[quote='leszeczek' pid='1192691' dateline='1476303134']
Lewandowski był wczoraj geniuszem boiska. Umiejętności, siła, wola walki. Zawodnik kompletny, jakby to określił ekspert:). Gdzie są Ci co mówili, że mu się nie chce, jak miał słabszą formę i mniej szczęścia. Reszta drużyny znacznie słabiej. Zupełny brak widocznej roli trenera.
[/quote]
w końcu robi to co należy do gwiazdy reprezentacji. w końcu mi się zaczyna podobać. może w końcu zrozumiał, że Polska>helmuty. brawo za ostatnie mecze i zaangażowanie
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
no to mamy aferę, dziennikarze "puścili" nazwiska. Po meczu z Danią a przed Armenią, Teodorczyk dostał ksywę "miednica", bo tak go zamulił alkohol. Drugi "bohater" to Boruc. Jest podobno jeszcze ktoś. No cóż, uwierzyli że są wielcy, pewnie dlatego Teodorczyk tak skakał do tych główek i nie mógł trafić, bo go jeszcze trzymało. Nie dziwię się Lewandowskiemu, i jego ostrej rozmowie z Nawałką. Jest facet na topie, jest kapitanem, a Nawałce się wszystko rozłazi, jak to jest prawdą.
- Edytowany
Że jak, browarki pili i miednica była potrzebna? :D
Oj, Wojtek Kowalczyk chyba ich za to pojedzie jeszcze bardziej niż za samą grę, dożywotnia podpadziocha :D
pili i nadużyli ::) no cóż, PIĆ TRZEBA UMIĆ ;;) jak ktoś powiedział mądry :)
"zaopatrzeniowca" chyba też zwolnią :D
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/reprezentacja-polski,tomasz-iwan-moze-zostac-wyrzucony-z-reprezentacji-polski,artykul,727943,1,291.html
4 dni później
Boniek nie wiedział ? Nawałka nie wiedział ? Kierownik Iwan podobno sam w imprezie uczestniczył, to też nie wiedział ?
https://www.laczynaspilka.pl/reprezentacja/reprezentacja-a/komunikat-polskiego-zwiazku-pilki-noznej1
Kopacze to nie aniołki, ale w pełni profesjonalne podejście do piłki Lewandowskiego i mało sportowe innych, może rozpieprzyć team spirit od środka, a mecz z Rumunią już w listopadzie...
13 dni później
oglądam Lewandowskiego, dwa gole z PSV i jedna niesamowita okazja z poprzeczką. Szkoda, ze w reprze musi się tak cofać po piłkę, że nie ma w pomocy trochę lepszych zawodników, bo on jest po prostu niesamowity.
5 dni później
Nawałka powołuje psa sadloka.
Kundle mają masę farta, sadlok kilka razy kopnął piłkę prosto i już powołanie...
Może jeszcze powoła małpeckiego i maczynskiego to sobie zagrają w psiego brydża qrwa
Bo jak wiadomo mamy całe stada lepszych od niego lewych obrońców. To którego byś zaproponował? Wawrzyniaka? Ktoś jeszcze przychodzi Ci do głowy?
świetny wynik padł w Armenii :) nawet remis w Bukareszcie nam daje wyjście na pierwsze miejsce. Dużo pomocników, sam Lewandowski w ataku - zobaczymy :)
... mam nadzieje, że Nawałka nie gra na remis :huh:
grać na remis, to samobójstwo. Rumunia będzie cholernie groźna...
[quote='szuwarek' pid='1198320' dateline='1478892006']
... mam nadzieje, że Nawałka nie gra na remis :huh:
[/quote]
Też mam taką nadzieję, tyle, że na Euro grał zwykle inaczej niż oczekiwali kibice.
czy znajdzie ktos dla bedoinow jakiegos dzialajacego linka ??? wrocily my z budowy ujebane i nie mamy sily
Nigdy nie ceniłem Grosika, ale to co zrobił to prawie Maradona!
ależ piękny gol turbo Grosika - jest pięknie :)
Ale akcja! Nie sądziłem, że w dzisiejszych czasach w poważnej piłce można tak wkręcić kilku (!!!) piłkarzy wroga w murawę :)
Poezja Grosik (plus tak z 20% zasługi dla Lewego bo ładnie ich tam odciągnął zbiegając w lewo) :)
dzieki za opis !!!
Uk -Szkotlant 1:0, Szkoci graja w ....rozowych strojach ...
https://www.youtube.com/watch?v=z8ZqFlw6hYg
Gol piękny. Dalej go nie cenie. Może gdyby przestał słuchać disco polo :)
Krychowiak jak na razie...słabo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)