Haha Karvin i Khalid pięknie i w punkt . Winszuję (:D
Co do meczu, to nie ma sensu iść n wymianę cisów, zobaczymy co zaproponuję nasz trener.
-
-
[27] Cracovia - Legia 1 : 2
z oficjalnej strony Cracovii:
Dla widzów przygotowano łącznie 15 016 miejsc. W tym 13 853 dla kibiców Cracovii, 1 057 dla kibiców gości (ponad 7% miejsc na stadionie czyli o 306 więcej ponad wymagane 5%) i 106 dla przedstawicieli prasy. Wszystkie miejsca są siedzące i numerowane
Domyślam się, że cytujesz fragment opisu stadionu.
Nie uwzględnia on zmniejszenia pojemności w związku z powstaniem strefy małego Pasiaka, czy jak tam się nazywa ten plac zabaw na I w miejscu na scenę.
Pojemność sektora gości nie jest równoznaczna z ilością biletów jakie im udostępniamy. Zobligowani jesteśmy do udostępnienia 5% pojemności stadionu.
Przekopiowałem to z wątku typer frekwencji.
Obecnie pojemność stadionu to z dokładnością do 20 14640 w tym 1057 dla gości, którym musimy udostępnić ok. 750.
Komplet obecnie to jakieś 14340, chyba, że będziemy mili i udostępnimy gościom więcej niż musimy.
Juz ktos pisal ze tak i maksymalna pojemnosc wyniesie 15016 i tyle biletow sprzedamy
Myślę, że nieświadomie pisał. Nie wierzę (i nie chcę), by dla lampucery likwidowano Strefą Małego Pasiaka.
FREKWENCJA: została biletów
A1 - 90%
A2 - 40%
A3 - 5%
B1 - sprzedane
B2 - sprzedane
B3 - 70%
B4 - 90%
B5 - ?!
D1 - 60%
D2 - 60%
D3 - 60%
D4 - 90%
E1 + E2 - 30%
F1+ F2+ F3 - sprzedane
F4 - 90%
G1 + G2 - 40%
H1 + H2 + H3 - 60%
I1 + I2 + I3 +I4 - sprzedane
B5 chyba należy traktować jako sprzedane.
Źle natomiast wygląda na tą chwilę sprzedaż na sektor D. To jest o tyle złe, że to specyficzny sektor i w miarę możliwości nie powinni tam trafiać przypadkowi kibice. Weźcie się zorganizujcie nieco szybciej, bo w końcu ktoś uwierzy w to co wypisuje Białoński...
Prawda się sama obroni.
No tak, ale chodzi o to, aby kibice powiedzmy przypadkowi nie trafili na sektor D, tylko raczej na inne sektory.
Z jakiej racji my mamy byc mili i dawac im wiecej biletow skoro oni u siebie traktuja nas jak chca i raczej mili nie sa? 750 biletow i zakaz wejscia dla fanow cwelki spoza mazowieckiego, moze wtedy sie naucza ze oni nie sa tacy super jak im sie wydaje
to że serce stadionu nie jest wykupywane pierwsze nie świadczy o nas najlepiej
Skąd wniosek że nie jest? :D Ja widzę że wszystko wyprzedane. ;)
[i]to że serce stadionu nie jest wykupywane pierwsze nie świadczy o nas najlepiej[/i]
SaNtO bo to jest buzia nie serce.
Mam pytanie.
Czy istnieje taka opcja, żeby najpierw kupić bilet (przez znajomych), a dopiero w sobotę się zarejestrować w systemie?
Chciałbym zabrać żonę pierwszy raz na mecz, a nie mieszkamy w Krakowie aktualnie.
Napisałem do klubu, ale nie ma odpowiedzi od dwóch dni :/.
Będę wdzięczny za informacje.
Do klubu nie pisz ja czekam na rozne odpowiedzi od kilku lat.
Jak pisał kolega kilka stron wcześniej na takie samo pytanie (znaczy tam chodziło o tatę....) podajesz znajomym imię, nazwisko, adres, pesel i mogą kupić bilet.
pln zrób tak, znajomym podajesz imię i nazwisko Twojej żony, adres zamieszkania i numer pesel. Mówisz im, żeby na te dane kupili bilet i tyle. Powinieneś tak załatwić bez problemu.
Ok. Dzięki śliczne za odpowiedź. Biorę się do działania póki bilety jeszcze zostały. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)