to się spończy wpier...em
-
-
Bruk-Bet Termalica Nieciecza- CRACOVIA 24.07.2016 15:30
Gość jest do zmiany 3 razy spierdolić w jednej akcji i zakonczyc to samobójem, to już gorzej niż Żytko.
Istnieje spora analogia pomiędzy formą naszej defensywy w tym meczu, a obroną Piasta w zeszłym tygodniu.
Pisałem po pierwszym meczu, że te Węgier to w piłkę grać nie potrafi...
Masakra kurwa ,co ta obrona z Sandomierskim gra..
Ale pipy........
Na meczach Cracovii, pada najwięcej bramek :D
Grzegorz Sandomierski zapewnia, że jadą do Niecieczy po zwycięstwo :D
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/grzegorz_sandomierski_jestesmy_pozytywnie_nakreceni
Ten sędzia to prezentuje taki sam poziom jak Nasza obrona...
ten sędzia to jest nieporozumienie
Powinni zakazac mu sedziowania
ta kurw.a węgrzyn powinien się doczekać transa na swój temat na Kałuży, mielcarski przy nim to megaobiektywny ekspert.
Statystyka po naszej stronie, ale co mi z tego:P
Ten Litauszki to katastrofa.
Od dzisiaj piłką się interesujecie?
Złotek to kawał buca,dziwnym trafem w naszych meczach bardzo często myli się na naszą niekorzyść.
1 gol kukurydzian: spalony 1-1,5 metra
2 gol kukurydzian: Tu chcę powtórkę z boku
3 gol: węgier 2 razy podaje pod nogi kukurydzianych chłopaków a na końcu wpierdala sobie samobója. Jakbym był trenerem to po tej akcji by dostał tzw. "wędkę" i wpuściłbym za niego Bejana
Żelusie z C+ robią z niego gwiazdę komentatorską a on sie jedynie podśmiewywać potrafi a nie mecze porządnie komentować.
link Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ten Litauszki to katastrofa.
namówił go do grania w Cracovii Richárd Guzmics, oby to nie był Koń Trojański;)
Dzisiaj gramy jak za późnego Stawowego niestety.
sędzia skurwysyn!
rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 2 gol kukurydzian: Tu chcę powtórkę z boku
Mi się wydaję, że gość główkował zza boiska, bo Sandomierski był prawie przy linii, ale łba bym sobie uciąć nie dał. Ciekawi mnie jeszcze ta sytuacja ze Szczepaniakiem, czy aby karnego być nie powinno.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)