W kolejnych sezonach powinny byc 3 awanse do fazy grupowej LE, ale bez wzmocnien i spokojnej roboty dla Pana trenera takie cele nie beda osiagneiete. 3x wiecej pracy spokojna chlodna glowa i kasa na transfery a rezultaty sie pojawia.
-
-
Cracovia - Shkendija 07.07.2016 20:00
pluton Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szachtar, Shkendija. Do 3 razy sztuka :)
Oby nie na "S".... ;)
A miesiac temu uprzedałem...
Ciekawe teraz czy Zieliński wytrzyma nawet do września.
Bałdys na trenera!!!!
Spokojnie budujemy drużynę, tak dla przypomnienia. Za rok powinniśmy raz zremisować, za jakieś cztery lata awansujemy do drugiej rundy kwalifikacyjnej... :S
Mamy 10 sytuacji bramkowych ..a jedyna brame dla nas strzelaja przeciwnicy ...
To nie by zly mecz w naszym wykonaniu ale jak sie nie strzela bramki to nie ma co myslec o zwyciestwie
Jako znający się na futbolu opuściłem mecz w przerwie bo po co grzeszyć bluzgami.Jednocześnie ciekawie zapowiadał się mecz Niemcy Francja..Wynik naszych pokazał moją rację czyli miejmy wyrozumiałość dla naszych zawodników
.Nurtują mnie trzy pytania:
1.Dlaczego nie grał od początku Cetnarski????
2.Czy wynik ekonomiczny ewentualnego wyjazdu do Azerbejdżanu w porównaniu z wpływami i kosztami dla Comarch być może był za wysoki i przekreślił motywację finansową rewanżu?.
3.Czy to była kompromitacja?? - Wyniki Islandii i Walii potwierdzają brak kopciuszków a dodatkowo czy emeryt za 5 zł biletu może ośmielić się krytykować skład oraz trenerskie "ego"które po paru sukcesach jest zbyt wielkie w mniemaniu o sobie co wykazują wielokrotnie wywiady .Przyjacielu więcej pokory bo dzisiaj się skompromitowałeś się z taktyką,składem i jeszcze daleko Ci np.do Nawałki .
Slapi1988 Napisał(a):
> To nie by zly mecz w naszym wykonaniu
Był dobry?
Slapi1988 Napisał(a):
> To nie by zly mecz w naszym wykonaniu ale jak sie
> nie strzela bramki to nie ma co myslec o
> zwyciestwie
::o
Jeśli to nie był zły mecz... to ja już nie mam pytań.
To był beznadziejnie słaby, kompromitujący występ - brak umiejętności wyjścia z akcją, brak przyjęcia, zamiast podań kopnięcia w stronę partnera, brak strzału z pierwszej piłki, brak decyzji o strzale i do tego Steblecki (oby nigdy nie wyjrzał z rezerw)
Muertes napisał:
Wstyd dla klubu wielki, trzeba przełknąć ten fakt i jedziemy dalej.
a dla kibiców NIE ???
cóż. Odpadnięcia się spodziewałem już od gola na 0:2 w Skopje.
myślałem jednak, że żelusie zrobią to w lepszym stylu. A co "profesjonaliści" nawet 1:1 utrzymać nie potrafili
jako komentarz:
1) Cracovia Zielińskiego bez Cetnarskiego (albo z Cetnarskim bez formy) nie istnieje
2) Wdówka jest 10 razy lepszy od 500 tys. euro
3) "spec" od tzw. przygotowania fizycznego powinien być natychmiast i dyscyplinarnie zwolniony. Popisowo spieprzył już drugie przygotowania (pierwsze zimą)
[url=http://koszulker.pl/mezczyzna/z_internetu/378_spierdolilo_sie_na_amen]A ogólnie?[/url]
EDIT: obrazek wrzucony tak, bo inaczej mi nie chce wrzucić
> 1.Dlaczego nie grał od początku Cetnarski????
Po tym co pokazał w 2 połowie, to nawet ławka rezerwowych mu się nie należała.
Generalnie nie jest źle. Mamy dwóch zawodników gotowych na puchary - Kapustkę i Covilo. Wystarczy dokupić im dziewięciu zawodników na poziomie.
