Czego się nie robi dla Cracovii
-
-
[27] Cracovia - Legia 1 : 2
Wlasnie u nas to nie kibice sukcesu tylko chec zobaczenia "gwiazd" Legii i obecnie (niestety) najlepszej druzyny w Polsce.
Zeby na stale przybylo zauwazalnie wiecej kibicow nie wystarczy jedna dobra runda. Trzeba cos osiagnac, ustabilizowac forme i zadomowic sie w czubie.
Mi to sie marzy, zeby na mecze z takim Lubinem przychodzilo srednio 12 tysi.
Powinni założyć na ten mecz reszte trybuny I żeby te kilkaset osób więcej weszło.
[quote=Meleroz]
"chec zobaczenia "gwiazd" Legii [b]i[/b] obecnie (niestety) najlepszej druzyny w Polsce."
[/quote]
Dokładnie tak tylko nie wiem czemu dodałeś niestety nazywając Cracovię najlepszą obecnie drużyną w Polsce?
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > "chec zobaczenia "gwiazd" Legii i obecnie
> (niestety) najlepszej druzyny w Polsce."
>
> Dokładnie tak tylko nie wiem czemu dodałeś
> niestety nazywając Cracovię najlepszą obecnie
> drużyną w Polsce?
O to samo chciałem zapytać...
Gdyby u nas grało z pięciu reprezentantów Polski albo jakichś polskich gwiazd to myślę że frekwencja byłaby dużo lepsza. Nie oszukujmy się dużo ludzi chodzi właśnie ma piłkarzy.
Gdańsk jest tego zaprzeczeniem.
del_piero Napisał(a):
> Gdyby u nas grało z pięciu reprezentantów
> Polski albo jakichś polskich gwiazd to myślę
> że frekwencja byłaby dużo lepsza. Nie oszukujmy
> się dużo ludzi chodzi właśnie ma piłkarzy.
[img]http://bi.gazeta.pl/im/5d/cb/12/z19709533Q,Lingerie-Football-League-UK---Przyciagniemy-zainte.jpg[/img]
normalni faceci chodzą na piłkarki (:D
Aston1906 Napisał(a):
> Gdańsk jest tego zaprzeczeniem.
Ależ wręcz przeciwni od kiedy na murawie jest mniej MiloPeszkow frekwencja jakby podupadła. Absolutnie każdy chce oglądać płaczącego po powrocie do domu Sebe a jak dodamy do tego Slaweczka o bystrym spojrzeniu to juz bajka . Gdzie tam Barcelona, jak gdański duet wciąga wszystko jednym nosem. Zacieram ręce na myśl o akcjach tego duetu reprezentacyjnego. Francja jest nasza!
Bez przesady, Walduś Kiepski musi jechać, przecież to maskotka reprezentacji :P
LucasKsc Napisał(a):
> Powinni założyć na ten mecz reszte trybuny I
> żeby te kilkaset osób więcej weszło.
I już by tak została, bo składanie i rozkładanie kosztuje.
Dzieciaki są obecne na każdym meczu i nie powinniśmy ich wyrzucać z ich miejsca tylko dlatego, że raz na rok niektórzy chcą przyjść na stadion i nagle będzie pełny. Co innego, jakby był pełny na każdym meczu, ale na to się nie zanosi.
gaudeamus Napisał(a):
> Na cały sektor I zostało 7 biletów, słownie
> siedem. Szykuje się lepsza frekwencja niż na
> derbach.
Klub rozdaje Vouchery na mecz z Lampucerą, miejsca na sektorze I mogły zostać zablokowane z myślą właśnie o tych voucherach.
Zeszło 7458 biletów, na strefie ogólnie jest dostępne 11 tysięcy, będzie komplet na 99%.
To pozostaje namawiać znajomych i robić reklamę! Mam szczerą nadzieję na pełny stadion.
wolne
i1 0
i2 0
i3 0
i4 0
a1 281
a2 276
a3 36
b1 0
b2 39
b3 294
b4 428
d1 310
d2 303
d3 224
d4 502
e1 295
e2 60
g1 52
g2 345
f1 191
f2 6
f3 0
f4 0
h1 26
h2 236
h3 317
vip 228
suma 4449
Wiadomo czy beda kibice gosci i jezeli tak to w jakiej ilosci??
BORUT999 Napisał(a):
> Wiadomo czy beda kibice gosci i jezeli tak to w
> jakiej ilosci??
Wiadomo.
Ale wiadomo czy będą, czy wiadomo w jakiej ilości?
Dobrze, że kupiłem bilet z jakieś 2 tygodnie temu :D Mam nadzieję, że piłkarze nas nie zawiodą i wygramy przy pełnych trybunach ;]
Do Boju PASY!
kolo 800 Legionistow
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)