Osobiście się nie zgodzę - do niedawna myślałem, że będzie nas nie więcej niż 11 000, ale wygląda na to, że będzie prawie komplet (na moje oko zostało jakieś 1500 biletów do kupienia).
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
O czym Wy piszecie? o 9 rano padło 10000 biletów, ile sprzedali dzisiaj? Nie wierzę, że mniej niż tysiąc więc będzie komplet albo zostanie kilkaset miejsc.
Nie dramatyzujcie.
Sektory I, I1 - 2 bilety, I2- okolo 50 biletów, I3- 0biletów, I4 - 4bilety także na największy z sektorów zostało niewiele poniżej 60 sztuk biletów.
Sekory A, A3- 0wolnych biletów , A2 - okolo 25 wolnych miejsc, A1 większość sektora wolnego (strefa latających achtungów)
Sektory B , B1 - 0wolnych, B2- 0wolnych miejsc, B3- 0wolnych, B4 - okolo 100wolnych miejsc
Sektory D D1, D2 , D3, D4 -około 100 wolnych, przy derbach jest tam zawsze nadkomplet także tutaj ilością miejsc nie ma się co sugerować ;-)
Sektory E , E1 i E2 nie więcej niż 100 wolnych miejsc w E1, drugi już pełny.
Sektor G , G1 około 20 miejsc, na G2 ponad 100 wolnych miejsc także kto szuka dobrego kontaktu z murawą to przed meczem powinien jeszcze znaleźć wolne miejsc.
Sektory F , F2, F3, F4 komplet, około 30 miejsc na F1
Sektory H , H1 komplet , H2 i H3 ponad 100 wolnych miejsc
Bez dokładnego liczenia około 1000 wolnych miejsc na całym stadionie, zakładając że ktoś zjawi się kilka godzin wcześniej po bilet, nie powinien się rozczarować, na meczu jednak powinien być komplet.
czego sie spodziewaliscie w środku wakacji? wynik jest ok, niektorzy wola siedziec przed tv przy piwku
Podczas zakup biletu poprzez strefę kibica niechcący przy płaceniu wyszedłem z przeglądarki. teraz mam cały czas błąd koszyka, nie mogę zapłacić ani dodać nowego biletu. Da się coś z tym zrobić, czy tylko strefa.kibica@cracovia.pl i czekać na odpowiedź?
Na odpowiedź się raczej nie doczekasz... (td)
A czy transakcje wygasają po jakimś czasie?
Tak, jak nie zapłacisz to powinieneś mieć status odrzucone.
Zostały resztki, trzeba kupować i nie przejmować się kto, gdzie. Na miejscu będzie się martwić. Mówią w okienku co innego w internecie jest co innego. Po prostu iść. To nie Barcelona :)
A gdyby to była Barcelona to co?
Komplet w sierpniu będzie bardzo dobrym wynikiem. Czyżby wreszcie nadchodziły lepsze czasy?
Gdyby to była "Barcelona" to trzeba by się martwić wcześniej. U nas nie ma się co martwić tylko trzeba być.
ps. Jak dla mnie nie musi być komplet, ale lubie jak jest tłum...na stadionie.
Kaleb, bez urazy, ale jaki, k.ur.wa, komplet w sierpniu? :D WTF?
Camron, nie kumam co ten cudzysłów ma oznaczać, ale ok, nie drążę
U nas jeszcze nie należy siedzieć na krześle w wyznaczonym miejscu i jeśli ktoś nie ma biletu, a chce być jeden obok drugiego na danym sektorze to niech kupuje bilet i nie przejmuje sie jak na cudzysłowiowej Barcelonie, Realu lub Manchesterze. Część osób ma takie wątpliwości.
ps Jeśli tak to usłyszymy jutro, że jest komplet.
Nikt, kto chodzi na mecze na K1 choćby sporadycznie nie ma cienia takich wątpliwości.
W Strefie Kibica zostało 1 250 "kwadracików" dostępnych. Liczone ręcznie, właśnie skończyłem ;)
Sylwek'92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W Strefie Kibica zostało 1 250 "kwadracików"
> dostępnych. Liczone ręcznie, właśnie
> skończyłem ;)
a odświeżałeś po każdym "kwadraciku" ? :D
Jutro ma być HD i nie może być bad sectorów. Lepiej już nie odświeżać tych "figur" :D
Sylwek'92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W Strefie Kibica zostało 1 250 "kwadracików"
> dostępnych. Liczone ręcznie, właśnie
> skończyłem ;)
F12, konsola JavaScript, włączasz podsektor i wpisujesz document.getElementsByClassName("not-available" ).length; samo zliczy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)