[quote='KamilloLce' pid='1300384' dateline='1516373804']
Gdzie tak mówił? Bo chyba mi coś umknęło. Czytałem tylko, że nie będą robić nic na siłę, ale to jeszcze nie znaczy, ze transferów nie będzie. ;)
[/quote]
Tu na forum ktos pisal ze tak powiedzial...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Obrońca Dawid Gojny z drugoligowego ROW-u 1964 Rybnik przebywa na testach w Cracovii.
https://twitter.com/janekx89/status/954369478409768960
Dawid Gojny, 23 lata, 179 cm wzrostu, waga 71 kg - stoper, lewa noga
taki wywiad z nim znalazłem
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ii-liga,dawid-gojny-ma-konskie-zdrowie-rzadko-opuszcza-mecze-,artykul,824578,1,12472.html
a co do naszego nowego bramkarza z Polonii Warszawa, taką opinię znalazłem na tt
" Wg mnie ten bramkarz to dużo lepszy potencjał na rozwój niż Wilk. Musi tylko poprawić koncentrację, gre nogami i mega gość. Olsztyn będzie żałować, że na niego nie postawili. "
Ta gra nogami, od razu się uśmiechnąłem ;)
Filip Majchrowicz - 17 lat, 178 cm wzrost, waga 73 kr. Jak na bramkarza, trochę niski ;) Był powoływany na konsultacje kadry narodowej U-18
Czyżby do nas, na LO, kosztem Sowy? : http://www.90minut.pl/news/283/news2838017-Rafal-Grzelak-odszedl-z-Hearts.html
nie do nas, idzie gdzie indziej...
Z tego co widzę ten Gojny to lewy obrońca, pytanie na co kolejny LO :huh:
Bardzo dobrze, że Grzelak nie do nas. Niech za komentarz odnośnie tego zawodnika posłuży jak bardzo z jego odejścia cieszą się kibice Hearts. Piłkarz na poziomie Mójty.
Malarczyk podobno od jutra Sandecja
Ktoś coś o tym chłopaku z Rybnika?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Widzę, że produkcja piłkarzy netto po całości.
[quote='obiektywny92' pid='1300399' dateline='1516379361']
[/quote]
piłkarz trzecioligowy, ale podobno tani, więc się nada
Coś takiego znalazłem na Yt: https://m.youtube.com/watch?v=a6dIyD8Apus
Dorwas, nie da się zatrudniać samych starszych zawodników. Mądrość przewidywania przyszłości, to nie jest zła cecha. Chodzi tylko o to, by była zachowana równowaga, a w tym okienku zdaje się, że taka jest. Zatrudnieni zostali trzej zawodnicy, z pensją powyżej średniej w Cracovii oraz przymierzamy się do trzech-czterech zawodników na przyszłość. To chyba dobra postawa.
Sterby napisał " W poważnych klubach nikt nie pozwala sobie na tak kosztowne nauczanie. Stracone punkty zbyt wiele kosztują. ". To też nie tak. Poważne kluby mają pieniążków od groma, więc nastawiają się na kupowanie ociosanych graczy, albo tych młodych, co do których jest duża pewność, że zrobią wielką karierę. My wobec finansowej konkurencji na rynku, możemy tylko młodych w skali możliwości "wykształcić" sportowo oraz lepiej zarządzać kasą w klubie przy ściąganiu zawodników na naszą kieszeń. Mam nadzieję, ze obecne ruchy transferowe, właśnie są przykładem pozytywnych zmian.
[quote='squier strat' pid='1300401' dateline='1516380214']
[quote='obiektywny92' pid='1300399' dateline='1516379361']
[/quote]
piłkarz trzecioligowy, ale podobno tani, więc się nada
[/quote]
Drogi Kolego "squier strat", na tym forum brzmisz jak zdrowo rozstrojona gitara. Jeżeli rzeczywiście jesteś kibicem Cracovii powinieneś zapisać się na forum gts-u i tam napier..lać na wszystko, co się w tamtym klubie dzieje. Wtedy ta "gitara" będzie grała jak potrzeba,
[color=#ff3333][b]Wysyłanie kibica Cracovii na Reymonta traktuję jako poważne naruszenie dobrych obyczajów. Ostrzeżenie. edit. sterby[/b][/color]
A co to własnego zdania mieć nie można?
