Wtedy byłby krzyk, że jest samolubny i nie daje pograć innym.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Marciniak wyladuje pewnie w swoim gorniczku
Szymon Lewicki i ogolnie pilkarze z Zawiszy do wzięcia .
To brać
Ci lepsi już pewnie odeszli .
morata Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szymon Lewicki i ogolnie pilkarze z Zawiszy do
> wzięcia .
Nie wiem, czy akurat napastnik jest nam najbardziej potrzebny. To taki trochę "gorszy" Rasiak. Jest niezły, ale ma już prawie 30 lat i chyba nie wskoczy na wyższy pułap. Zresztą mamy swojego Szewczyka, który nie może przebić się do pierwszej ekipy... Po co nam kolejny człowiek z przodu? :)
A jakiego mamy napastnika ?Oświeć mnie pasywpasy?Szczepaniaka nie ma i nie wiadomo kiedy będzie .Wysokiego napastnika u nas brak .Poza tym czym ryzykujemy dając mu 1 roczny kontrakt z opcją ?Smykałkę do strzelania bramek w Zawiszy miał Lewicki -dobrze gra głową ,jest wysoki potrafi się zastawić ,dobry strzał .Brać !!!
Szewczyk ?Jego trzeba wypożyczyć by regularnie grał .Na ekstraklasę na razie nie ma umiejętności i niezbędnego doświadczenia.
Podaję link do wywiadu z Todorovskim na temat Skendiji:
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,20283955,aleksandar-todorovski-dobrze-ze-cracovia-zagra-w-skopje-a.html
Zwraca w nim uwagę na interesującego lewego obrońcę Skendiji - Ardiana Cuculę. Może warto się przyjrzeć (mimo tego, że to zawodnik spoza Unii)!!!
potter Napisał(a):
> A jakiego mamy napastnika ?Oświeć mnie
> pasywpasy?Szczepaniaka nie ma i nie wiadomo kiedy
> będzie .Wysokiego napastnika u nas brak .Poza tym
> czym ryzykujemy dając mu 1 roczny kontrakt z
> opcją ?Smykałkę do strzelania bramek w Zawiszy
> miał Lewicki -dobrze gra głową ,jest wysoki
> potrafi się zastawić ,dobry strzał .Brać !!!
>
> Szewczyk ?Jego trzeba wypożyczyć by regularnie
> grał .Na ekstraklasę na razie nie ma
> umiejętności i niezbędnego doświadczenia.
O ekstraklasowe doświadczenie Lewickiego też bym się martwił. Wzięliśmy już kiedyś niemłodego, ekstraklasowo niedoświadczonego napastnika z I ligi - Zjawińskiego... Nie zadziałało!
W tej chwili mamy 4 napastników i każdy z nich może grać na środku: Jendrisek, Vestenicky, Szczepaniak (zaraz do nas dołączy) i Szewczyk (jeszcze z nami jest). W tej chwili dodatkowy napastnik to nie priorytet. Lewy obrańca, jak wcześniej napisałem - tak!!! :)
Przecież Lewicki to jest podręcznikowa definicja szrotu, gościu był tak beznadziejny przygotowany kondycyjnie że mimo kilkumiesięcznej przerwy zimowej w I lidze potrzebował dodatkowych kilku tygodni na dojście do optymalnej dyspozycji tej zimy... ale widzę że niektórym wystarczy spojrzenie na liczbę zdobytych bramek żeby zaklasyfikować kogoś jako dobrego zawodnika >:D<
nie tak dawno oblał testy medyczne w Dolcanie no ale u nas na pewno zrobi karierę i zapisze się na kartach historii tak jak król Zjawiński...oh wait...
bo niektorzy sa juz tak zdesperowani zeby tylko ktokolwiek przyszedl ze juz by bral kazdy doslownie kazdy szrot!
juz nawet zdazylem przeczytac teksty typu '' wracaja zle czasy panowie '' hahahaha
dla uspokojenia , rok temu bylo doslownie to samo tez byly krzyki ze brak transferow itp.
