Kurna co Wy macie z tym brakiem zaangażowania zawodników?
Moim zdaniem to BZDURA!
Upieracie się chyba dobić tych chłopaków.
-
-
(WIKTORIA)[32]Cracovia - Zagłębie Lubin 1 : 0
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kurna co Wy macie z tym brakiem zaangażowania
> zawodników?
> Moim zdaniem to BZDURA!
>
> Upieracie się chyba dobić tych chłopaków.
Może... choć nie jest to moim celem.
Obejrzyj sobie jednak powtórkę meczu z Piastem.
Gliwice walczyły praktycznie o każdą piłkę, pressing, a my? Popatrz na sytuacje co się działo po stracie piłki... Niewiele - brak szybkiego powrotu i agresji, czekanie na piłkę,... Można przegrać każdy mecz, ale nie schodząc w suchej i czystej koszulce... Tyle na ten temat...
eredin zbytnio skupiłeś wzrok na Budzińskim, dlatego masz takie odczucia ;)
Z powodu braku tematu zasadniczego załączam w tym miejscu - "Sprawiedliwi 32 kolejki" :
http://www.90minut.pl/news/264/news2647142-32-kolejka-Ekstraklasy-obsada-sedziowska.html
U nas pan Stefański .
kkk_84 Napisał(a):
> eredin zbytnio skupiłeś wzrok na Budzińskim,
> dlatego masz takie odczucia ;)
Może, tak jak pisałem nie chcę się czepiać. Chcę po prostu zwyciestwa w najbliższym meczu, kolektywnej gry, jeżdżenia na doopach i 3 pkt !!!
Khalid Napisał(a):
> Kurna co Wy macie z tym brakiem zaangażowania
> zawodników?
> Moim zdaniem to BZDURA!
>
> Upieracie się chyba dobić tych chłopaków.
Dokladnie Khalidzie! Tez mam tego dosc .
Cetnarskiego bym nie zmieniał bo jak zagrał to zagrał, ale biorąc pod uwagę cały sezon to wg mnie jest on najlepszym zawodnikiem Cracovii. Do pierwszego składu dałbym Wdowiaka bo ostatnio wszedł i był efekt. Skoro Jendrisek się zaciął to od początku dałby Vestenicky'ego bo też on był aktywny i należy się dać mu dłużej zagrać. Skoro Kapustka coś ostatnio nie błyszczy to też bym mu dał odpocząć chociaż jeden mecz i dać szansę Diabangowi, bo on strzela dużo bramek w rezerwach i może odpalić jak rok temu, ale też powolutku rozkręca się Karaczanakow i w III lidze strzelił bramkę to też warto mu dać szansę. Co do Polczaka, który wraca po kartkach to nie wiem czy bym wciskał, jak obrona mając tu na myśli głównie Wołąkiewicza nie zagrała źle więc nie wiem czy jest sens to zmieniać, no ale zobaczymy. Wierzę że wygrają bo trzeba wyciągnąć wnioski z dwóch meczów z nimi tak jak Termalica dwa razy dostała od Podbeskidzia a jak przyszło co do czego to w najważniejszym trzecim meczu wygrała i liczę że tak będzie też z naszymi! :)
gargamel9998 Napisał(a):
> Wielka niewiadoma..jakby Eredin zakładał wątek
> meczowy to stawiałbym remis :P :D
>
> Oby Przemo poprowadził nas do zwycięstwa!(GLOS)
zaczekaj do nocy bo jak Ferenc podpierdoli temat to można grać dwójkę w ciemno
izbik Napisał(a):
> Khalid Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Kurna co Wy macie z tym brakiem zaangażowania
> > zawodników?
> > Moim zdaniem to BZDURA!
> >
> > Upieracie się chyba dobić tych chłopaków.
>
>
> Dokladnie Khalidzie! Tez mam tego dosc .
ano. Coraz więcej starych forumowiczów nie jest w stanie tej niepoważnej napierdalanki forumowej czytać.
