Ja wiedziałem że tak będzie umc umc (td)
-
-
Cracovia - Shkendija 07.07.2016 20:00
Gra na wielu frontach, w tym w wymagającej polskiej ekstraklasie musiała się tak skończyć :)
Gra dramatyczna...pomysłowość i dokładność wyparowały.... :( Szkoda....
Najlepszy Karaczanakow i Budzik. Najgorszy Wołąkiewicz, kiedy piłka jest w jego pobliżu to strach się bać..
Niestety piłkarsko odstajemy i to wyraźnie. Obawiałem się trudnej przeprawy, widząc że Albańce mają w składzie kilku wartościowych graczy, ale tu się kroi kompromitacja.
Okazuje się że wystarczy nas przycisnąć, nie dać pola do gry i nie istniejemy. Dokładność podań? A co to jest?
Nie raz to wygląda gorzej niż na A klasie z całym szacunkiem dla wszystkich A Klasowiczów.
Zero pomysłu na grę przyjęcia na 1 -2 metry.... masakra :(
del_piero Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szkoda sił przed ligą i wstydu. Po prostu jak
> będziemy przygotowani do le to wtedy można
> grać. Na dzień dzisiejszy nie jesteśmy. Brak
> Jaroszyńskiego i Kapustki, brak wzmocnień tylko
> jakieś uzupełnienia składu. My gramy w tym
> meczu Polczakiem i Wołąkiewiczem także jeśli
> stracimy mniej niż 3 będzie sukces. Mierzmy
> siły na zamiary.
Pisałem to na przełomie kwietnia i maja.
Oczywiście, były śmichy, hihy.
No to mamy śmieszno teraz.
Szkoda, że to z nas się śmieją.
Pisałem że będzie drugi Soligorsk, chyba że w II połowie zdarzy się cud
nie rozumiem po co pchaliśmy się do pucharów, żeby się publicznie ośmieszyć ? nie rozumiem polityki klubu i właściciela
O co w tym chodzi? Nie rozumiem.
Kurde, chciałbym żeby mi przepisano te leki co profesorowi i Tabisiowi, świat byłby fajny, zAWsze wszystko ok itd......
wrobelson Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> izbik Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie bylem w gronie optymistow ktorzy juz nas
> > widzieli w kolejnej rundzie wiec nie
> > placze....Byle wstydu nie bylo.
> > Zalezy mi na chociaz remisie by media nie
> jechaly
> > bardzo po Cracovii - to bardzo boli Pasiaka za
> > granica :(
> > Najwazniejsza liga!
> Czyli twoim zdaniem najlepiej stac w miejscu cale
> zycie, nie walczyc o miejsca ktore daja LE, LM bo
> tylko szkoda czasu ?
Kolego - nie chce sie spierac czy klocic....
Nie jest moim zdaniem stac w miejscu !
Po prostu znam realia naszego klubu i nie wierze w bajki Generala! Kiedy uwierze w mocne wzmocnienia/ transfery Generala -to znaczy ,ze cos sie zmienia pozytywnego u nas ! A bez wzmocnien - to mozemy sobie grac w Europie jak teraz!
...dlatego trzymam kciuki ,ze Ekstraklasie bedzie duzo latwiej i w koncu w tym sezonie zalapiemy sie na "pudlo" !
Chcesz sie spierac dalej?
Żałosna gra :(
A mówili że w pucharach nie ma już kelnerów...
No racja nie ma, w końcu odpadliśmy
wstyd i kompromitacja
4-1 w dwu meczu i jedyna bramka to samobój rywala
to bardzo źle rokuje przed nowym sezonem, kto wierzy że będziemy grać o pudło może srodze się pomylić
brawo klub, brawo właściciel
Jest mimo wszystko progres.Myślę,że w trzecim spotkaniu(gdyby takie było)zremisowalibyśmy :)
:X
W drugiej połowie jako tako to wyglądało. Na 10 dni przed startem ligi wiemy tyle, że nie ma zupełnie czucia piłki, kondycyjnie jesteśmy słabi, szybkości w sumie nie ma.
Szczepaniak od strzała powinien w pierwszym składzie wychodzić na chwile obecną. Karakan niech sie szybko leczy bo na teraz najlepszy u nas.
I to by było na tyle, żegnaj Europo ;)
1:4 czego chciec wiecej ... 8-)
No co wy chłopy chcecie....? 2 mecze sparingowe przed ligą zaliczone i to z "silnym"przeciwnikiem... :)
Czeka liga a walczymy o pierwszą 8! Nie ma spinki ;)
Naprawdę nie rozumiem jak mogliśmy odpaść ,przecież tak jak Pan Profesor obiecał zespół został poważnie wzmocniony.Powinniśmy im strzelić przynajmniej 10 goli tym bardziej że z bardzo ładnej strony pokazał się w pierwszym meczu Karaczanakow a Litauszki też zagrał bardzo dobrze...Bardzo współczuję Panie Profesorze ale nie rozdzierajmy szat.
Szachtar, Shkendija. Do 3 razy sztuka :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)