Rany, jak ja marzę, by wreszcie nasze bilety schodziły jak świeże buły w Etiopii czy innym Głodolandzie.
Zatem dziś mają zniknąć bilety na hokej i już.
-
-
(WIKTORIA)Gdzie byłeś jak Cracovia grała najlepszy od 3-ch lat mecz hokejowy
Sobota TVP Sport
Hokej: Polska Hokej Liga
14:20 na żywo: mecz finałowy fazy play-off: Comarch Cracovia - GKS Tychy
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rany, jak ja marzę, by wreszcie nasze bilety
> schodziły jak świeże buły w Etiopii czy innym
> Głodolandzie.
> Zatem dziś mają zniknąć bilety na hokej i
> już.
To akurat nie problem. Ludzie z Tychów kupują po 20 wejściówek.
[b]Oczywiście nikt w kasach nie sprawdza czy jesteś zarejestrowany w bazie czy też nie[/b]
Dziwne bo jak mi kupował bilety znajomy wszystko sprawdzali i max 5 sprzedawali!
Zapewne jeden z Was pisze o Siedleckiego, a drugi o K1.
Dokładnie przede mną jakaś kobieta kupowała 20 biletów 4 x po 5. Kupiła - odeszła, po 20-30 sekundach wróciła, i tak dalej... Specjalnie stałem i patrzyłem - dawała odliczone pieniądze i nikt jej o nic nie pytał. Miejsce - Kałuży 1
Może kupowała znajomym z Krk i za każdym razem podawała ich dane. Mogła być z jakiegoś osiedla!
Na Siedleckiego rowniez Tyscy urzeduja, tutaj wszystko porzadnie sprawdzane. Zostalo juz tylko 500 biletow w sumie na to spotkanie. Jezeli ktos nie ma, niech sie spieszy!
pawlus17 Napisał(a):
> Może kupowała znajomym z Krk i za każdym razem
> podawała ich dane. Mogła być z jakiegoś
> osiedla!
Danych nie podawała na pewno - w niecałą minutę nasz system nie sprawdzi wszystkiego. Może i była z osiedla ale to raczej Mama a nie nastolatka :)
A może ona jest tzw. konikiem i jutro będzie oferowała bilety za cenę z sufitu ? ;) Dawno takich nie było, nie tylko na Siedleckiego ! :D
Kobyłą raczej ;)
Ale bardziej źrebica, świerzopa czy habeta?
dddarek Napisał(a):
> Ale bardziej źrebica, świerzopa czy habeta?
A co ujeżdżać chciałbyś? :D
BTW ktoś wie ile jest jeszcze biletów?
Byłem ok.15 na Siedleckiego w sumie 3 osoby razem ze mną pani niby spytała o karte kibica lub dowód tożsamości ale bez tego też by sprzedała.
eredin Napisał(a):
> dddarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ale bardziej źrebica, świerzopa czy habeta?
>
>
> A co ujeżdżać chciałbyś? :D
>
> BTW ktoś wie ile jest jeszcze biletów?
0
piotrek67 Napisał(a):
> Byłem ok.15 na Siedleckiego w sumie 3 osoby razem
> ze mną pani niby spytała o karte kibica lub
> dowód tożsamości ale bez tego też by
> sprzedała.
Ja byłem o podobnej porze przy Kałuży. Oprócz mnie pustka, kompletnie nikogo w promieniu kilkudziesięciu metrów :) Kiedy te bilety się zdążyły rozjeść? Chyba rzeczywiście jakieś źrebice ogarnęły temat :D
pozostaje tylko transmisja w TV
Ciekawe w takim razie ilu bedzie Tyskich i czy stawia sie w takiej liczbie jak ostatnio czy beda to pojedyncze osoby
Myślę, że Tyskich będzie ok. 300.
byla tak sobota - ze dwa tygodnie temu - ogladalem mecz z palpitacja serca - po 1 tercji 3:1 jeszcze nie przekonywalo - wierze w powtorke !!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)