Początki kariery Radka w Błażowiance - Błażowa. http://www.blazowianka.net/news.php?readmore=1149
Powodzenia :)
-
-
Radosław Kanach - Podkarpackie odkrycie :)
Różne źródła podają, że jest albo defensywnym pomocnikiem, albo pomocnikiem/napastnikiem.
No i kolejny z Podkarpacia za którego będę trzymał kciuki :) Cetnar, Argasiński, Pyrdek i teraz Radek..Rzeszowska kolonia w Cracovie :)
Brakuje jeszcze Żebrakowskiego z Lechii (ŚN) i Walskiego z Pogoni i kolejni zawodnicy z Podkarpacia będą u nas :)
... ilość żółtych kartek wskazywałaby na defensywnego pomocnika:S
Otwieram stronę, patrzę - wow ! - transfer !
Myślę sobie: lewy obrońca pewno !
Patrzę na datę urodzenia: nie mam więcej pytań.
W każdym razie: powodzenia... tylko nie wiem czy w Ekstraklasie. Zobaczymy...
hmmm....nie za młody by mu wątek otwierać ?;) Niech pogra trochę w rezerwach, pokaże się i z wiosnami zagości w I drużynie oraz na forum ;) Powodzenia mu oczywiście życzę :)
...młody, czy nie młody, ale trenuje z I drużyną, trener o nim ma bardzo dobre zdanie, zresztą "stajnia" zagwarantowała, że to strzał w "10" - czego chcieć ;)
Powoedzenia.Ogrywaj się w juniorach :)
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hmmm....nie za młody by mu wątek otwierać ?;)
> Niech pogra trochę w rezerwach, pokaże się i z
> wiosnami zagości w I drużynie oraz na forum ;)
> Powodzenia mu oczywiście życzę :)
Kapi miał dwa lata mniej jak mu Konserwa wątek ( zresztą zasadnie jak się okazało) otwierał :)
Powodzenia!
Powodzenia i ucz się pilnie bo masz od kogo .
Bardzo ciekawa postać... Jestem przekonany, że niedługo będziemy mieli z niego pociechę w I drużynie :)
Powodzenia Radek -pracuj ciężko na swoja szansę.
Porównują go do Kapustki.
Oby.....
:)
Bardzo dobry pomysł, tyle, że powinniśmy kupować 12-15 takich obiecujących gości na sezon, po czym ogrywać w 2 drużynie, wypożyczać... tu akurat model do skopiowania z wielkich klubów musi się sprawdzić.
Cieszy fakt, że teraz młodzi zawodnicy chętnie wybierają Cracovię jako klub w którym mogą się rozwinąć (efekt Kapustki jak to kiedyś ktoś powiedział/napisał)...
Ka Rot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bardzo dobry pomysł, tyle, że powinniśmy
> kupować 12-15 takich obiecujących gości na
> sezon, po czym ogrywać w 2 drużynie,
> wypożyczać... tu akurat model do skopiowania z
> wielkich klubów musi się sprawdzić.
Masz fantazje :) - lepiej policz koszty. My na razie budujemy a nie jesteśmy rozdającym karty w lidze.
Trzeba kiedyś zacząć.
Karty będziemy rozdawać pózniej.
Oby :) :) :)
WIK69----To Ty nasza nowa nadziejo z podkarpacia??
Witaj , szybkiego debiutu w pierwszej drużynie!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)