I jeszcze zatrudnić ochroniarza, żeby Stebleckiego nie wpuszczał na boisko.
W tym meczu można odnaleźć pozytywy: gra Karaczana czy momentami Wdowiaka, ale najważniejszy jest kubeł lodowatej wody na rozpalone głowy i świst powietrza z przekłutego balonu. Zieliński przed pucharami mówił, że nie jesteśmy do nich przygotowani. Teraz wierzycie?
dno dno dno
Drużyna ewidentnie nieprzygotowana do tych rozgrywek. Czy planowo, czy przypadkiem - nie wiem. Mecz tyczek z ogórkami. Frajerskie odpadnięcie w żenującym stylu.
Kompromitacja przez duże K. Ehh oba mecze przerżnąć Czy spośród wielu eurowpierdoli, któraś z polskich drużyn przerżnęła oba mecze w I rundzie?
Nie od dzis wiadomo ze nasz srodek jest mocno ekscentryczny, Budzinski-Cetnarski bedac w formie rozklepia kazdego .. tylko ze ta forma to moze 5 meczy w sezonie. A bez szybkiego i kreatywnego srodka pola nie wygra sie meczu.
Jedynie Covilo trzyma staly poziom przez caly sezon. Widac bylo tez braki szybkosciowe.
Pochwalic mozna Karaczana, Vestenickiego, Wdowke i chyba Jedriska bo chlop naprawde biega za 2 ... i nie wiem czy nie bylo bo z niego wiekszego pozytku jakby zagrac 2 napastnikow ale to juz problem Zielinskiego...
Chlopaki zagrali tak jak potrafili i chyba wszyscy widzieli jak duzo pracy ich jeszcze czeka i ilu wzocnien potrzebujemy :)
Szkoda ten występ komentować. Jedna uwaga, gratuluje pomysłu na obronę i atak w wykonaniu Seby. Autorski projekt trenera. Nie sądziłem że najbardziej na pucharach (poza specami od transferów) wyłoży się trener.
Nieźle moim zdaniem zagrał Polczak, a najlepszy był Budzik i Karaczanakow (oby kontuzja nie była poważna, ale niestety z B1 słabo to wyglądało..). Tragiczny Wołąkiewicz, słabo wypadł Deleu. Wydaje mi się, że pod bałkański, agresywny styl gry dopasował się tylko Miro, Jendrisek i Budzik - pierwsza dwójka już grała w pucharach i wiedziała jak zagrać z tak agresywnie grającym przeciwnikiem, a Budzik zagrał jak w ostatnim meczu sezonu z betonami - nie odstawiał nogi. Gorzka pigułka do przełknięcia, ale trzeba myśleć o lidze i jeszcze wzmocnieniu drużyny.
quentin Napisał(a):
> Szkoda ten występ komentować. Jedna uwaga,
> gratuluje pomysłu na obronę i atak w wykonaniu
> Seby. Autorski projekt trenera. Nie sądziłem że
> najbardziej na pucharach (poza specami od
> transferów) wyłoży się trener.
a może w tym szaleństwie jest metoda? Może nafta w bakijskim powietrzu Zielińskiemu nie służy i nie chciał tam jechać? (to wersja oficjalna. Wersja realna: Zieliński bał się 0:10 w Baku)
najbardziej mnie śmieszyło jak mówiłem ze za 500tys euro mamy Starzyńskiego albo Wolskiego to ktoś powiedział że Vestenicki kiedyś będzie dobry i na nim zarobimy. Takim sposobem kupujmy talenty i kiedyś będziemy dobrzy, albo i nie. Potrzeba konkretnych piłkarzy, a nie ludzi którzy może kiedyś odpalą, a może hajs w błoto. Na dzień dzisiejszy mamy kilku piłkarzy: Kapi, Dąbrowski, Covilo, Wójcicki, Cetnarski i chyba Sandomierski, czasem Budzik. Czyli połowa drużyny, reszta to parodia. Jeszcze dałbym szanse Karaczanowi. Mamy 6 piłkarzy a powinniśmy mieć co najmniej 12.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)