Panowie, a co z Dąbrowskim? Wiadomo, ile będzie pauzował i co z nim dalej?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Za 5 tygodni będzie wiadomo co z Nim, a potem się zobaczy..............
[quote='misiekm' pid='1259906' dateline='1499778862']
[/quote]
Masz chlopie poczucie humoru;) Wyniki rezonansu idą z Poznania piechtą? No chyba,ze musiały przejść przez Tabisza....
[quote='Zibiland' pid='1259907' dateline='1499779264']
[quote='misiekm' pid='1259906' dateline='1499778862']
[/quote]
Masz chlopie poczucie humoru;) Wyniki rezonansu idą z Poznania piechtą? No chyba,ze musiały przejść przez Tabisza....
[/quote]
Rezonans kosztuje z 600zł. Pewnie taki dostali termin z NFZ :D
Focus w temacie przyjścia do nas Golli pisał: "Spokojnie", jednak jak czytam że Tabisz znów odstawia jakiś cyrk to szlak człowieka trafia.
[quote='zSehtan' pid='1259924' dateline='1499782680']
Focus w temacie przyjścia do nas Golli pisał: "Spokojnie", jednak jak czytam że Tabisz znów odstawia jakiś cyrk to szlak człowieka trafia.
[/quote]
Tabisz właśnie zachowuje się normalnie....jakby podpisał w 5 min i bez uwag to by było nienormalnie;)
Jak Filipiak z Tabiszem zobaczą ile Lech zarobił na transferach w tym okienku to pewnie wygra opcja młodzieżowa (ulubiona słowacka złota młodzież) ;)
Kuba już wrócił? Krótki ten urlop. Chyba żyć bez klubu nie może/czyt. bez łatwej kaski/.
Czy ktoś wie kiedy szanowny pan prezes wraca z urlopu?
- Edytowany
Czy ktos wie cokolwiek? Co z forselem?co z Dąbrowskim? Gdzie golla? Gdzie inne transfery? Jak Wójcicki, Diego, Stebel? Mam wrazenie totalnego rozpierdolu informacyjnego...
Rozpierdol jest od dawna , są po prostu sytuacje które nam o nim przypominają .
Jakubek od wczoraj z powrotem ,,pracuje ''.Z tego usłyszałem na popołudniowym treningu .Wójcicki dopiero zaczyna trenować ale indywidualnie .Dąbrowski długo go ma nie być sprawa jest poważna .Diego ,Stebel ,Vestenicky kontuzje .
O Forselu ani widu ani słychu .Gola ?podobno coś ,,nie poszło ''wiadomo komu .
Pozytywy piłkarze fizycznie wyglądają świetnie i solidnie trenują .Probierza słychać z daleka -pilnuje wszystko z aptekarską dokładnością .
No to druzyna w totalnej rozsypce.
Już po nas...a ponoć mają jeszcze wodę odciąć :(
Dzieki Potter, za chodź częściowe odpowiedzi ale:
-Dąbrowski "poważna sprawa" czyli jaka?
- Diego, stebel, Tomek - kontuzje ale jakie? Stebel pęknięta kość, a reszta? Bez jaj wydaje mi sie ze takie informacje powinny byc podawane, chyba ze to jakies tajemnice Probierza...
[quote='RobertoBaggio' pid='1259960' dateline='1499794360']
No to druzyna w totalnej rozsypce.
[/quote]
Zobaczysz że ich granie będzie lepiej wyglądało niż nowe koszulki Pumy.
[quote='potter' pid='1259959' dateline='1499793395']
Jakubek od wczoraj z powrotem ,,pracuje ''.Z tego usłyszałem na popołudniowym treningu .Wójcicki dopiero zaczyna trenować ale indywidualnie .Dąbrowski długo go ma nie być sprawa jest poważna .Diego ,Stebel ,Vestenicky kontuzje .
O Forselu ani widu ani słychu .[b][u]Gola ?podobno coś ,,nie poszło ''wiadomo komu .[/u][/b]
Pozytywy piłkarze fizycznie wyglądają świetnie i solidnie trenują .Probierza słychać z daleka -pilnuje wszystko z aptekarską dokładnością .
[/quote]
Czy należy rozumieć, że temat Golli u nas upadł definitywnie?
Nie nie ,nie upadł golle będą. :)
- Edytowany
Spadniemy
P.s a co z tymi krzesłami i stołem ? Wystawili to i od wczoraj stoją
[quote='pantenorek' pid='1259969' dateline='1499795652']
[quote='potter' pid='1259959' dateline='1499793395']
O Forselu ani widu ani słychu .[b][u]Gola ?podobno coś ,,nie poszło ''wiadomo komu .[/u][/b]
[/quote]
Czy należy rozumieć, że temat Golli u nas upadł definitywnie?
[/quote]
Rozmowy trwają ale łatwo nie jest...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)