warszawiak miałem nie pisać ale jak widze twoje posty to mam ochote Ciebie obedrzec ze skóry ,stwierdzam obiektywnie ze nic nie wiesz o hokeju skoro Zieba według Ciebie cos tam zrobil -jestes debilem ,ja Ziebe pamietam z Skfu i z jego pier...lenia ,po za tym zgadzam sie na porównanie Cetnarowskiego do Misiora chcac nie chcac jest to wielkie szczescie ze mamy tego człowieka w swoim gronie zapewniam Cie bez niego nie było by nas tu w tym miejscu i nie jest to wazeliniarstwo.Kibice Pasów wystawiaja Swiadectwo wszystkim prezesom a ty chyba nie nalezysz do nas bo my doceniamy dobrą robote a hochsztaplerów eliminujemy ,dla mnie nieudacznikiem jest Zięba chociaz wiem ze Misior go kryje dla mnie Misior jest wzorem Zieba nikim modle sie by wreszcie go wypier..lic.Mamy wielu młodych zapaleńców stawiam na nich na Ciebie nie postawie nic warszawiak po prostu Ciebie pier...le
-
-
Dwa lata prezesury Pawła Misiora!
Panowie bądźmy poważni... nie ma się sensu niepotrzebnie wkurzać... poroponuję prostą zasadę: IGNOR i będzie po niepotrzebnych nerwach.
Niestety Warszawiaku podnosisz nam tu ciśnienie, a ja jako nędzna kreatura sobię tego nie do końca życzę, by osoba która utożsamia się z Cracovią skłócała Pasiastą brać. Może w Warszafce masz swoje klimaty... ale chyba trochę odbiegają od tego co się w "realu" w Krakowie dzieje... więc nie ma żadnej potrzeby byś nadrabiał za sąsiadów z niewłaściwej strony błoń...
Po za tym ton Twoich wypowiedzi wcale nie wskazuje że piętnujesz zbędne/niepotrzebne wazeliniarstwo... większość zrozumie i tak iż nie szanujesz Prezesa Misiora, że za jego Prezesury nic się w Cracovii nie zmieniło... dlaej jest źle a nawet gorzej niż było... więc daruj sobie na przyszłość tak wpieniające wszystkich puste słowa.
To napisałem ja: CZOŁOWY MALKONTENT
Dem
maaciek-daj sobie na wstrzymanie, nie obniżaj bluzgami poziomu tego forum.
Całe szczęście, że obecnie pojawiło się grono osób, które wspomaga hokej. Do niedawna niebyło z tym jednak tak różowo. Więc powstrzymaj się z inwektywami wobec osoby, której być może zawdzięczamy to, że hokej w Krakowie istnieje.
Jako czołowa kreatura na tym forum też bym Ci trochę Maaaćku przyganił. Ludzie są różni. Mają swoje plusy i minusy. Jednak to Zięba jako praktycznie jedyny zajmował sie hokejem przez ciężkie sezony po upadku sponsoringu tego dealera samochodowego (Bełtowski chyba???). Dopiero pozniej pojawili sie "chlopcy z Islanderem na czele";-)
Ale w sumie temat jest o Misiorze (no i kreaturach;-)))
no to co ?? same plusy !!! żadnych minusów !!! po prostu ideał !!!
oj żal mi Prezesa Pawła Misiora !!! wokół zero obiektywizmu , żadnych sugestii , non stop kolor !!! to już robi się niesmaczne , a co za tym idzie nie ułatwia pracy na takim stanowisku , a pracy coraz więcej , cele coraz wyższe !!! mam nadzieję , że się mylę i to tak wygląda jedynie na ekranie komputera!? w realu jest inaczej ?!
jest bez wątpienia , jak dotąd , najlepszym prezesem ostatnich kilkudziesięciu lat !!!
oczywiście
z całego serca ŻYCZĘ DALSZYCH SUKCESÓW PAWLE ku naszej wspólnej radości !!!!!!!!!!!!!!!!!
TYLKO PASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps.: koledzy po Pasach , może jakaś zbiórka na pomnik za życia , a może ulica imieniem ... , stadion imienia ..., najlepiej wszystko naraz ;-) cze!
szyba nie rób sobie jaj;-) Minusy poruszano z Misiorem bezpośrednio na spotkaniu z kibicami. Co do sugestii to jest ich na pęczki. Na przykład jeden taki przy każdej wizycie w klubie "łapie" Misiora i gada o taniej trybunie dla nastolatków.;-)
Ale zawodzi troche w kwestiach terenow czy rozbudowy stadiony wiec nie wszystko jest OK
ok . ja tylko o tym co widzę na ekranie .
a tu 99% ...
tak troszkę nudnawo jest
hehe bo my jesteśmy kreatury wazeliniarze;-)
kiedyśbyłociekawiejmożejaksięligazacznie
zgadza się , większość starej gwardii odeszła na priva. Przychodzą nowi na ogół młodzi...naturalny proces.
Remian ...
mam prośbę zanim zaczniesz coś pisać dowiedz się jak jest a potem pisz ...
NO ZNOWU JAKIŚ KWIATEK. JAKI ZAWÓD W SPRAWIE STADIONU?
W ciągu ostatnich dwóch lat wymieniono część ogrodzenia zewnętrznego, powstały nowe płoty na samym stadionie, spikerka z budy bez okien stała się znowu spikerką po remoncie kapitalnym, założono monitoring , sektor dla przyjezdnych, nowe krzesełka na dwa sektory, nagłośnienie z prawdziwego zdarzenia, pomalowano ogrodzenie wokół murawy ;), są kołowrotki na dwuch bramach, wzmocniona gdzieniegdzie konstrukcja betonowych trybun. W tym roku będzie robiona podgrzewana płyta, oświetlenie i dach na 1000 miejsc, a sprawy z klerem idą do przodu.
A to tylko Kałuży. Dawny Kabel to już nowe inwestycje, czyli między innymi całkowity remont budynku.
Wiadomo że jeszcze 10 x tyle jest do zrobienia, ale ja - wazeliniarz pierwszej wody powiem - jest nieźle.
Craco - jesteś wazeliniarz a nawet wazeliniarz przechodzący w kreaturę:-)
(sorki ,że tak na to siadłem ale okrutnie mi się to spodobało)
stary kibolu nie jestesmy na jezyku polskim ani w szkole i nie jest to forum prof. Miodka, do rzeczy. Zieba cos znaczył(vice-prezes) o ile sie nie myle za Zawrotniaka po tym jak Cracovia spadła do III ligi cos zrobił nic, czy załatwil sponsora nie ,ten człowiek charakteryzuje sie tzw. doskokiem czyli Cracovie traktuje jako dodatek bez przemeczania sie czyli oprocz przedłuzania agonii nic nie potrafii, co było widac w hokeju.Nic nie wymysli i nic nie spier.... -to po co taki prezes hokeja mozesz rownie dobrze postawic na jego miejsce dziecko z przedszkola tez nic nie zrobi.Ja uwazam ze on nic wielkiego dla hokeja nie zrobił utrzymał tylko sekcje grajac juniorami to tak duzo chyba nie jest i nie przypominam sobie zeby był wsrod hokeistow jak zbierali pieniadze na hokej ,chyba nie miał czasu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)