Sterby, powinieneś napisać: "... [b]i[/b] w innych dyscyplinach", ze szczegółlnym naciskiem na literkę "i" ! :)
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
dziś teoretycznie i praktycznie powinno być bez problemu ,ale na pewno nie możemy lekceważyć Orlika
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mówi Mariusz Dulęba, asystent trenera. -O tym kto wystąpi zadecydujemy dopiero dziś. Niech to będzie niespodzianka - dodaje. Wszystko jednak wskazuje, że dziś na tafli nie zobaczymy Karola Kisielewskiego, Marka Wróbla, Dawida Maciejewskiego i Olivera Paczkowskiego
wiecej http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/zaczynamy_playoff_o_1830_zagramy_z_orlikiem_zapowiedz
dla mnie szkoda ze nikt z tej czwórki dziś nie zagra ?czy nie lepiej zeby ,,lepsi '' odpoczęli na Opolu , przed wojną o majstra ?
W play offach nie ma odpoczywania bo nie ma łatwych meczy.
Mamy 17 napastników. Jeśli nie zagra ww. czwórka to znaczy że musi zagrać Sap albo Gawlik. Inaczej nie gramy na 4-ech piątek, co byłoby lekko bez sensu.
Leesior mamy
9 obronców
15 napastników (nie liczę Gawlika i Sapa)
czyli odpada jeden obrońca(Macjejewski) i trzech napastników(Paczkowski Kisielewski oraz Wróbel ),, i mamy pełne 4 formacje i GAWLIKA i SAPA na głębokiej rezerwie
Teoretycznie wystawiamy najlepszych do gry ,czy na Opole to konieczne ? element zgrania na pewno konieczny przed kolejnymi spotkaniami ,ale z drugiej strony byśmy strat nie ponieśli na Orliku przed kolejnymi spotkaniami
Może i jest to teoria spiskowa ,ale Sanok i Opole maja jakiś układ ,te ostatnie transfery z Opola do Sanoka i kto zagwarantuje ze n.p za wyeliminowanie naszych najlepszych nie są dogadani(jakaś bojka,kara czy faul ) ??a o tym ze były spółdzielnie przeciw Cracovii wcześniej ,chyba wszyscy wiemy ,wiec nie do końca jest to bez sensu !!
Nie mam cienia wątpliwości ze w czwórce już jesteśmy ,w ubiegłych sezonach takiej pewności nie było ,oczywiście bez lekceważenia rywala
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mamy 17 napastników. Jeśli nie zagra ww.
> czwórka to znaczy że musi zagrać Sap albo
> Gawlik. Inaczej nie gramy na 4-ech piątek, co
> byłoby lekko bez sensu.
albo coś pokręciłeś albo ja nie zrozumiałem :)
bo mamy 4 piątki bez tych zawodników (ustawienie nie ma znaczenia)
1. Novajovski, Turoń + Sinagl, Svitana, Kapica
2. Dutka, Kruczek + Drzewiecki, Pasiut, Guzik
3. Romkowski, Dąbkowski + Urbanowicz, Słaboń, Bożko
4. Wajda, Noworyta + Domogała, Kucewicz, Dziubiński
Każdy mecz zaczyna sie od stanu 0:0 chciałbym przypomnieć.
Jest jakaś transmisja dzisiejszego meczu?
Niestety nie ma.
Dziś Tych - Polonia na tvp sport a jutro ta sama para na Małopolska TV,brawo:X
Dzięki
rafaelo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jest jakaś transmisja dzisiejszego meczu?
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/comarch_cracoviaorlik_opole_transmisja
Pisza ze zapraszajana transmisje LIVE wiec chyba bedzie...
Przepraszam za zamieszanie,faktycznie jest.Jeszcze godzinę temu nic na temat transmisji na stronie Cracovii nie było.
Kolejny raz info o transmisji podają w ostatniej chwili.
Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd.
W tyn ustawieniu wygląda, że mamy 4 niemal równorzędne ataki, dawno czegoś takiego nie było.
Pojechali z Orlikiem jak z fura gnoju.....
Dziubiński show, wrócił z tej kadry mocno naładowany:)
zgodnie z oczekiwaniami pewna wygrana ,wszystko ok choć szkoda tego straconego gola ,bo to nasz błąd ,a nie dobra gra Orlika !!
Myślami już jestem przy kolejnym przeciwniku ,czyli najprawdopodobniej Sanoku który dziś pewnie wygrywa w Jastrzębiu 4-1 i az 3 gole ostatnich nabytków Cichego i Szczechury !?
Gratulacje dla drużyny ,szczególne wyróżnienie dla Duzubińskiego i Bożko
Nie żal mi Orlika za te gierki z Sanokiem. Liczę na szybkie dwucyfrówki i półfinał!
Emocje jak na rybach ;) Ale oby tak dalej! Gratulacje Panowie za dobrze nastawione celowniki! Ale bez deprecjonowania wkładu żadnego z zawodników-mecz z kategorii "przyszedł Dziubiński i se strzelił, przyszedł Urbanowicz i też se strzelił, przyszli Kruczek, Noworyta i Guzik i też se postrzelelali. I pani Krysia z gazowni strzeliła, i wuj Waldemar z Czikago, stryj Andrzej dołożył i bratowa Basia też nie próżnowała".
Podobało mi się, że Zawodnicy nie dali się sprowokować do jakichś niepotrzebnych bitek i ekscesów. Pasiut odciągający i uspokajający Dziubińskiego-warte zobaczenia ;) Bo miałem wrażenie, że pod koniec meczu, po tym jak Svitana wylądował na lodzie, to Orliki zaczęły nas szturchać. Tutaj popchnąć bez potrzeby, tutaj kijem zahaczyć...
PS: trzecią tercję spokojnie mógł grać Luba.
PPS: Chyba Maciejewski prezentuje się lepiej to czwartej pary obrońców.
Zieeeeeeeeeeeeeew.
po 1 golu dla nas robilismy kardynalne bledy w obronie. dobrze ze przyszlo 35 sek :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)