2:4... co tam sie dzieje? :D
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 27 kolejki
Ale cipy sa w termalice...
Całe szczęście, że nie ma u ans już Pilarza, chłop nie wiem co robi w ekstraklasie, daje teraz kundlom oddech ehhhh
wdowczyk jednak odgrzebal stare numery telefonow >:D<
Ten mecz śmierdzi łajnem....
2 Karny powinien byc dla Termalici :X
Ej jakim cudem boczny tego nie widział? Przecież na powtórce widać, że się patrzy jak Popović wycina tego z Termaliki... no niezłe jaja - polscy sędziowie...
Szalony mecz.
juz 2 słupek dla Termalici ... 8-)
GSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> juz 2 słupek dla termalici :/
2 niegwizdniete karne ... juniorskie bledy w obronie ... gts trafil na dzien niemocy bruk betu
Ciężki dzień w pracy a tu jeszcze taki cios...
Czy ktoś byłby taki dobry i potwierdził, że te ubeckie kurvy nie mają szans na górną ósemkę?
Nie chcę jednak derbów. Chcę, żeby zdychali walcząc o utrzymanie.
rzeka przyzwyczajona do trenowanie na wsi także w Niecieczy czuje się jakby grała u siebie :)
Daleki jestem do stwierdzenia ze gts wraca na prosta ... efekt "nowej miotly" + tragiczna gra w obronie i nieskutecznosc Bruk-beta daje taki a nie inny wynik ..
Szkoda, że nie było przynajmniej remisu ;/ Jak tak patrzę na tabelę to w sumie już chyba mamy pewną pierwszą ósemkę bez tych matematycznych minimalnych szans procentowych, że coś może pójść nie tak?
DO tego karny nie odgwizdany dla słoni oraz przy pierwszym karnym żółtko dla głowackiego a w konsekwencji czerwień!!!
Remis mogl byc spokojnie, ale coz ... zobaczymy jak za tydzien gts zagra bo wydaje mi sie ze dzis po prostu to byl "ich dzien" 8-).
Pamiętacie starą zasadę.. "Tu nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić"... Wdowczyk na ławce i od razu jakoś sędziowie mało widzą....
Przecież ten mecz to wał jak ch.... .Krzysiu P. niestety jednym z jego nędznych aktorów.
Jebana psiarnia , cos mi to smierdzi psem baszczynskim i jego udzialem w pomocy psiarni!!
smutno mi troche z powodu ze psiarnia zdobyla 3pkt!
pawelski Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciężki dzień w pracy a tu jeszcze taki cios...
> Czy ktoś byłby taki dobry i potwierdził, że te
> ubeckie kurvy nie mają szans na górną
> ósemkę?
Wychodzi na to, że będę tym złym, ale trudno. Nie mogę potwierdzić, że nie mają szans na górną ósemkę, gdyż niestety ją jeszcze mają.
> Nie chcę jednak derbów. Chcę, żeby zdychali
> walcząc o utrzymanie.
I tutaj już lepsze wieści, gdyż ta ich szansa sprowadza się w praktyce do konieczności wygrania wszystkich trzech meczów, jakie im zostały* oraz szczęśliwego układu wyników innych drużyn.
Mało realne :)
* - w rzeczywistości istnieje też układ, w którym wchodzą do ósemki zdobywając 7 punktów, ale wymaga on wręcz kosmicznego splotu innych wyników, można go w praktyce uznać za niemożliwy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)