mi tylko potrzebny do rywalizacji z Jaro , lewy obronca i tyle :)
dangorka Napisał(a):
> Przecież Lewicki to jest podręcznikowa definicja
> szrotu, gościu był tak beznadziejny przygotowany
> kondycyjnie że mimo kilkumiesięcznej przerwy
> zimowej w I lidze potrzebował dodatkowych kilku
> tygodni na dojście do optymalnej dyspozycji tej
> zimy... ale widzę że niektórym wystarczy
> spojrzenie na liczbę zdobytych bramek żeby
> zaklasyfikować kogoś jako dobrego zawodnika
> >:D<
>
> nie tak dawno oblał testy medyczne w Dolcanie no
> ale u nas na pewno zrobi karierę i zapisze się
> na kartach historii tak jak król Zjawiński...oh
> wait...
I Lewicki byłby za Zjawe właśnie . Jest szansa , że wypali i wtedy dać można dłuższy kontrakt. Przypominam , że w tej samej lidze Dobroliński nie zagrał nawet 15 meczy w poprzednim sezonie .
Ci co płaczą o "słabe" transfery, teraz domagają się jeszcze słabszego.
Panowie czapki na głowę przed wyjściem z domu na słońce, bo widać szkodzi.
Siedzę akurat w klimatyzowanym pomieszczeniu jeśli to do mnie :)
Oj, to tym bardziej nalezy uwazac by sie nie przeziebic .....czyli czapeczka wskazana .
Dzięki za troskę , może od razu kask założę... :D
Dziwi mnie krytyka pomysłu zakontraktowania np. Lewickiego . To nie byłby transfer do 1-szej "11" , bardziej uzupełnienie składu . I w przeciwieństwie do naszego nowego bramkarza , Lewicki pograł na zapleczu i pokazał jakieś umiejętności . Nic naprawdę nie mam do Dobrolińskiego , jak okaże się strzałem w 10 to będę mega zadowolony . Lewicki w przeciwieństwie do np Zjawy będzie za grosze , a wkład w gre drużyny będzie podobny , a nawet większy .
dobrze ze forum nie decyduje o transferach bo juz bysmy byli w 2 lidze
Pokrętną macie logikę .Jak braliśmy szrot czyli rezerwowego bramkarza Gks Katowice to nie było problemu .Jak gość broni wkrótce co niektórzy się przekonają .Na ostatnim sparingu widzieliście jak broni Stępniowski. Bramka dla Żyliny modelowa sytuacja -sporo podobnych klopsów na rezerwach miał ..Nowy lepszy nie jest .
Kkk a jakie to mamy transfery ?Do 11 Litauszki i to by było na tyle .W porównaniu z wiosną Cracovia się w ofensywie osłabiła.Mówię to pod kątem obecnej sytuacji .Kapustki nie ma i mało prawdopodobne że wróci do nas ,za Dialibę -Steblecki czyli słabszy zawodnik .Szczepaniaka nie ma póki co .Możemy dalej zakłamywać rzeczywistość i liczyć że młody Słowak z Koszyc nas zbawi.
Stępniowski na wypożyczenie.
Dobroliński będzie walczył z rezerwami o awans.
Drugi bramkarz przychodzi - inaczej sobie tego nie wyobrażam
potter Napisał(a):
> Pokrętną macie logikę .Jak braliśmy szrot
> czyli rezerwowego bramkarza Gks Katowice to nie
> było problemu .Jak gość broni wkrótce co
> niektórzy się przekonają .Na ostatnim sparingu
> widzieliście jak broni Stępniowski. Bramka dla
> Żyliny modelowa sytuacja -sporo podobnych
> klopsów na rezerwach miał ..Nowy lepszy nie jest
> .
>
> Kkk a jakie to mamy transfery ?Do 11 Litauszki i
> to by było na tyle .W porównaniu z wiosną
> Cracovia się w ofensywie osłabiła.Mówię to
> pod kątem obecnej sytuacji .Kapustki nie ma i
> mało prawdopodobne że wróci do nas ,za Dialibę
> -Steblecki czyli słabszy zawodnik .Szczepaniaka
> nie ma póki co .Możemy dalej zakłamywać
> rzeczywistość i liczyć że młody Słowak z
> Koszyc nas zbawi.
Odpali KAracznakov i nakryje wiosennego Dialibę czapką (Buba wiosną nie grął nic)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)