Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gwizdała połowa trybun tyskich ta od strony
> gdzie staliśmy - natomiast ta dopingujaca pod
> wodza Stanleya klaskała - po meczu wygwizdywali
> sędziów nie naszych zawodników - emocje
> wzięły górę
Dzięki za wyjaśnienie!
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Łoo Boże jaki płacz na h.j necie, jakbyśmy Sanok zlikwidowali, a to tylko Tychy.
Teraz zaczęła się powtórka meczu na tvp sport !
W sobote pasuje gwizdać na tychy przy każdej ich akcji.. Pojebalo sie co niektórym w dupach chyba..
PrzemoWZG Napisał(a):
> W sobote pasuje gwizdać na tychy przy każdej ich
> akcji.. @#$%& im sie w dupach chyba..
jestem tego samego zdania ....
W "Głosie z trybun" pojawiła się informacja, że będzie prowadzony zorganizowany doping w sobotę.
Tak mnie naszło życzeniowo:
żeby w sobotę był taki stosunek kibiców Pasów vs Tyskich, jak dziś Tyskich vs Pasów - tzn żeby ponad 90% miejsc zajęli kibice Cracovii,
żeby prowadzący doping dostosował się do hokeja:
żadnych "ściszanych" piosenek, szybka "lokomotywa", jeżeli pieśni z piłkarskiego stadionu nie są podejmowane (bo część ludzi na hokeju ich nie zna) to nie kontynuować, wyeliminowanie przerw w dopingu,
pozdrowienia dla Tyskich tylko na początku meczu,
żeby nie było "muzyczki" z głośników w przerwach w grze,
no i oczywiście:
żeby to Pasy wygrały !
ps.
czy do koszyczka do święcenia można wrzucić krążek hokejowy ?
Dziękuję panowie Hokeiści za dzisiaj. Na więcej nie mam siły.
PS. Wiocha na tyskich trybunach to zasługa ichniejszych kibiców sukcesu vel. jednosezonowców i innych oszołomów. Tyski młyn i ludzie ogarnięci zachowywali się w porządku. Nie ma co drążyć tematu, serio.
Dobrej nocy wszystkim.
Alko D`Bier Napisał(a):
> czy do koszyczka do święcenia można wrzucić
> krążek hokejowy ?
Mozna.
I mozna tez przez uchwyt koszyczka przelozyc kij hokejowy, a nastepnie tak wiszacy koszyczek uniesc w gore do poswiecenia.
A glowe, przed zmoczeniem woda swiecona najlepiej ochroni... kask, koniecznie z krata :)
Kurde, ale byly emocje w Tychach!
I widok naszych chlopakow, dziekujacych nam za doping po meczu - BEZCENNY!
Ciezko teraz bedzie doczekac sie soboty...
A w sobote bedzie BIALO-CZERWONY MISTRZ!
Kolega wyżej, dobrze napisał że naszych kibiców powinno być 90% a tyskich tylko 10 .. W sobote robimy piekło i zdobywamy Mistrza!
W Tychach mają potężne ciśnienie na hokej, bo to jedyna dyscyplina na tą chwilę gdzie mogą w końcu zdobyć mistrza, dlatego taka reakcja po meczu, a nie inna, bo obiecywali sobie sporo. Na przykładzie powiem, że od 2 dni do mnie ziomeczek z Tychów wydzwaniał i gadał, że już ma szampana w lodóweczce zmrożonego. Powiedziałem żeby się tak nie podniecał za bardzo bo się jeszcze przeliczy, no i "Rudolf Gang" zrobił dzisiaj im psikusa, a ja z bananem na twarzy i z kupionym szampanem czekam na sobotę! ;)
Hej Heja Heja Cracovia mistrzem hokeja!
Byliśmy lepsi o klasę w tym meczu. Cały czas pełna kontrola. Pretensje do sędziów to jakaś kpina.
1. Pretensje do przyjaciól Tyskich za zachowanie sezonowców co przyszli popatrzyć na zdobywanie mistrza nieuzasadnione.
Kibice z dopingującej trybuny zachowali się jak zawsze OK!.
2. O ile w wtorkowym meczu bylismy lepsi od GKS we wszystkim poza skutecznością to dziś bylismy lepsi we wszystkim.
Mecze są grane na styk. Przed sobotą szanse moim zdaniem 50/50%
Mitrou Napisał(a):
> W Tychach mają potężne ciśnienie na hokej, bo
> to jedyna dyscyplina na tą chwilę gdzie mogą w
> końcu zdobyć mistrza
Jakie w końcu, skoro są aktualnym mistrzem?! A w Krakowie na tą chwilę możemy zdobyć majstra w jakiejś innej dyscyplinie?!:D
Tak czytam i własnym oczom nie wierzę. Wygraliśmy, ważny a zarazem trudny mecz i zamiast się cieszyć, to niektórzy szukają czegoś, do czego można się przyczepić. Ja jechałem do Tychów z nastawieniem, że pewnie przegramy ale z wiarą, a wróciłem z dumą! W Tychach jak zwykle elegancko, doping gospodarzy i atmosfera jak zwykle potęga, ale i my daliśmy radę. Mistrza jeszcze nie mamy, a w sobotę będzie nerwówka! Widzę jakieś nowe nicki w tym temacie.:D Chciałbym natomiast żeby te nowe twarze, które widać przy S7 pozostały z nami na dłużej. A teraz życzę wszystkim dobrej nocy.
[i]Jakie w końcu, skoro są aktualnym mistrzem?! A w Krakowie na tą chwilę możemy zdobyć majstra w jakiejś innej dyscyplinie?![/i]
Nie skreślałbym pochopnie naszych piłkarzy - już hokeistów skreśliliście...
kinder Napisał(a):
> PrzemoWZG Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > W sobote pasuje gwizdać na tychy przy każdej
> ich
> > akcji.. @#$%& im sie w dupach chyba..
>
>
> jestem tego samego zdania ....
chyba jesteście niepoważni...
Mecz mogliśmy zakończyć w połowie trzeciej tercji gdyby nie pudło Svitany.Nawet ja bym to strzelił.
Kapica na którym prywatnie wcześniej suchej nitki nie zostawiem dziś na pełnym luzie i fantazji sobie pogrywał z tyskimi.Tak chcialem kiedyś grać:)
Dla czego ? Kto był raz w Tychach wie jak jest. Oglądnij mecze z 2006, 2009 ... Może nie gwizdać na każdą akcję, ale dawniej był potencjał w młynie.
i pomyśleć, że gdybyśmy chociaż jeden mecz wygrali w Tychach na początku to byłoby już po zawodach ;)
Czapki z glow !!! Przyznam się, ze po ostatnim meczu w Krakowie, będzie już po zamiatana a tu, proszę bardzo !!! Bardzo fajnie się to ogladalo, byliśmy zdecydowanie lepsi !!! W sobotę, będzie się działo, chłopaki zasłużyli na Majstra, czego im i nam z całego serca zycze.. Wszyscy na trybuny, petardy, doping na full i będzie mega !!!
greg Napisał(a):
> i pomyśleć, że gdybyśmy chociaż jeden mecz wygrali w Tychach na początku to byłoby już po
> zawodach ;)
To byloby o:
a. 2 nerwowki mniej
b. wycieczke do Tychow mniej
c. najwazniejsze - co robilibysmy w WIELKA SOBOTE? Nuda, a tak sa mega zaje biste SWIETA!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)