Są jeszcze frajerzy, którzy na ten Real się łapią, ale bez przesady. To już Petasza wole jak mamy iść na sztuki lub z założeniem wzmocnienia rezerw.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
to niech rozrabiaka już biega na tym LO.
Dot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a moze Krzysztof Krol ? wolny zawodnik teraz ,
> moze warto?
[i][b]> Pozatym chyba Sobiech bedzie do wziecia za
> grosze...[/b][/i]
Bo??Myslisz ze oddadza go za pol darmo skoro spadna i pewnie bedzie gral w podstawowej 11??Myslisz ze ot tak podpisal kontrakt wiedzac ze szanse utrzymania sa minimalne??
Cena za jaka go oddasza to 1,5mln euro ...rzeczywiscie grosze....
Sobiech ostatnimi czasy w miarę regularnie gra w Hannoverze (tak jak Rudnevs w Hamburgu)
Ostatnimi czasy nie mieści się w 18. W sumie nic dziwnego jeśli grał w meczach gdzie dorobek klubu to 0pkt i 0goli w 3 meczach.
gargamel9998 Napisał(a):
> Sobiech ostatnimi czasy w miarę regularnie gra w
> Hannoverze (tak jak Rudnevs w Hamburgu)
Gargamelu nie odrobiłeś lekcji, będą kłopoty z promocją:)
http://bundesliga.onet.pl/artur-sobiech-poza-meczowa-kadra-hannoveru-96-polak-bliski-rozstania-z-klubem/1h6rxt
Sobiech u nas?Hahahahah, to okienko transferowe pokazało jaki mamy "potencjał transferowy"."Księgowy" by chyba umarł na zawał jakby zobaczył wymagania finansowe tego piłkarza.
W lecie za transfery Kapustki i może innych powinniśmy zawalczyć o Miazka i Lipskiego bo już Stępiński niestety się skundlił i to mu zostało w psychice - szkoda.
Mazka weźmie lampucera no ma prawo do odkupu
" (...)Obserwujemy wielu bramkarzy, nie tylko Wisły, bo i na przykład Cracovii, Podbeskidzia czy Arki Gdynia. "
Prezes Lecha w wywiadzie dla PS
morata Napisał(a):
> " (...)Obserwujemy wielu bramkarzy, nie tylko
> Wisły, bo i na przykład Cracovii, Podbeskidzia
> czy Arki Gdynia. "
>
> Prezes Lecha w wywiadzie dla PS
Obserwować to sobie oni mogą.
Mateusz Szwoch, Arka - takich zawodników powinniśmy szukać w okienku letnim. Z uwagi na możliwość odejścia Bartka czy Damiana.
wymienić go za Budzińskiego
Witam,
To nie był Kamil. Tylko tak jak pisałem wtedy jego brat Rafał :) po meczu Ruch - Cracovia gdy Mazi dobrze zagrał byłem ciekaw co się dzieje na waszym forum, czy ktoś pamięta, ze wtedy go reklamowałem i rzeczywiście tak jest :) Pozdrawiam
P.S. Dla swojego uwiarygodniania.. https://twitter.com/RMazek
Muertes Napisał(a):
> a pamiętacie, że Mazek nawet konto sobie na
> naszym forum założył żeby się tu reklamować
> za czasów Podolińskiego?
Witam,
To nie był Kamil. Tylko tak jak pisałem wtedy jego brat Rafał smiling smiley po meczu Ruch - Cracovia gdy Mazi dobrze zagrał byłem ciekaw co się dzieje na waszym forum, czy ktoś pamięta, ze wtedy go reklamowałem i rzeczywiście tak jest smiling smiley Pozdrawiam
P.S. Dla swojego uwiarygodniania.. [twitter.com]
Minszczak90 Napisał(a):
> Witam,
>
> To nie był Kamil. Tylko tak jak pisałem wtedy
> jego brat Rafał :) po meczu Ruch - Cracovia gdy
> Mazi dobrze zagrał byłem ciekaw co się dzieje
> na waszym forum, czy ktoś pamięta, ze wtedy go
> reklamowałem i rzeczywiście tak jest :)
> Pozdrawiam
>
> P.S. Dla swojego uwiarygodniania..
> https://twitter.com/RMazek
No cóż, trzeba było się Ciebie słuchać :)
Dobry grajek z Twojego brata :)
Lewy obronca, stoper i napastnik -> Tabisz kupi jak paste do zebow 3 in 1
Na filmiku z bramkami Zjawy z Dolcanu K.Mazek był najczęstszym asystentem przy bramkach , już wtedy się wybijał ponad przecietność . Szkoda, że nie zainteresowaliśmy się/konkretnie/ tym graczem .
Zjawa strzelał bramki? Opowiesci o mchu i paproci :D. Dziekuje dobranoc!
W 2014 był królem strzelców I ligi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)