Przyjmując najczarniejszy scenariusz, że gwardia wejdzie do pierwszej ósemki to będzie to maks 8 miejsce, jeżeli mieliby wejść to muszą wygrać z Lubinem co z kolei powoduje, że my zajmujemy co najmniej 4 miejsce czyli ewentualne derby byłyby u nas.
Od razu zaznaczam, że nie chcę trzeci raz derbów :(
Optymalnie gwardia traci szansę awansu w ostatniej chwili, na rzecz Jadźki i ... betonów, tak , tak jakoś tak mniej mi przeszkadzają niż śmierdziele
Paradoksalnie może być też tak, że gwardii awans da remis z Lubinem. Cała nadzieja w pscółkach
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 29 kolejki
Tak, ewentualne derby będą albo u nas albo w ogóle :)
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak, ewentualne derby będą albo u nas albo w
> ogóle :)
Tak na spokojnie... Widać zmotywowaną i chcącą wygrać drużynę? Można porównać sobie do postawy naszych piłkarzy w dniu wczorajszym...
chcialbym zeby psiarnia walczyla o utrzymanie jednak , wyobrazacie sobie ze 3 derby u nas , pelny stadion i ich porazka? piekne by to bylo :)
i jest nadzieja
2:3
Dobra !!!!! 10 minut szansy śmierdzieli
Ja też już mam dość derbów w tym sezonie. W ogóle to za dużo tych meczów. 30 kolejek by starczyło. Dodając jeszcze emocje hokejowe, to chyba złożę wniosek o wcześniejszą emeryturę.
o qrewa xD
Rafał Grodzicki!:) cóż karny z dupy niestety nie strzelony przez młokosa.
Co Bog dal w meczu z Piastem zabral w meczy z ruchem :)
kurwa co tam sie dzieje
ehh szkoda wielka , moglo a wrecz powinno byc 3-3
Ja p i e r d o l e :(
No cóż gwardia musi stracić szansę w ostatniej kolejce, będzie bardziej piekło. A śmierdziele za zjebanie mi niedzieli za karę wypad z pierwszej ósemki.
A co się dzieje.
... derby blisko ...
:)
rafaelo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A co się dzieje.
teraz to juz nic, po ptokach
No to fakt,niestety.
Jebany Wolski robi im grę
Jakim trzeba być debilem żeby wznaczyc lipskiego do karnego. A fakt... Fornalik, selekcjoner stulecia
Chlopoczyna miał strach w oczach i kupę w majtkach przed wykonaniem jedenastki.
Zepsuty cały wieczór.
Na samą myśl że te zakłamane ubeckie szmaty mogą grać w pierwszej ósemce, odechciewa mi się oglądać czegokolwiek związanego z ekstraklasą
hehe a ja się zastanawiam co czują teraz Ci co byli pewni spadku gtsu, gdy nagle się okaże, że wskoczą do ósemki a później (odpukać!) nas ograją i wyprzedzą w końcowej klasyfikacji ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)