[url=http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/zaprojektuj_bluze_mistrzow_polski][Cracovia.pl][/url]
[quote]
Mistrz Polski Comarch Cracovia, która latem tego roku jako pierwsza Polska drużyna zagrała w Hokejowej Lidze Mistrzów, wyjeżdżająca na lód w bluzach Twojego autorstwa - już za niedługo to zdanie może być jak najbardziej prawdziwe. Począwszy od dzisiaj można do nas przesyłać własne projekty bluz hokejowych, spośród których specjalne jury wybierze ten zwycięski.
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]Jak wygląda Twoje zadanie? Usiądź, czy to przed komputerem, czy przy kartce papieru (a później zrób projektowi zdjęcie) i zobrazuj swoje pomysły. Zostawiamy Ci pełną dowolność w projektowaniu! Gdy Twój projekt bluzy będzie już gotowy, prześlij go na [email=konkurs@cracovia.pl][b]konkurs@cracovia.pl[/b][/email] w terminie do 30 października 2016 roku włącznie, podając Twoje imię, nazwisko oraz numer telefonu kontaktowego.[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]Liczymy na Ciebie, nie zwlekaj więc i czym prędzej prześlij nam swój projekt bluzy mistrzów Polski! Autor zwycięskiego pomysłu otrzyma w nagrodę nową bluzę hokejową z autografami Mistrzów Polski, karnet na wszystkie mecze sezonu 2016/17 PHL (w tym również play-off) oraz jubileuszowy proporzec „Pasów". Dla osób, które zajmą drugie i trzecie miejsce przygotowaliśmy nagrody pocieszenia: karnety na wszystkie mecze sezonu 2016/17 PHL (w tym również play-off).[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]Nasi hokeiści nieźle sobie radzą w nowym sezonie Polskiej Hokej Ligi, jednak jeszcze wiele ciężkich spotkań przed nimi. Bardzo ważne jest dla nich Wasze wsparcie, a z pewnością gra w koszulce zaprojektowanej specjalnie dla nich przez jednego z kibiców byłaby dodatkowym bodźcem do jeszcze lepszej gry i walki o obronę tytułu mistrzowskiego![/font][/size][/color]
[/quote]
-
-
Zaprojektuj bluzę Mistrzów Polski!
Myślę, że projekty będą niemalże identyczne. Nasze bluzy mają być proste, pasiaste, bez zbędnego kombinowania i tyle w tym temacie. Pytanie tylko czy pasy pionowe czy poziome. W przypadku hokeistów, poziome istniały już w czasach ŚP Czesława Marchewczyka. Osobiście uważam, że najlepsze bluzy jakie mieliśmy w ostatnich czasach, to te z sezonu 2012/13, właśnie w poziome pasy.
Fajnie, że Cracovia "wychodzi do ludzi". Może i ja coś zaprojektuję? Mam nadzieję, że później będzie można zobaczyć jakąś galerię z propozycjami.
8 dni później
Projekcik wysłany, oczywiście Pasy poziome jak w sezonie 2012/13 z małą niespodzianką ;)
Kruca bomba, mało casu na zaprojektowanie było... :(
10 dni później
Można gdzieś te projekty zobaczyć? Jestem bardzo ciekaw jakie pomysły mieli kibice.
46 dni później
- Edytowany
Nowe bluzy.
Biało-czerwone - domowe(bo jak inaczej) i wyjazdowe czarno-szaro-złote.
[img]http://www.cracovia.pl/hokej/files_pl/file_125347/Bartosz_Nowak.jpg[/img]
Czarna to dość nowatorskie rozwiązanie, ale domówka coś pięknego. Normalnie jakby ktoś czytał w moich myślach.
- Edytowany
Zastanawiam się, czy nie lepiej jak by pasy na wyjazdowych też były by poziome.
btw.
Tak czy siak mamy unifikację strojów piłkarskich i hokejowych ;)
Moim skromnym zdaniem - bomba ;)
Moim zdaniem miejsce 3 mialo najlepszy projekt na bluze domowa..
Bardzo ładne buzy, obie. Ale jak już się czepiać to moim zdaniem logo "Comarch" chyba lepiej wyglądałoby wyżej czyli na czerwonym pasie.
- Edytowany
Po jaką cholerę nam czarno-szare stroje wyjazdowe ? Takiego czegoś jeszcze nie było...
Był jakiś wymóg w konkursie żeby hokeistów upodabniać do piłkarzy ? Na podstawie innych projektów wnioskuję że nie.
A mi się wyjazdówka bardzo podoba. Dobra robota ; )
Moim zdaniem najpiękniejsze projekty to te od Borsuka (miejsce 2). Są idealnie w 100 % te same, które miałem w głowie ale niestety umiejętności plastycznych brak ! Borsuk, ode mnie złoty medal za projekty ! [WHITE SMILING FACE]
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Ciekawy jestem wyglądu na żywo, bo bardzo istotne jest wykonanie takich bluz.
Szkoda, że zamiast na PP, będą gotowe dopiero na Play-Off.
- Edytowany
[quote='Leesior' pid='1208029' dateline='1482923973']
Po jaką cholerę nam czarno-szare stroje wyjazdowe ?
[/quote]
W EBEL jest taki wymóg :D
Poziome pasy mnie się nie podobają.
3 miejsce chyba najlepsze.
A właściwie wszystko jedno byle by wygrywali !!
Jak dla mnie jest git. I "home" i "away". Poziome pasy zawsze mi się podobały. Nie ma przebajerowania - jest to, co przychodzi na myśl po słowie Cracovia - Pasy! A wyjazdowe też ok. Nie interesuję się kopaną, więc dla mnie nie ma żadnych inklinacji, że coś tam, i że kopacze też takie/podobne mają.
Jest fajnie i oby Drużyna wygrywała w nich wszystko jak leci :)
Wiec to pewnie nie jest zbieg okoliczności że będą podobne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)