Jestem w 50.!
-
-
Typer frekwencji! - sezon 16/17 - podsumowania
fajna zabawa - kiedy bedziemy prognozowac regularnie 4 cyfrowe liczby ???
zabawa do dupy, liczba na trybunach ma się nijak do liczby podawanej przez Krakowię
Myślisz, że Tabisz kontroluje nawet typera? :D
Jak już jesteśmy przy zwycięzcach, to przypominam kolegę Żarko, który jako jedyny typował przed sezonem, że zajmiemy 14 miejsce.
Prorok niczym Mojżesz. :)
Uuu dobrze mi poszlo :D nie spodziewałem sie nAwet :cool:
miałeś info telefoniczne od Tabisza?
6 dni później
- Edytowany
Alocha
Dlaczego nie wliczono mojego wyniku za Piasta ?
6825 ..
Za późno oddałem typ ?
To tak na marginesie ..
Dziękuję za fajną zabawę
Tak. Typowanie kończymy na 24h przed meczem.
Jestem w pierwszej szóstce no, no aż mnie duma rozpiera!
33 dni później
Nie będzie typera frekwencji w tym sezonie?
Rozrabiaka gdzieś się zgubił a ja na śmierć zapomniałem o temacie w natłoku pracy... zaczniemy zabawę od następnego meczu u siebie... sorki...
ale po co, skoro faktyczna liczba kibiców ma się nijak do tej podawanej przez Klub?
Aloha aloha bo ja tez zapomnialemno typowaniu wiec jestgi t :)
I ciul ze kest inna ale zabawa fajna.
[quote='BartAcid' pid='1261345' dateline='1500121739']
Aloha aloha bo ja tez zapomnialemno typowaniu wiec jestgi t :)
I ciul ze kest inna ale zabawa fajna.
[/quote]
Bart... do.meczu jeszcze 3h a jak się czyta post wyżej można wywnioskować że wynik dowiesz się jutro z livescore bo z meczu możesz dużo nie pamiętać ;)
[quote='alocha' pid='1261232' dateline='1500068259']
Rozrabiaka gdzieś się zgubił a ja na śmierć zapomniałem o temacie w natłoku pracy... zaczniemy zabawę od następnego meczu u siebie... sorki...
[/quote]
Sypię głowę popiołem. Również w natłoku obowiązków totalnie wypadło mi to z głowy. Zabawa,którą wspólnie z Alochą prowadzimy będzie jednak kontynuowana od następnego meczu!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)