dddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiem, że Ciebie w tym sezonie nie cieszy nic, bo
> odkąd zaczęliśmy wygrywać to nic tylko
> narzekasz. Ale to nie znaczy, że masz od razu
> obrzydzać Pasy innym.
Raczej obżydzać :-)
Aston się ze mną zgodził !!! Czy jakiś forumowy kronikarz to już odnotował ?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Podobno może do nas dołączyć "inny piłkarz, który grał we Włoszech do obrony". Cytat z Dominika Matysiaka na Twitterze.
Znaczy się rywalizujemy z Milanem o Glika.
ale będzie paka, Glik, Milik ;)
kogo jeszcze tam sprowadzacie :D
Jak to kogo, Krychowiak przecież będzie musiał gdzieś odbudować formę po kontuzji.
Bartosz Salamon ?
Albo kogoś na pozycję stopera sprowadzimy przed końcem lutego albo komuś w klubie odj...ło.
Stawiam na to drugie, jednocześnie mając nadzieję, że się mylę.
KSC-D Napisał(a):
> Bartosz Salamon ?
Wykluczone.Ma pewne miejsce w składzie Cagliari walczącej o awans do serie A.
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/580812/bartosz-salamon-najgorsze-za-mna
Jeżeli nie ściągniemy jakiegoś obrońcy za Sretena to będzie przegięcie.
rozrabiako, wstawiona przez Ciebie analiza Modelskiego z sezony 2011/12 - warto zauważyć.
Podejrzewam , że naprawdę kogoś do obrony weźmiemy ... Puszczenie Sretena i wcześniej Rymaniaka to dobry kontrakt , albo dwa przyzwoite .
Merapi Napisał(a):
> Jeżeli nie ściągniemy jakiegoś obrońcy za
> Sretena to będzie przegięcie.
Dlaczego?
Było trzech stoperów - jest trzech stoperów.
W obronie ubył Rymaniak. O jego przydatności nie będę się wypowiadał :D
Stoperów było za mało i jest za mało.
Oprócz kwestii ewentualnych kartek i kontuzji jest jeszcze kwestia rywalizacji o miejsce w drużynie.
Z tego co mi wiadomo Tomas Vestenicky jest już w Krakowie, ustalane są tylko zasady przejścia do Cracovii, w grę wchodzi: transfer definitywny, albo wypożyczenie z opcją pierwokupu. (WIKTORIA)
obiektywny92 Napisał(a):
> Z tego co mi wiadomo Tomas Vestenicky jest już w
> Krakowie, ustalane są tylko zasady przejścia do
> Cracovii, w grę wchodzi: transfer definitywny,
> albo wypożyczenie z opcją pierwokupu. (WIKTORIA)
dzięki za info..(:D
to mi trochę przypomina czystkę po spadku do drugiej ligi.
teraz też redukują etaty na wypadek nieszczęścia (miejsca na podium) i konieczności wypłaty wyższych premii.
Obiektywny92 - skąd Ci wiadomo? Jesteś anonimowym pracownikiem klubu? Jeśli jesteś tak dobrze poinformowany, to zdradź nam strategię klubu w kwestii obrony, bo nic nie rozumiemy z tego zwolnienia Sretena.
Hłe, hłe....
Miałem kiedyś taki staaary komputer: Atari coś tam. Był na tym czymś jakiś taki football manager. Niezbyt dopracowany :) Nie było np. kontroli dolnej ilości graczy wstawionych do składu. Raz - tak dla jaj - sprzedałem wszystkich graczy oprócz bramkarza, jednego obrońcy i jednego napastnika. Jako że miałem wysokie morale :), więc po zaciętym meczu wygrałem 1:0 :)
Może ktoś w klubie w to zaczął ostatnio grać X(
Pozbywamy się pełnowartościowych zmienników , na początek rundy ok, pytanie co w przypadku kontuzji obrońców/bramkarza .. Powrót do 3-5-2/3-6-1 ?
@kaleb, wiesz czym się charakteryzują dobre transfery, ciszą. Pozdro w Pasy! (GLOS)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)