Jak się ander denerwujesz postami użytkowników tego forum to zapraszam właśnie Ciebie na forum gtsu.
[color=#ff3333][b]Wysyłanie kibica Cracovii na Reymonta traktuję jako poważne naruszenie dobrych obyczajów. Ostrzeżenie. edit. sterby[/b][/color]
[quote='lambadia' pid='1300409' dateline='1516384460']
A co to własnego zdania mieć nie można?
Jak się ander denerwujesz postami użytkowników tego forum to zapraszam właśnie Ciebie na forum gtsu.
[/quote]
A mnie to drogi Kolego prawa do własnego zdania odmawiasz?
A tak przy okazji pragnę zauważyć, że [b]squier strat[/b] to nie wszyscy użytkownicy forum. a to jego tylko posty wyraźnie - do czego mam pełne prawo - mi się nie podobają, ale nie obchodzą mnie aż tak bardzo, abym miał się nimi jakoś specjalnie denerwować.
To jak Cie denerwuja... to zadbaj o swoje zdrowie i daj odpoczac sercu zeby mniej stresu mialo i daj sobie ignora... szkoda nerwow....zawal...i po co to wszystko ;)
[quote='ian thorpe' pid='1300404' dateline='1516381647']
Dorwas, nie da się zatrudniać samych starszych zawodników. Mądrość przewidywania przyszłości, to nie jest zła cecha. Chodzi tylko o to, by była zachowana równowaga, a w tym okienku zdaje się, że taka jest. Zatrudnieni zostali trzej zawodnicy, z pensją powyżej średniej w Cracovii oraz przymierzamy się do trzech-czterech zawodników na przyszłość. To chyba dobra postawa.
[/quote]
Zgoda. Problem w tym, że ci nowi z pensją powyżej średniej to wszystko ofensywni zawodnicy, tak że ciężko mówić o równowadze.
Obrona w tym okienku to jest tylko osłabienie. Malarczyk nie został odpalony ze względów sportowych (wygrywał rywalizację o skład do przedostatniej kolejki, czytaj: był/jest [i]lepszy [/i]od Dytjatjewów i innych talentów). To samo Wójcicki , co by nie mówić, potencjalnie boczny obrońca. Kto na miejsce tych podstawowych zawodników?
To już nawet nie jest kwestia wzmocnienia, ale utrzymania jakiegokolwiek potencjału w defensywie.
Zdaję sobie sprawę, że ciężko jest w styczniu znaleźć kogoś sensownego...ale obawiam się, że MP stąpa po kruchym lodzie ;)
[quote='grat... Obrona w tym okienku to jest tylko osłabienie. Malarczyk nie został odpalony ze względów sportowych (wygrywał rywalizację o skład do przedostatniej kolejki, czytaj: był/jest lepszy od Dytjatjewów i innych talentów). To samo Wójcicki , co by nie mówić, potencjalnie boczny obrońca. Kto na miejsce tych podstawowych zawodników?' pid='1300416' dateline='1516386149']
To już nawet nie jest kwestia wzmocnienia, ale utrzymania jakiegokolwiek potencjału w defensywie.
Zdaję sobie sprawę, że ciężko jest w styczniu znaleźć kogoś sensownego...ale obawiam się, że MP stąpa po kruchym lodzie ;)
[/quote]
Malarczyk kopie się od pół roku po czole. Dlatego został odpalony. Kruszyna już o tym pisał.
Wójcicki NIE GRAŁ w tym sezonie jako skrajny obrońca od chwili gdy pojawił się Fink.
Nie nie ma potrzeby siać przedwczesnej paniki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)