Nie macie się już czym jarać? Było wiadomo ze trzy dni temu że będzie full.
Tak powinno być zAWsze z tym że 80% karnetów.
-
-
[27] Cracovia - Legia 1 : 2
80
No nie mamy czym - to źle? Nie palę, nie kopuluję, nie ćpam, to tylko tyle mi z życia pozameczowego zostało. :)
Mogę się nie jarać. Ale wtedy zdechnę ze zgryzoty.
Czyli co panowie pęknie 14 tysięcy(włącznie z kibicami ległej) ??
no ciekawe jak jest z B5
I z tymi voucherami -
Tymczasem VIPy 77
Blizzy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czyli co panowie pęknie 14 tysięcy(włącznie z
> kibicami ległej) ??
peknie (:P)
Z tego co wiem to vouchery były wymieniane na bilety i kto nie zdążył wymienić ten może voucher wyrzucić do śmieci. Na Fb jeden facet pisał, że wygrał w radiu voucher i jak poszedł do kasy to już był brak biletów. Wiec pewnie jutro już nie będzie żadnych biletów tak jak niektórzy przewidywali że zwolnią się te z voucherów.
[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpl1/v/t1.0-9/12524334_1025103530882604_3427681670213341526_n.jpg?oh=b6e24320f592906bc894b4523291b6ce&oe=57917632&__gda__=1465519254_4a4834848bd794235fbc7eb1f2b2ca0c[/img](WIKTORIA)
dobra, na tych vipach są jakieś bonusy w cenie , typu catering , alko ?? byłoby mi łatwiej przeboleć te 200 zl:D
Będzie pięknie!!! (WIKTORIA)
a jaka jest cena biletu sektora vip?
volt Napisał(a):
> dobra, na tych vipach są jakieś bonusy w cenie ,
> typu catering , alko ?? byłoby mi łatwiej
> przeboleć te 200 zl:D
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/kup_karnet_vip_ekskluzywne_miejsca_czekaja_na_ciebie
Na Arce dzisiaj też komplet
Za tydzień na Lechu.Wielka Triada Polską włada :)
Volt uwal się na VIPach, ale ostrożnie, bo zrobisz siarę innym forumowiczom :)
Tymczasem pozostało 58 broniących VIP przed upadkiem
No dobra, a jak sytuacja z B5?
Jak wierzyć cracovia.pl (łżą bo jeszcze są bilety nawet w wersji netowej) to już niczego nie ma - jak u Kononowicza.
Nie ma, choć jest.
GTS wi, jak jest.
Co Wy tak do tego B5 się przyczepiliście? Może wycieczka głucho-niemych zarezerwowała cały sektor albo Czarni Jasło razem z Sandecją przyjeżdżają albo nowo-powstały fan club Bartka Kapustki wszystko wykupił. Nie ma biletów i już. Tak powinno być zawsze.
volt Napisał(a):
> dobra, na tych vipach są jakieś bonusy w cenie ,
> typu catering , alko ?? byłoby mi łatwiej
> przeboleć te 200 zl:D
A Twoja wypuści Cię z domu ? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)