Panie, jakie spiracone? Toż to funkielka z pudełka, soft elegansio, bez modyfikowania, rootowania etc.
Specjalnie dla apki Cracovii nowy telefon kupiłeś? To już nadfanatyzm. :P
-
-
Aplikacja na mobilne :)
Tak, kupiłem, bo w mojej xperii miałem andka 4.0 i niestety nie dało się zainstalować, a trza mieć, zaś o spiraceniu to był żart ! ;)
16 dni później
Już 2 tygodnie od 25 stycznia nie aktualizują się wiadomości w dziale piłka nożna ! 😈 Hokej ok, wszystko na bieżąco.
w obu działach wszystko jest aktualne
Ciekawe, u mnie tak jak wyżej napisałem, piłka się nie aktualizuje !
[quote='jurassic' pid='1217782' dateline='1486667744']
Ciekawe, u mnie tak jak wyżej napisałem, piłka się nie aktualizuje !
[/quote]
mam to samo
30 dni później
Działa Wam ta aplikacja ?
U mnie do tej pory działało OK, a teraz "request denied for security" (to chyba odnośnie uprawnień do lokalizacji... którą aplikacji przyznaję) i/lub "wystąpił błąd podczas pobierania danych". Część ikon się nie wczytuje, część wątków się nie otwiera. Nie pomogło czyszczenie pamięci podręcznej nie pomogło odinstalowanie i ponowne zainstalowanie. :(
PS. Android 6.0.1
Podobnie u mnie ! Android 5.1.1.
- Edytowany
Zrobiłem zgłoszenie (SMS-em i mailem) - ZERO odzewu.
Trzeba będzie chyba to wywalić z telefonu....
Android zaktualizował mi się do wersji 7.0. Jest też nowa wersja aplikacji. KOmuniaty zninęły, wątki się wczytują, ale ikony (obrazki przy wątkach) nadal się nie wczytują.
Leesior, trza w ustawieniach telefonu wyczyścić dane aplikacji (tj. aplikacji Cracovia) i po wyczyszczeniu danych odpalić apkę od nowa, to wczytają się wszystkie tematy od nowa z ikonami. Po wczorajszej aktualizacji ja tak zrobiłem i na razie jest ok !
320 dni później
Coś jest nie tak z tą aplikacją, hokej chodzi ok, a piłka nożna się nie aktualizuje, zatrzymała się na 19.01.2018 i dalej nic. Może problem jest w tym, że artykuł o Siplaku jest datowany na 19.09.2018, a nie na 19.01.2018 i dlatego od tej daty wiadomości piłkarskie się nie aktualizują ?
[quote='jurassic' pid='1302580' dateline='1517665138']
Coś jest nie tak z tą aplikacją, hokej chodzi ok, a piłka nożna się nie aktualizuje, zatrzymała się na 19.01.2018 i dalej nic. Może problem jest w tym, że artykuł o Siplaku jest datowany na 19.09.2018, a nie na 19.01.2018 i dlatego od tej daty wiadomości piłkarskie się nie aktualizują ?
[/quote]
Sprawdziłem i u mnie zarówno noga jak i hokej poprawnie się odpalają, newsy mam z dzisiaj.
287 dni później
- Edytowany
Mam prośbę.
Mógłby ktoś sprawdzić, czy wczytuje się poprawnie (i jest aktualny) skład drużyny hokejowej ?
Klikając kilka tygodni temu na stosowną ikonę dowiedziałem się że gra u nas np. Kalus.... Myślę sobie, dobra, trzeba przeczyścić pamięć aplikacji - nic to nie dało. No to może trzeba przeinstalować aplikację - nic to nie dało.
Ciągle komunikat: "wystąpił błąd pobierania danych".
No to może zgłoszenie zrobię do producent - zero odzewu mimo dwóch maili.
Nie wiem w związku z tym, czy to ja coś źle robię, czy coś z moim telefonem (Sony Xperia Z5, android 7.0), czy "tak już jest".....
375 dni później
A ja się grzecznie, merytorycznie i coolturalnie zapytam: Gdzie jest do wisły nędzy HOKEJ w nowej wersji aplikacji ?!
[quote='Leesior' pid='1408861' dateline='1574882250']
A ja się grzecznie, merytorycznie i coolturalnie zapytam: Gdzie jest do wisły nędzy HOKEJ w nowej wersji aplikacji ?!
[/quote]
Jest napisane ze hokej dopiero po grudniowej aktualizacji strony
Ano faktycznie jest - dzięki.
Jak już taki temat się wywindował to prawie mój problem pasuje. Nie tyle co do aplikacji a co do samego wejścia na forum przez telefon. Mam z tym w ostatnim czasie problem, raz się ładuje bez problemu innym razem przez kilka dni nie mogę wejść na forum przez telefon a na lapku działa poprawnie. Aktualizacje w telefonie robione na bieżąco. Miał/ma ktoś podobny problem?
[quote='Endriusza' pid='1408935' dateline='1574943332']
Jak już taki temat się wywindował to prawie mój problem pasuje. Nie tyle co do aplikacji a co do samego wejścia na forum przez telefon. Mam z tym w ostatnim czasie problem, raz się ładuje bez problemu innym razem przez kilka dni nie mogę wejść na forum przez telefon a na lapku działa poprawnie. Aktualizacje w telefonie robione na bieżąco. Miał/ma ktoś podobny problem?
[/quote]
Myslalem, ze tylko u mnie sie cos zepsuło xD
Z tym, ze u mnie jest tak iz normalnie sie zaladuje z 2-3 razy, a potem juz lipa do końca dnia, dopiero nastepnego dnia jest w porządku i tak w kółko xDD
Do Forum zainstalujcie sobie apkę Tapatalk :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)