[b]DWÓCH KLASOWYCH[/b] obrońców na wczoraj,na dziś,na za chwilę!!!!
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka! część II
Panie Prezesie. Sprzedaj Pan natychmiast, póki jeszcze jest okienko w 3,14zdu tych wszystkich osobników, którym się wydaje że umieją grać na obronie na poziomie pola kukurydzy (bo ekstraklasowy poziom tego meczu na pewno nie był). Inaczej z taka "obroną" to pan trafi do odbytu na skorupiaki.
I kup Pan za tak uzyskane pieniądze jakikolwiek kwartet obronny z dowolnej drużyny 2. ligi.aLBO NAWET Z 3.LIGI
na pewno zagrają lepiej.
I jeszcze jedno. Tzw. skaut to chyba jeździ na Węgry po to aby się opić tokajem. Bo to co stamtąd przywozi - tego ekstraklasowym stoperem nazwać nie można. Podejrzewam, że ja - szary kibic - znalazłbym Panu lepszego stopera.
Nasz skaut jest zawsze trzeźwy bo nazywa się Youtube - smutne to ale prawdziwe.:(
A potem się denerujemy na wynalazki typu Litauszki.
Dajcie spokój nie czas i pora na polowanie na czarownice .Znaleźliście kozła ofiarnego w osobie Litauszki ?
Tak zapytam co on zawalił przy golach ?Pierwszy błąd sędziego gol po spalonym ,drugi pusty przelot Sandomierskiego i dośrodkowanie zza boiska ,trzeci piłka ewidentnie nabita na nogę Litauszki.
Na tak newralgicznej pozycji jak środek obrony ważne jest zgranie .Tego na razie nie ma .
Dla mnie znacznie słabiej zagrał Wołąkiewicz .
Pora na powrót Bejana -dla mnie to jest nasz najlepszy stoper .Na wiosnę z każdym meczem grał lepiej i nie mogę się nadziwić że nie gra .
Co do wzmocnień .
-potrzeba realna konkurencja dla Sandomierskiego .Gol nr 2 jego wina i w formie czy bez będzie dalej bronił bo nie ma alternatywy żadnej
-napastnika
Jeżeli angole faktycznie dają 7 baniek euro, sprzedaj Pan Kapiego jak najszybciej, bo cena Bartka jest obecnie "na górce" i KUP Pan po bańce euro dwóch dobrych stoperów. Póki co mamy czterech rezerwowych. Jeżeli Pańską ambicją jest coś więcej niż tylko pierwsza 8, realne wzmocnienia, a nie tylko perspektywiczna młodzież są konieczne.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dajcie spokój nie czas i pora na polowanie na
> czarownice .Znaleźliście kozła ofiarnego w
> osobie Litauszki ?
> [b]Tak zapytam co on zawalił przy golach[/b] ?Pierwszy
> błąd sędziego gol po spalonym ,drugi pusty
> przelot Sandomierskiego i dośrodkowanie zza
> boiska ,trzeci piłka ewidentnie nabita na nogę
> Litauszki.
>
> Na tak newralgicznej pozycji jak środek obrony
> ważne jest zgranie .Tego na razie nie ma .
> Dla mnie znacznie słabiej zagrał Wołąkiewicz
> .
>
> Pora na powrót Bejana -dla mnie to jest nasz
> najlepszy stoper .Na wiosnę z każdym meczem
> grał lepiej i nie mogę się nadziwić że nie
> gra .
>
> Co do wzmocnień .
> -potrzeba realna konkurencja dla Sandomierskiego
> .Gol nr 2 jego wina i w formie czy bez będzie
> dalej bronił bo nie ma alternatywy żadnej
> -napastnika
To chyba inny mecz oglądaliśmy :S
...być może, gdyż równolegle grał Piast z Wisłą (:D
Kompletnie się nie zgadzam -cena za Kapustkę nie jest na ,,górce''.Kapustka jest zaliczany do 10 największych młodych talentów w Europie .Ma ogromny talent i ogromne umiejętności -grać może tylko lepiej .Cena absolutnie nie jest na górce.
Za takich zawodników jak Bartek kluby dają ogromną kasę .Kapustka to talent na miarę Sancheza co poszedł za Bayernu za 35 mln euro.
