[quote='DiegoKSC' pid='1254610' dateline='1498223873']
[quote='soccer' pid='1254607' dateline='1498223791']
Focus - Pachnie mi tu Frodo 2.0 ... Czy to czasem nie ty jestes tajmniczym kuzynem Grodzickiego ? :P
[/quote]
Aleś przyjebał smroda. Focus ma 100/100 ze wszystkich trafień.
[/quote]
A to przepraszam.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Ja nie mowie ze kadzior do nas nie trafił przez focusa ani nie mam żadnych do niego pretensji, wiem jak wyglada sprawa. Pisze natomiast ze focus nie ma 100/100, mimo ze sprawa wyjątkowa to jednak nie trafił do nas :D(lekko żartobliwie). W każdym razie, Eredin masz ten fotel? Bo wszyscy czekają...
Czekam na fotelu w pracy, aż pierdolnę...
Ja dla bezpieczeństwa już rozłożyłem poduszki wokół fotela.
Ja siedzę na podłodze, żeby nie móc spaść.
Focus chłopie, ani się obejżałeś a stałeś się celebrytą:-D
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Siedzę w pracy jeszcze przez najbliższe 50 minut a potem wypadam z Krakowa w góry, odcinam się od neta i dopiero w niedzielę zajrzę na forum bo to już jest jak uzależnienie. Co jakiś czas F5 na wątku o transferach... sic! :D
A ja tam po usłyszeniu jednego nazwiska nie pierdolnę lecz chciałbym gdy juz bedzie skompletowana kadra ;)
- Edytowany
90 minut czyta forum, bo pojawił się tam zawodnik Maccabi o inicjałach K.V.
Seprioth. Po skompletowaniu kadry będziemy sobie mogli 3.14rdolnąć
łyskacza na trybunach :P
@ Tomex - pojawił się już wczorajszym popołudniem.
[url=http://www.90minut.pl/kariera.php?id=5164]Jak to będziev ten gośc to rzeczywiście kau - spada - s -... no właśnie z czego?[/url]
Tomex. Obyśmy nie pierdolneli kur.a mać Pasy grać ?
Panowie , transfery nas zasypia,
pamietajcie ze nie mamy obrony , pomocy i w napadzie tylko jeden :)
Ale my chcemy juuuuuż.
Jak to będzie Wasiljew to ok. Ale Vacek to raczej słabszy i od Budzika i od Cetnara
Cytując klasyka - "siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy i startujemy", bezpieczeństwo przede wszystkim :D
Ja cały czas liczę na Babiarza z Niecieczy. Podobno na celowniku Sandecji
- Edytowany
Skoro spadniemy z fotela, to możliwość jest tylko jedna, Arpad Majoros i Kamil Witkowski( k.v. zamiast k.w. jest dla zmyłki), u Probierza pokażą pełnie swoich możliwości.
Piech negocjuje ze slaskeim
Hmm skąd Śląsk ma nagle kasę na transfery jak niby mają długi?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)