Krawaciarz spiął dupę,a jak oni zdemolowali skład w Poznaniu,czy tydzień temu Jaga wróciła z wybitymi szybami z Warszafki to było ok?
Nie ,nie popieram dewastacji aut/autobusów/pociągów.
Ale karma jest suką i zAWsze wraca!
-
-
[27] Cracovia - Legia 1 : 2
Panowie to jest wątek o piłce!!! Z ta dyskusją to do "głosu z trybun".
Sami robicie bu...el na forum a potem "płacz na moderatorów"
Pasiasty ludzi tu obrażasz, a skąd wiesz ze tego nie zrobiła jakaś wislacka?
Khalid ten watek zredukowałby sie do dwóch stron gdyby miał być tylko o pilce ;)
... ale ktoś tu na forum napisał , że na piłce znają się tylko dwie osoby (oczywiście na tym forum)(:D
Hmmm... stąd wiadomo dlaczego ten watek tak wygląda:D.
Czemu górale wczoraj przegrali -bo Piast zagonił ich na śmierć.Nawiasem gdyby wyłączyć Wacka to zostaje 50% grania Piasta.Dzisiaj mam nadzieję ,że nasi będą walczyć do końca.Dotyczy to głównie Budzika ale Dąbrowski i Cetnar powinni pokazać aspiracje do reprezentacji.
quentin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Khalid ten watek zredukowałby sie do dwóch stron
> gdyby miał być tylko o pilce ;)
no to co, szybciej by sie przegladało.
Gdyby ktoś chcial uplynnic vouchery na dziś/ sprzedać bilety (2 szt)to proszę o kontakt na pw
Albert, na to liczę. W Piątek Nawałka poda powołania z ekstraklasy. "Naznaczonymi" są 3 zawodników: Kapustka, Dąbrowski, Cetnarski. Mam nadzieję, że pokażą pazur. Przecież to ich szansa życiowa. Druga może im się już nie zdarzyć przy przejściu "obok" meczu.
Gaudeamus pokaż mi prosze mecz w tym sezonie kiedy KTOKOLWIEK z tej 3-i ( a i reszty chłopaków też ) "przeszedł koło meczu". Były mecze co nie wyszły ale to zupełnie "inny paragraf";)
Kurna jak ja nie lubie takiego wybacz piep...nia. Mamy ambitna druzynę , która chce coś osiągnac , gra , walczy , wyciaga wyniki w końcówkach a tu "przejscie koło meczu" . Jaja se robisz.
Nawet rewanż z Sosnowcem to był bład taktyki trenera (wystarczyło dac ZS atakować czego oni do tej pory ZUPEŁNIE nie umieją...ot b. mocna obrona i konterki) a nie przejscie koło meczu.
Khalid, oprócz ambicji trzeba pokazać to coś, co zauroczy Nawałkę. Ambicja nie wystarczy. Pewno nie jeden "łowca" piłkarzy z zachodnich klubów pojawi się dzisiaj na Kałuży.
Ps. Było parę meczy w których Kapustka, Dąbrowski, Cetnarski nie zachwycali. Generalnie grają super, ale mieli też swoje słabsze mecze. Dzisiaj to nie wchodzi w rachubę jeżeli chcemy wygrać z Legią.
Juz to widze jak Cetnar Kapustka albo Dabrowski odpuszczaja mecz hahahaha do tego z 7egia przeiez tubedzie walka na 200 %
Może nie chodzi o przejście koło meczu ale o branie gry na siebie a tego ostatnio zwłaszcza po Budziku nie widać a stać go na to.W innej sprawie autokaru to trzeba być "mądrym po warszawsku" by nie kazać kierowcy odwieść autokar na parking strzeżony.
Dwa ogłoszenia z fb dla tych.którzy wcześniej nie wiedzieli.
1. Flagowisko ma zacząć się w 19 minucie i 6 sekundzie meczu.
2. Podobno warto zachować bilet z meczu z dzisiejszego meczu, bo będzie później jakaś promocja.
Rasputin Napisał(a):
> Mam nadzieję że nie zagramy otwartej piłki, po
> prostu na chwilkę obecną nie stać nas na coś
> takiego. Obstawiam że Bartek Kapustka zostanie
> "zgaszony" (inaczej mówiąc wyłączony z gry).
> Po odejściu Króla Rakelsa :) bardzo liczę że
> Cetnarski coś tam ukąsi i szczęśliwie [b]wygramy
> 1-0[/b]. Po zwycięstwie będę mega happy... remis z
> najlepszym sportowo klubem w Polsce też
> uszanuję, zwłaszcza że po zimowych
> "wzmocnieniach" jesteśmy tylko ligowym
> średniakiem(biorąc uwagę ostatnie lata to
> jednak wypada napisać...aż średniakiem).
> Ciekawe jaki stan murawy przy Kałuży 1.
> Cracovia&Areczka :)
A ja myślę, że bramkę na pewno stracimy, bo prawie w każdym meczu tracimy... Liczę na dobry początek którym już nie raz zaskakiwaliśmy rywali. Takie 2-0 w 20 minucie dałoby dużą szanse na zwycięstwo!
Obserwator Napisał(a):
> Witam, czy jest opcja wejść na karnet osoby
> ktora nie moze isc na mecz?
Nie ma już weryfikacji w kamerze (na Górniku i Zagłębiu nie było)
podkładasz kartę, zapala się zielone światełko i wchodzisz
tak, że przychodź i wejdziesz
w sumie mogę wziąć kogoś jako opiekun osoby niepełnosprawnej, cena do dogadania ;) - jakby ktoś nie miał jeszcze biletu.
mcz_ Napisał(a):
> Rasputin Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mam nadzieję że nie zagramy otwartej piłki,
> po
> > prostu na chwilkę obecną nie stać nas na
> coś
> > takiego. Obstawiam że Bartek Kapustka zostanie
> > "zgaszony" (inaczej mówiąc wyłączony z
> gry).
> > Po odejściu Króla Rakelsa :) bardzo liczę
> że
> > Cetnarski coś tam ukąsi i szczęśliwie
> wygramy
> > 1-0. Po zwycięstwie będę mega happy... remis
> z
> > najlepszym sportowo klubem w Polsce też
> > uszanuję, zwłaszcza że po zimowych
> > "wzmocnieniach" jesteśmy tylko ligowym
> > średniakiem(biorąc uwagę ostatnie lata to
> > jednak wypada napisać...aż średniakiem).
> > Ciekawe jaki stan murawy przy Kałuży 1.
> > Cracovia&Areczka :)
>
> A ja myślę, że bramkę na pewno stracimy, bo
> prawie w każdym meczu tracimy... Liczę na dobry
> początek którym już nie raz zaskakiwaliśmy
> rywali. Takie 2-0 w 20 minucie dałoby dużą
> szanse na zwycięstwo!
Problem jest w tym, ze nawet jak szybko strzelamy na 1-0 bramke to tak samo szybko ja tracimy 8-)...
Podana jest 18 meczowa gdzies??Miro jest??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)