Mnie nerwy pękły jak przed meczem z Piastem stary wierny Pasiak (z tych 300-u co ich było 2000) zapytał mnie "czy mam zamiar dziś tych dziadów oglądać"
Kurna najlepsza drużyna, najlepszy sezon za jego życia ...a ten w ten sposób. Zagotowałem , opierdoliłem i generalnie mam dość.
Osobiście nie lubię krytykować zawodników, jedynie gdy czasem się po prostu należy.
Tak jak krytyka była uzasadniona w przypadku meczy z Łęczna lub Śląskiem
W d upach się poprzewracało parafrazując "poprzepalane bezpieczniki" Jacka Zielińskiego ;)
I to jest dobre podsumowanie...
gargamel9998 Napisał(a):
> Osobiście nie lubię krytykować zawodników,
> jedynie gdy czasem się po prostu należy.
>
> Tak jak krytyka była uzasadniona w przypadku
> meczy z Łęczna lub Śląskiem
Zacytowalem Ciebie ale odniose sie tez do wypowiedzi Khalida .
Nie rozumiem I nie pochwalam natarczywej napierdalanki na zawodnikow tylko zeby wyzyc sie po przegranym spotkaniu. Krytykowac jak najbardziej - ale sa granice !
Taki Budzik jest bez formy ale umie grac co udowodnil zajebiscie w ubieglym sezonie - ale chmara ludu jedzie po bidoku jak po burej suce ! To ja sie zapytam - jakich bardziej lojalnych graczy chcecie- takich w ktorych mozna wierzyc ze to nasz chlop ? Jemu to nie pomaga , tylko doluje . Wypierdol...my wszystkich od razu ,po co czekac I pastwic sie powoli ....W tym sezonie mamy najlepsza pake chlopakow I trenera w dziejach Comarchu - wiec tylko przez to powinnismy ograniczac sie w napierd.......alaniu na nich ,nie krytykowaniu . Obrazac anonimowo kazdy idiota moze.....ale prawdziwy Pasiak powinien uszanowac to co mamy I zastanowic sie w chwili zburzenia za nim cos napisze....
Przydalo by sie wygrac tak przewaga 2bramek wkoncu :D. Licze na to dzis! Tylko zwyciestwo!!! :-)
Gargamelu jak możesz krytykować zawodników że odpuszczają mecze, skoro oczekujesz od klubu/trenera/zawodników by sobie popykali na spokojnie do końca sezonu (w domyśle odpuścili) w innym wątku. Czy nie wiesz o tym że raz puszczona w obieg ... puszcza się do woli. Stara prawda mająca zastosowanie wszędzie. Dlaczego w tym meczu mają odpuszczać a w innym nie? Każdy zawodnik/trener/klub ma obowiązek grać ZAWSZE o zwycięstwo. Co to za patologia o odpuszczaniu meczów. Nigdy nasza liga nie zrobi postępu jeśli będzie przyzwolenie kibiców na odpuszczanie "jakiś" meczów bo wynik nie ma znaczenia. Ci goście grają o pieniądze i to duże, to jest ich zawód. Pisanie takich głupot nie mieści mi się w głowie. Co innego jest wstawienie jednego czy drugiego zawodnika by sprawdzić go w warunkach ekstraklasowych pod kątem kolejnych rozgrywek a czym innym olewanie meczów bo już jest ósemka.
TYLKO ZWYCIĘSTWO!
Vola1906 Napisał(a):
> Przydalo by sie wygrac tak przewaga 2bramek wkoncu
> :D. Licze na to dzis! Tylko zwyciestwo!!! :-)
Przydałoby się wygrać "chociaż" jedną bramką :)
W Zagłębiu zabraknie pauzujących obrońców Tosika i Todorovskiego. Tylko Zwycięstwo!
To dobra wiadomosc, nie dlatego , ze sa zajebi sci tylko to rzeznicy - a kadrowo cienko stoimy.
[img]http://www.przegladsportowy.pl/m/Repozytorium.Podglad.aspx/680/0/przegladsportowy/635781119965915214.jpg[/img]
... a zwłaszcza Tosik :o
Tosik to jeden z boiskowych bandytów , jak on się jeszcze w tej lidze uchował ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)