No cóż z transferami wygląda to tak że czekamy by to co lepsze droższe zabrali inni a do nas gorsze i tańsze niestety.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Będzie wymówka że nie było na rynku nic ciekawego 🤣
Jak to przecież jest w notatniku ponad 150 piłkarzy którymi jesteśmy zainteresowani jak dobrze pamiętam 😁
To co dziś poznamy jakiegoś "ś z wierzaka" ?
Rudnevs widziany na Balicach
Widziałeś sam, czy Frodo Ci powiedział? 😜
[quote]#post1626200 Rudnevs widziany na Balicach [/quote]
Wjechał nie w te bramki co trzeba.
[quote]#post1626194 Jak to przecież jest w notatniku ponad 150 piłkarzy którymi jesteśmy zainteresowani jak dobrze pamiętam 😁[/quote]
No to chyba dobrze
[quote]#post1626186 Będzie wymówka że nie było na rynku nic ciekawego 🤣 [/quote]
Albo ze za malo kobiet kupilo karnety. A Maccabi gralo za frytki, zeby za Jedwabne nie trzeba bylo przepraszac. No i nie ma szekli na transfery.
[quote]#post1626186 Będzie wymówka że nie było na rynku nic ciekawego 🤣 [/quote]
BĘDZIESZ MIAŁ KOLEJNY KAMYCZEK DO NIE KUPIENIA KARNETU. I DALEJ NIE ODPOWIEDZIAŁEŚ CZY W TAMTYM SEZONIE KUPIŁEŚ KARNET :)
Po pierwsze wyłącz CAPS.
Po drugie ch.... cię to obchodzi
Po trzecie jak byś czytał moje wypowiedzi z taką skutecznością jak w tym wątku to byś wiedział
Rudnevs widziany to jeszcze czekamy na Hoska.
NIEDOWIDZĘ DLATEGO PISZE DUŻYMI LITERAMI DO TEGO PISZE WIĘKSZYMI ,ŻEBYŚ TAK NIE MĘKOLIŁ NA KAŻDY TEMAT ,CH.. WSADŻ SOBIE WIESZ GDZIE I NIE PISZ TAK DO MNIE BO JA TAK NIE PISZE DO CIEBIE!!!!
[quote]#post1626226 NIEDOWIDZĘ DLATEGO PISZE DUŻYMI LITERAMI DO TEGO PISZE WIĘKSZYMI ,ŻEBYŚ TAK NIE MĘKOLIŁ NA KAŻDY TEMAT ,CH.. WSADŻ SOBIE WIESZ GDZIE I NIE PISZ TAK DO MNIE BO JA TAK NIE PISZE DO CIEBIE!!!![/quote]
Nigdy nie kłóć się z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
Jak ktoś prezentuje taki poziom to jest u mnie blokowany - on też. A moderatorzy mają chyba wakacje.
Chłopaki na obóz wyjeżdżają dopiero 1 lipca, oby się coś zaczęło dziać bo inaczej pojedziemy na obóz w 20 osób, włącznie ze sztabem
Przesadzacie ze transferów nie ma. Wierzę że mamy określone cele transferowe i dogłębnie analizujemy rynek. Wolę transfery później i z dokładną analizą niż wcześniej ale z większym prawdopodobienstwem że będzie to klop transferowy.
Na razie to ruchy kadrowe w całej e-klapie marne. Chyba jeszcze nie pora albo się wszyscy czają.
- Edytowany
Będą zakupy, ale jakie, któż to wie, zaśpiewamy w tym czasie piosenkę Cracoviii, a może dwie (piosenki)???
[quote]#post1626245 Będą zakupy, ale jakie, któż to wie, zaśpiewamy w tym czasie piosenkę Cracoviii, a może dwie (piosenki)???[/quote]
ok to ja zaczynam....
Jesli chcecie miec transfery wstan i klaszcz!!! klask klask...
Jesli chcecie miec transfery..
Jesli chcecie miec transfery....
Jesli chcecie miec transfery wstan i klaszcz!!!!
- Edytowany
[quote]#post1626250 [quote]#post1626245 Będą zakupy, ale jakie, któż to wie, zaśpiewamy w tym czasie piosenkę Cracoviii, a może dwie (piosenki)???[/quote]
ok to ja zaczynam....
Jesli chcecie miec transfery..
Jesli chcecie miec transfery....
Jesli chcecie miec transfery wstan i klaszcz!!!!
[/quote]
Lecimy z tym dopingiem ;)
Jesteśmy tu
I zrozum to
Czy źle czy dobrze, chcemy dziś transferów sto
Cracovia ja
Cracovia my
Kibice chcą nowych zawodników w Pasy,
Biało-czerwoni jej oddani
Mają być drodzy, w całej Polsce dobrze znani,
Niech wzmocnią nasz, stuletni klub
A jeśli nie to płacz na forum będzie znów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)