Nie mówię że mamy tyle kasy wziąść ale 10 mln euro jest realne.I trzeba się o nie bić tym bardziej że jest kilku bogatych kupców.
Co do wzmocnień nie kupował bym stoperów -potrzeba czasu by zgrali się razem .Bejan jest dla mnie najlepszym ze stoperów i do niego dałbym Litauszki.
Dąbrowskiego z Zagłębia choćby za mln euro.
del_piero Napisał(a):
> Dąbrowskiego z Zagłębia choćby za mln euro.
Dąbrowski już dogadany z cwelką
przypomnę przy okazji Kapustki, że Chelsea kupiła anonima z Belgii za 30 baniek funtów. sprzedanie Angolom którzy śpią na pieniądzach Kapiego za 7 milionów to byłby sabotaż
Rozrabiaka -to jaki błąd był przy golu nr 1 i 2 Litauszki ?Wytłumacz mi bo nie widzę tu w żaden sposób jego winy .
Trzeci samobój też piłka nabita .Zagrał słabo to fakt ,ale robienie z Węgra głównego winowajcę porażki to przegięcie pały .Znacznie słabiej zagrał Wołąkiewicz.Jest alternatywa dla niego Bejan .
Santo jak wiele razy mnie irytowałeś to tu racja .Trzeba się bić o 10 mln euro plus bonusy .I już szukać 2-3 bardzo dobrych piłkarzy .Spokojnie te 1,5 mln euro można wydać i znaleźć pomocnika klasy Saidego ,napastnika podobnego do Nikolica .Za 600 tyś euro się powinno trafić .Razy 2 było by to 1,2 mln euro i resztę 300 tyś wydać na klasowego bramkarza realnego konkurenta dla Sandomierskiego .
Można też brać to co pewne i sprawdzone powinniśmy się zmieścić w 1,2 mln euro za 2 Vacek ,Nespor
Potter
Prześledż od kogo zaczęła się heca z 3 bramką
Dal mnie szuwarek kryminał to był gol nr 2 .Po co tam wychodził Sandomierski wie chyba tylko on sam .Bramka na poziomie tkkf
Prawdopodobnie oślepiło go słońce... Mówię prawdopodobnie, bo gdy Termalika wybrała na wstępie połowę na której rozpocznie grę, to tak sobie pomyślałem, że Sandomierski broni pod słońce.
potter Napisał(a):
> Kruszyna dobrze że napisałeś -[u][b]byłeś tym
> jednym tych co nie wierzyło w kwoty 7 mln Euro w
> górę za Bartka[/b][/u] .
Jak go za tyle sprzedadza to chyle czola bo dla mnie max 5 mln gosc jest warty. I jakby angole sie nie wlaczyli to na bank bysmy tego nie uzyskali z innej ligi...
Ja też mam serdecznie dość
> takich wiecznych malkontentów . .Kiedy do ciebie
> dotrze że nie mamy jakiegoś wyrobnika
> ,średniaka tylko talent który wielu fachowców
> umieszcza w 10 najlepszych młodych zawodników
> grających w Europie .Tacy zawodnicy kosztują
> miliony i jest na nich popyt co widać gołym
> okiem po sumach transferowych jakie kluby płacą
> .Kluby zaczynają się licytować o Bartka i
> trzeba się z tego cieszyć -wykorzystując to na
> maksa.
>
[u][b]> Kasa jaka pojawiła się w Anglii jest tak ogromna
> że kluby bez zmrużenia okiem mogą wydać 20 mln
> euro na 1 gracza .Zobacz kogo kupił Leicester za
> 20 mln euro -żadna gwiazda .
>[/b][/u]
Mi tego pisac niemusisz bo to ja pisalem pierwszyo kasie jaka beda placic kluby zPL za zawodnikow... Juz pod koniec zeszlego sezonu pisalem o tym ze przyszle okienko transferowe bedzie gigantycznymi pieniedzmi okryte...
> Jest zainteresowanie Liverpool ,Leicester
> ,Southampton i to trzeba wykorzystać .Niech się
> przebijają .Klub jak to dobrze rozegra spokojnie
> 10 mln euro może ugrać.
