Ile można oszczędzić na zamkniętej kasie? Równowartość 10 biletów? A ile można stracić? Ile ludzi już nigdy na Cracovię nie przyjdzie? Ale tabisz ma na to wyjebane. A filipiak go pochwali że dobrze kosztów pilnuje. Kurwa czemu tylko połowa kas od Kraszewskiego jest czynna?!!!!!!!!!
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Wie ktoś kiedy ruszy sprzedaż biletów na Derby ??
janczer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ile można oszczędzić na zamkniętej kasie?
> Równowartość 10 biletów? A ile można
> stracić? Ile ludzi już nigdy na Cracovię nie
> przyjdzie? Ale tabisz ma na to @#$%&. A filipiak
> go pochwali że dobrze kosztów pilnuje. @#$%&
> czemu tylko połowa kas od Kraszewskiego jest
> czynna?!!!!!!!!!
Ano to faktycznie szczyt był! Przed pierwszym meczem w rundzie dodatkowo część ludzi przedłuża/kupuje nowe karnety. Operacja owa trwa koszmarnie długo i ludzie nieco się denerwują.... Może gdyby tak istniała możliwość przedłużenia karnetu przez strefę kibica... No ale to już nie jest do przeskoczenia. Zakup pojedynczego biletu tą metodą to absolutne maksimum wydolności systemu....
Mam pytanie. Osoba X ma wykupiony karnet Cały ale nie może chodzić na mecze. Czy te wejściówki mogę przekazać na kartę kibica Y jednocześnie nie tracąc możliwości przedłużenia karnetu dla osoby X
BialaGwiazda Napisał(a):
> Czy są już w sprzedaży bilety na derby 5
> sierpnia? (w kasach, bo że w necie są to wiem)
Musisz popytać towarzyszy
Nie zrozumiałeś mnie..towarzyszy (kibiców swojego klubu)
Aż dziwi mnie, że u nas na forum można się zalogować z takim nickiem..A jak złożyłem życzenia urodzinowe Cracovii, to po mnie ciśnięto..
BialaGwiazda Napisał(a):
> gargamel9998 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > BialaGwiazda Napisał(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Czy są już w sprzedaży bilety na derby 5
> > > sierpnia? (w kasach, bo że w necie są to
> > wiem)
> >
> >
> > Musisz popytać towarzyszy
>
>
> no to pytam
tak, w kasie na Rybnej
Sebastian1906KSC Napisał(a):
> Mam pytanie. Osoba X ma wykupiony karnet Cały ale
> nie może chodzić na mecze. Czy te wejściówki
> mogę przekazać na kartę kibica Y jednocześnie
> nie tracąc możliwości przedłużenia karnetu
> dla osoby X
podbijam pytanie
gargamel9998 Napisał(a):
> Nie zrozumiałeś mnie..towarzyszy (kibiców
> swojego klubu)
towarzyszy - kibiców swojego klubo-towarzystwa
4 dni później
Derby już za tydzień w piątek. Na razie przez ŚDM na sektorach jeszcze mnóstwo wolnych biletów. Od jutra rusza ponownie sprzedaż w POK-ach przy stadionie dla chętnych.
Czy wiadomo juz cos o biletach na PP z Jagielonia?? Np promocja dla karnetowiczow za tylko 1 mecz w PE :)
Może dadzą za darmo w zamian za mecz ligowy z Ruchem, który odbędzie się bez publiczności ;)
Czy mogę zarejestrować/kupić bilet na mecz osobie , która jeszcze nigdy nie była na Cracovii np. mając przy sobie jej dowód osobisty , czy taka osoba MUSI OSOBIŚCIE za pierwszym razem być obecna przy rejestracji i kupnie biletu ??
Podobno już nie trzeba być osobiście (tak pisali tu ludzie, którzy kupowali bilety dla innych)
Wystarczy imię, nazwisko i pesel tej osoby i kupisz bilet
Po kilkunastu latach kupiliśmy karty kibica...teraz bilety na derby przez internet......jak wchodzimy?....czy mecz jest nabity w urządzeniu przy bramkach?. ...no bo na kartę nie miał jak......sorry za może durne pytanie ale na oficjalnej o tym nie pisze.....dziwne,ze nie piszą ale nie piszą. ....
mecz masz w systemie na swoje nazwisko, karta służy tylko do identyfikacji osoby
Mecz z zapchlonymi śmierdzielami bez udziału publiczności...
http://www.12zawodnik.pl/aktualnosci/cracovia---ruch-bez-udzialu-publicznosci/id:579c594a69d42
Nie ma to jak stosowanie odpowiedzialności zbiorowej.
koldarx Napisał(a):
> Czy wiadomo juz cos o biletach na PP z
> Jagielonia?? Np promocja dla karnetowiczow za
> tylko 1 mecz w PE :)
Pytasz masz: (dla tych, którym się nie chce klikać jest zgodnie z sugestią koldarxa )
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/karnetowicze_mecz_z_jagiellonia_w_pucharze_polski_za_darmo
bodzio969 Napisał(a):
> Może dadzą za darmo w zamian za mecz ligowy z
> Ruchem, który odbędzie się bez publiczności ;)
Hehe chyba zacznę uprawiać jasnowidztwo :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)