I największe wątpliwości budzą te informację w przypadku Senderosa.... https://www.transfermarkt.pl/philippe-senderos/verletzungen/spieler/4277
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Uprzedziłeś mnie, właśnie przeanalizowałem cała jego karierę i nie ma chyba sezonu bez kontuzji.
Nie wierzę, że taki grajek, z taką przeszłości u nas się pojawi. Bardzo bym oczywiście chciał, ale no, jakoś nie wierzę.
A czemu nie?
Wiek już nie ten gdy grał w Aston Villi czy w Arsenalu, wartośc spadła, a o zdrowie też trzeba zadbać.
Komin byłby z pewnością, ale raz efekt marketingowy, dwa przy nim taki Helik miałby się czego nauczyć.
Focus potwierdza? :rolleyes:
- Edytowany
Bruno -Malarczyk nie stanie się muszkieterem nigdy .To całkowite przeciwieństwo Portosa polczaka i tych gamoni co nazwałem ich ,,muszkieterami ''
Ma po pierwsze dużo większe umiejętności po drugie charakter .Polecam ci nasze gole na esktaklasa tv .Zobacz ile tam było do uniknięcia bo muszkieterom się zwyczajnie nie chciało dołożyć nogi ,zablokować dośrodkowanie czy wyskoczyć do główki .Malarczyk ma 3 gole na sumieniu w całym sezonie ale wliczam w to rykoszet Arka -Cracovia 1-0 gol z Pogonią u nas na 1-1 .Jak inny zawodnik go przechodzi to do końca walczy by skasować atak .Ma charakter i ma serducho .Jako stoper musi być też troche ,,kawał chama ''nie przebierający w środkach ,rozbijający się w starciach .
Do głowy Malar zawsze wyskoczy nie patrząc na konsekwencje (miał tak jak Miro złamaną kość jarzmową po Gliwicach .
Ja osobiście takich zawodników szanuje i szanował będę .Błędy ?Nie miał ich wiele to raz a dwa zawsze daje ze siebie maksa .Takiemu zawodnikowi się zawsze wybaczy jak nawet pojawi się błąd .Dla mnie to profesjonalista pełną gębą zupełne przeciwieństwo gamoni .
Co do stopera to owszem potrzeba nam i to 2 . Są 2 miejsca a w tej chwili stoperów mamy 2 .Nie ma rywalizacji ,nie ma alternatywy na słabszą formę kontuzje czy kartki .1 Bardzo dobry musi być do nich i tym czwartym może będzie Sosnowski .Nasz wychowanek ,spore umiejętności ,charakter i serducho .Jest w tej 4 którą będzie Probierz testował 4 dni i twierdzę że ma spore szanse by zostać na dłużej .
[quote='konserwa' pid='1255174' dateline='1498391154']
A czemu nie?
Wiek już nie ten gdy grał w Aston Villi czy w Arsenalu, wartośc spadła, a o zdrowie też trzeba zadbać.
Komin byłby z pewnością, ale raz efekt marketingowy, dwa przy nim taki Helik miałby się czego nauczyć.
[/quote]
Takie CV bardzo winduje potencjalne miesięczne wynagrodzenie. Myślę, że Lech, Cwks, betony mogłyby mieć kasę na takiego grajka. Cóż, czekamy, patrzymy.
Nawet jeśli to plotka, fejk info to fakt że łączą nasz klub z takimi nazwiskami(ponad 200 meczy w PL) świadczy o tym że bedzie ciekawie. Co do samego grajka, nazwisko jak na Polskę bardzo duze, pytanie co z tego nazwiska obecnie prezentuje.
[quote='konserwa' pid='1255172' dateline='1498390962']
Uprzedziłeś mnie, właśnie przeanalizowałem cała jego karierę i nie ma chyba sezonu bez kontuzji.
[/quote]
To jak reprezentant Jaroszyński - nada się
Panowie, z całym szacunkiem dla wszystkich forumowiczów ale tak na serio bierzecie pierda forumowicza który napisał kilka postów? Jaka jest wiarygodność takiej osoby. Oczywiście z całym szacunkiem bo mogę się mylić... Ale jednak niezbyt wiarygodne
[quote='pantenorek' pid='1255177' dateline='1498391332']
[quote='konserwa' pid='1255174' dateline='1498391154']
A czemu nie?
[/quote]
Takie CV bardzo winduje potencjalne miesięczne wynagrodzenie. Myślę, że Lech, Cwks, betony mogłyby mieć kasę na takiego grajka. Cóż, czekamy, patrzymy.
[/quote]
Spoko profesor powiedział, że stać nas na każdego piłkarza grającego w Polsce... Hipotetycznie zatem, jeżeli stać Lecha i cwks, to nas też :D
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1255180' dateline='1498391592']
Panowie, z całym szacunkiem dla wszystkich forumowiczów ale tak na serio bierzecie pierda forumowicza który napisał kilka postów? Jaka jest wiarygodność takiej osoby. Oczywiście z całym szacunkiem bo mogę się mylić... Ale jednak niezbyt wiarygodne
[/quote]
No właśnie dopóki Focus nie potwierdzi nie ma co komentować :)
[quote='Matri' pid='1255178' dateline='1498391418']
Nawet jeśli to plotka, fejk info to fakt że łączą nasz klub z takimi nazwiskami(ponad 200 meczy w PL) świadczy o tym że bedzie ciekawie. Co do samego grajka, nazwisko jak na Polskę bardzo duze, pytanie co z tego nazwiska obecnie prezentuje.
[/quote]
Nie wiemy co prezentuje, ale myślę, że gwarantuje kilkaset dodatkowych karnetów :)
Senderos zapuści brodę i będzie nie do odróżnienia od Polczaka ;)
[/quote]
Troche milej. Mówię co widziałem.
[/quote]
Jest niedziela... czekasz na obiad.. to można pośmiać się z z Senderosa -przyjdzie bez L4 - to fajnie, a jak nie, to będziemy czekać ma Vasiliewa, Vacka, Muchę czy innego piłkarza...
Eee tam, jakis Senderos, wole Wasilewskiego, bo krajan,a jakosc da porywnywalna i pewnie zdrowie ma lepsze.
tzn. kto łączy takie nazwisko z naszym klubem ? Bo ja nigdzie takiego łączenia nie znalazłem Matri. Na chwilę obecną, jest to info od tajemniczego forowicza z 8 wpisami w tym jeden z 2015 r o drugiej stronie Błoń. Jak tam mnutrurtawloriodrtor z tym długiem, bo w 2015 r odpisałeś na tekst Margota
25-06-2015, 15:16
morgot2 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ok ale ich kasa świeci pustkami i bedzie coraz
> gożej długi rosna i rosna....cirpliwosci
dlug wiosna zmalal do niecalych 10mln złotówek, reszta to jest dług wewnetrzny, który jest zupelnie lzejszym tematem
to jak z tym długiem ?
Swoją drogą to, że wylądował w Krakowie, nie oznacza tego, że będzie grał w Cracovii - zawsze może trafić do Niecieczy ;D
[quote='mnutrurtawloriodrtor' pid='1255187' dateline='1498391799']
[/quote]
Troche milej. Mówię co widziałem.
[/quote]
Zacny forumowiczu. Jest mi niezmiernie przykro, że ubodłem twą osobę. Jednakowoż nie widzę w moim poprzednim wpisie braku szacunku, tudzież bycia nie miłym. Kłaniam się uniżenie przed waćpanem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!