Brakuje nam czarnego charakteru :D widze ze slowo ironia na tym forum nie jest w ogole znane :D:D
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
...ironia, ironią ale proszę nie proponować zawodników spoza Unii. :D
Co jak co..W Arce bramy ładował..:P
Sugerujesz gargamelu, że to zawodnik "typu Abbott"? :D
Radović ponoć chciał wysoką pensję,2,5 letnią umowę i klauzulę odstępnego w wysokości 100 tysięcy euro żeby w każdej chwili mógł odejść do cweLisławy.Bylibyśmy frajerami do kwadratu godząc się na takie warunki.Tym bardziej że za dużo to on ostatnio nie grał.
czyli z ta klauzula 100 tys euro dla lampucery trafilem, chyba kilka stron wstecz, idealnie :) bardzo dobrze ze to nie wypalilo, stanowcze nie dla czegos takiego. ale gdyby Radovic do nas trafil plus ten napastnik portugalski co wczoraj o nim cos tu bylo to bysmy byli chyba najpowazniejszym kandydatem do mistrzostwa, przynajmniej na papierze :)
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sugerujesz gargamelu, że to zawodnik "typu
> Abbott"? :D
W tym przypadku nie :)
No a w PS jest artykuł ze nas nie stac na niego hahahah smiech. Dziennikarstwo sportowe w dzisiejszych czasach siega dna. Bardzo dobra decyzja , nie potrzebne nam kominy płacowe :-).
Ale tez np nie rozumiem decyzji w stylu Zjawinski w 1 druzynie a Szewczyk bez szans. Nie wiem ile jeszcze razy dareczek ma udowodnic ze do grania w piłke sie nie nadaje.. szkoda mi tego Szewczyka.
dobra bo nie ogarniają w klubie to odświeżam pomysły z PL na napastnika
Stępiński (dzisiaj średnio ale gra w pseudodrużynie) - oferta 1 milion euro
Biliński (dzisiaj wygląda super) - oferta 500 tysięcy euro
Piątek (Lubin, dzisiaj na ławce) - oferta 300 tysięcy euro
Zwoliński - 650 tysięcy euro
Kuświk - 200 tysięcy złotych
Szczepaniak - 150 tysięcy euro
Przybyła - 150 tysięcy złotych
Świerczok - 100 tysięcy złotych
dokładnie w takiej kolejności. przedstawione kwoty powinny wystarczyć do wykupienia. proszę o takie oferty. jeśli zostaną odrzucone to jedziemy dalej w dół listy
jakby ktoś z klubu chciał propozycję wynagrodzeń to proszę pisać na priv
Zwoliński raczej z Pogoni nie ruszy
Ruch za Stępińskiego odrzucił 1 milion od Lecha
Lech juz dawal 1 mln za Stepinskiego i oferte odrzucono, Bilinskiego malinowe na pewno nie puszcza skoro juz stracili Paixao w tym okienku, 650 tys za Zwolaka to kpina, parykarze jesliby go puscili to za kilka baniek, takie byly glosy w lecie, Przybyla w tym zestawieniu to jeszcze wieksza kpina, Kuswik moze by sie nadal, ale betony za taka kwote go na pewno nie oddadza definitywnie, tym bardziej do nas, reszta sie tez nie nadaje...
SaNtO Napisał(a):
> dobra bo nie ogarniają w klubie to odświeżam
> pomysły z PL na napastnika
>
> Biliński ([b]dzisiaj wygląda super[/b]) - oferta 500
> tysięcy euro
Ty na poważnie?
jasne. świetnie dziś gra Biliński.
Lech dawał bańke złotych czy euro?
SaNtO Napisał(a):
> jasne. świetnie dziś gra Biliński.
>
> Lech dawał bańke złotych czy euro?
Ojro
Ja bym dorzucił abbotta 100tys ojro :D
SaNtO Napisał(a):
------------------------------------------------------
> jakby ktoś z klubu chciał propozycję
> wynagrodzeń to proszę pisać na priv
Santo, Twoje trollowanie jest nudne. Dla wszystkich. Naprawdę.
ciągle lepsze niż wrzucanie do oficjalnych informacji newsa, którego zna już cały świat i nie ma żadnego znaczenia dla ewentualnego przyszłego kształtu naszej kadry :/
Po prostu zmierzam do tego, że czasami piszesz z sensem, ale co jakiś czas włącza Ci się coś w rodzaju syndromu gimba i wtedy naszym oczom ukazują się te... nawet nie wiem jak je nazwać... myśli nieuczesane?
Myślę, że stać Cię na to by już dać sobie z nimi spokój.
Oczywiście nie piszę o słynnym wątku z HP, bo jego mam gdzieś, ale tutaj trzymajmy poziom.
dokładnie, trzeba zmienić zasady tamtego tematu, bo to już jest wkurwiające w tym okresie..
Khalidzie drogi - daruj sobie takie "konkretne informację" bardzo Cię wszyscy prosimy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)