaskaczu.
Jagiellonia bardzo dobry mecz. To nie przypadek, że są wysoko w tabeli.
Mecz slaby, przegrana zasluzona.
jak dzis bysmy mieli 2 Covilo to mogli bysmy powalczyc ... a tak jest dupa.
Przed meczami kadry wydawalo sie ze ta forma idzie w gore ...no ale jest fatalnie, po tym meczu (procz Miro) nie ma kogo pochwalic ..
Wassiliew przerasta naszą ligę o kilka poziomów. Każde podanie wypieszczone, nawet ten lob z połowy boiska był bardzo groźny
Tak jak pisałem wcześniej nie mamy piłkarzy, którzy mają jakość. Jeśli gramy łajzami bo tak jest takimi jak Wdowiak, Vestenicky, to nie mam pytań. Róznica między nami, a Jagą jest taka że u nich Świderski siedzi na ławie, a u nas od niego zaczynałoby się ustalać skład.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)