Podkresle Angole moga zaplacic 7-8mln nikt inny ,,,
Podsumowywujac nic nowego nie napisales tylko kolejny raz powtorzyles to samo co Ci tluka ludzie dookola ...
potter Napisał(a):
>[b]Rozrabiaka -to jaki błąd był przy golu nr 1 i 2
> Litauszki ?[/b]Wytłumacz mi bo nie widzę tu w żaden
> sposób jeg o winy .
>
> Trzeci samobój też piłka nabita .Zagrał słabo
> to fakt ,ale robienie z Węgra głównego
> winowajcę porażki to przegięcie pały .Znacznie
> słabiej zagrał Wołąkiewicz.Jest alternatywa
> dla niego Bejan .
>
> Santo jak wiele razy mnie irytowałeś to tu racja
> .Trzeba się bić o 10 mln euro plus bonusy .I
> już szukać 2-3 bardzo dobrych piłkarzy
> .Spokojnie te 1,5 mln euro można wydać i
> znaleźć pomocnika klasy Saidego ,napastnika
> podobnego do Nikolica .Za 600 tyś euro się
> powinno trafić .Razy 2 było by to 1,2 mln euro i
> resztę 300 tyś wydać na klasowego bramkarza
> realnego konkurenta dla Sandomierskiego .
>
> Można też brać to co pewne i sprawdzone
> powinniśmy się zmieścić w 1,2 mln euro za 2
> Vacek ,Nespor
Zobacz powtórkę i kogo będący na spalonym Gustokivs ustawia sobie jak juniora i strzela bramkę
Gol numer dwa- ok ,współwinny, gdyż strzelający gola nie był pilnowany przez nikogo,a powinien .
Gol numer trzy-kryminał. Podaje dwa razy do rywala,żeby na końcu walnąć samobója.
Gość jest powolny,ospały,nie potrafi rozegrać piłki,nie ma szybkości,nie gra super głową. Ja wiem,że za wcześnie na wyrok,ale chyba wzięliśmy gościa,który jest na poziomie 1-2 ligii (klasyczne już "wypie.rdol na Ujka"). Tak to i ja mogę na stoperze grać
Kruszyna a ty dalej nic tylko malkontenctwo .Kiedy w końcu zrozumiesz że pisząc takie bzdury i zaniżając wycenę możesz klubowi zaszkodzić.
Czytając CIĘ MOGĄ DOJŚĆ DO ABSURDALNEGO WNIOSKU SPRZEDAJMY ZA GROSZE CZYLI PONIŻEJ 5 MLN EURO.
Dalej ,,gdybanie ''jak by się angole nie włączyli to byśmy nie uzyskali takiej kwoty z innej ligi .
Tu napiszę dla mnie to żadne zdziwienie że się włączyli bo jest uznawany za 1 z 10 największych talentów w Europie i dodatkowo znakomicie sprzedał się w reprezentacji.
Rozrabiaka
gol nr 1 błąd sędziego ewidentny.
gol nr 2 -100 % winny Sandomierskiego .Po co tam leciał .Jak by stał to by to odegranie głową wyłapał .Jeśli już to bliżej było Wołąkiewiczowi
gol nr 3 -tu się zgadzam zawalił sytuację poprzedzającą samobój .
Ogólnie zagrał słabo ,ale jeszcze gorzej Wołąkiewicz.Z oceną należy poczekać. Bejan jak przyszedł to z meczu na mecz grał lepiej .Teraz powinien wrócić do 11 .
Potter, jak Cię lubię stary Byku, a Ty myślisz że sprzedając zawodnika typu Kapustka, za mln euro, ktoś się kieruje napisanym zdaniem anonimowych Forowiczów ? proszę Cię, trochę rozsądku :) Możemy sobie tutaj pisać, wyceniać, uważać za ile powinna pójść gra tego czy tamtego gracza, ale pisanie że ktoś zaniży cenę po przeczytaniu posta jest kabaretem ;)
Ian jak to mówią ,,cudze chwalicie swego nie znacie ''.Mamy jeden z największych talentów w Europie a tu wyceny jak za jakiegoś 30 letniego dziadka .Ręce opadają jak czytam takie wyceny jak kruszyny .Przypominają mi starych działaczy .
Tu trzeba pisać pozytywnie i nakręcać bębenek a nie dalej ,,garbata dola ''
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)