to na hu...;) takie "wzmocnienia"
-
-
[24] CRACOVIA - Zagłębie Lubin 1 : 2
jaka kasa takie wzmocnienia ..
gdzieś się trener wypowiadał, że to zawodnik od razu do gry, tymczasem trybuny ...
squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to na hu...;) takie "wzmocnienia"
Nie kazdy nowy pilkarz musi od razu grac mecz po przyjsciu do klubu.Tym bardziej, ze zespol poki co dobrze funkcjonuje.
Przyklad Sandomierski - przyszedl do Cracovii i tez nie od razu zastapil Pilarza w bramce dopiero po czasie "wygryzl" Pilarza z bramki ... :D
ale Zjawinskiego to chyba nie trudno wygryzc ze skladu B)
A co dalej z Adamczykiem?
A może jednak nie..?
Pilarz był od kopa do zastąpienia ale trener musiał czekać ze względu na opaskę. Nie dało się go od kopa posadzić bez smrodu. Rozegrał to pomału i teraz wszyscy jesteśmy szczęśliwi, że w końcu mamy bramkarza. Zjawkę natomiast możnaby posadzić od kopa więc nei rozumiem..
SaNtO Napisał(a):
> Pilarz był od kopa do zastąpienia ale trener
> musiał czekać ze względu na opaskę. Nie dało
> się go od kopa posadzić bez smrodu. Rozegrał to
> pomału i teraz wszyscy jesteśmy szczęśliwi,
> że w końcu mamy bramkarza. Zjawkę natomiast
> możnaby posadzić od kopa więc nei rozumiem..
Zjawinski przeciez caly czas siedzi na lawce, wiec nie wiem gdzie Ty chcesz go sadzac :D. Kiedy ostatni raz on wychodzil w podstawowej "11" ? a jako zmiennik na boisko tez wychodzi symbolicznie.
posadzić faktycznie... nie wyraziłem się zbyt precyzyjnie. miałem na myśli wy... hmmm dobra jakoś inaczej. posadzić.. na trybunach dla przykładu. tak posadzić na trybunach. byłoby miło. ja wchodząc na 15 dałbym drużynie więcej. obiecuje. czemu nikt z KSC nie przyjedzie mnie oglądnąć? dałbym radę zagrać więcej niż Zjawka.
Jestem nieco rozczarowany 18tką meczową, miałem nadzieje na więcej debiutów (możliwych) nowych zawodników,
Z tych wszystkich wzmocnień grają (lub mogą zagrać) Bejan i Karaczan.
Pyrdek to nawet murawy nie powącha znając życie a jeśli już to w III lidze, Vestenicky to rozumiem bo przyszedł późno ale co z Adamczykiem, taki talent, jest certyfikat i nawet nie jest w 18tce meczowej ?
do d.u.p.y. takie transfery - niby robimy ich 5 a de facto do gry jest 2ka.
Nie chcę siać fermentu,ale przeszło mi przez myśl,że może to taki mały foch J.Zielińskiego w kierunku Jakubka i/lub Filipiaka?
Pokazanie,że te transfery mogą się obronić,ale za rok,dwa.A na tę chwilę do gry jest dwóch (Bejan i Karaczan).
Jako "płaczek żydowski" spytam: czemu takie wukaesy,rzeki czy inne zespoły pretendujące do spadku potrafią zakontraktować całkiem nieźle wyglądających zawodników. Tylko u nas awruk zawsze jest problem.A to za dużo menago chce,a to piłkarz za dużo,a to kominy płacowe.itede,itepe.
To już się robi nie tyle nudne,co żałosne.
Jest szansa jak mało kiedy na pierwszą trójkę,to (odpukać) zjebiemy tą szansę bo jak się kartki/kontuzje zaczną i przyjdzie (z szacunkiem jako do człowieka,nie do piłkarza) grać Zejdlerami,Zjawami itd,to cieńko to widzę.
Ok,wypłakałem się.
Roast me
kristhc Napisał(a):
> do d.u.p.y. takie transfery - niby robimy ich 5 a de facto do gry jest 2ka.
5 transferów do pierwszego składu to robi Lechia i jak się to kończy każdy widzi. Piłka nożna to jednak sport zespołowy i zmiany w składzie należy robić stopniowo. 3 wzmocnienia i 3 młodych perspektywicznych to optymalne rozwiązanie. Czekam na trzecie wzmocnienie, bo za takie uważam Bejana i Karacznakova.
Dziś w C+ komentują: Rafał Wolski i Kazimierz Węgrzyn
Pomimo kataru, idę na Kałuży aby nie słuchać tego "kundla"
Orientuje się ktoś jaki jest stan murawy przed dzisiejszym meczem? :)
szuwarek Napisał(a):
> Dziś w C+ komentują: Rafał Wolski i Kazimierz
> Węgrzyn
> Pomimo kataru, idę na Kałuży aby nie słuchać
> tego "kundla"
Pomimo kataru???? No człowieku szacun (:P)
A jaki może być? kiedy nasi piłkarze w tym roku "gościli" przy Kałuży tylko trzykrotnie:
- Trening Noworoczny, sparing z Zemplinem i mecz z Górnikiem Z.
Mentny - katar w moim wieku ( po przebytej grypie z powikłaniami) to tak, jak dla ciebie "zapalenie płuc".
Co Wy macie z tym wiekiem, starsi od Cracovii nie jesteście. No i ja nastolatkiem od pewnego czasu nie jestem. W każdym razie ubierz się ciepło... Po powrocie wiadomo co i będzie dobrze.
Pozdrowienia zatem :)
Yid_Army Napisał(a):
> Orientuje się ktoś jaki jest stan murawy przed
> dzisiejszym meczem? :)
Nie ma tragedii ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)