A Brandon ma polskie papiery?
-
-
transfery 2016 - fakty, życzenia, plotki
No dobra, a jak wyglądają sprawy z Cichym i Szczechurą?
A jak maja wyglądać ?
Cichy chyba wybiera się na wschód.
Tyskie wróbelki ćwierkają, że Łopuski chciał zostać w GKS, ale Sejba nie widzi go w składzie.
Ciekawe, gdzie Mikołaj się wybierze. Rodzinny Gdańsk?
Kiedy był w formie to naprawdę konkretny hokeista, ale ostatnimi czasy właśnie rzadko był w formie.
Ja czytalem ze Cichy szuka tez klubu w Austrii
Ciekawe nasz rywal w CHL się wzmacnia solidnie zawodnikiem z AHL-u dziś kontrakt ze Spartą podpisał 22-letni słowacki obrońca Martin Gernát
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,13,39917,hokejowa-liga-mistrzow-rywale-cracovii-wzmocnieni-wideo.html
a my spokojnie tracimy dwóch kadrowiczów ,ale mamy czas :) dla mnie to zupełnie nie zrozumiałe!!!???
W temacie: "transfery 2016 - fakty, życzenia, plotki" !!!!????!!!!????!!!???!!!???!??!?!
[b]wieczny optymista[/b], MISTRZ MOTYWACJI, [size=large]głosiciel nadziei[/size] - [b]REVENATOR[/b] napisał, że nasz rywal w CHL się wzmacnia !!!!!!!!!!!!!!!
[b]!!!!!![/b]
TERAZ NIE MAMY JUŻ SZANS NA ZWYCIĘSTWO ZE SPARTĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS.
mam nadzieję Revenatorze, że nie jesteś trenerem, opiekunem młodzieży itp.
bo po Twoich wypowiedziach na Forum, to wolałbym obciąć sobie nogi, niż uprawiać sport z takim wychowawcą, który zawsze jest na NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekawe nasz rywal w CHL się wzmacnia solidnie
> zawodnikiem z AHL-u dziś kontrakt ze Spartą
> podpisał 22-letni słowacki obrońca Martin
> Gernát
> http://www.hokej.net/pl/news,artykul,13,39917,hoke
> jowa-liga-mistrzow-rywale-cracovii-wzmocnieni-wide
> o.html
> a my spokojnie tracimy dwóch kadrowiczów ,ale
> mamy czas :) dla mnie to zupełnie nie
> zrozumiałe!!!???
No cóż nie ta liga... choć gdzieś z tyłu głowy tli się nadzieje, że kiedyś i u nas będzie podobnie.
Alko D`Bier szkoda ze swoich ,,mądrych ''wywodów nie robiłeś sezon czy dwa temu
Wtedy cichutko było !!albo liczenie na cud który nie nastąpił a była klapa !!!!!!!!!
Za to narzekając na forum można zrobić tyle dobrego, że głowa mała.
ost Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Za to narzekając na forum można zrobić tyle
> dobrego, że głowa mała.
Można też udawać że wszystko jest cacy, nie wiem co gorsze...
dla mnie ważne by NIE POWTARZAĆ BŁĘDÓW!!!!!!!
można tez udawać ze jest ok, jak pozbylismy się L, Laszkiewicza ,a później nie mogliśmy go zastąpić pamiętamy to chyba za dobrze !!!
teraz dla mnie podobnie jest z Pasiutem i Guzkiem. Było by dobrze jeśliby już byli ich zastępcy ,to no problem ,ale wychodzi ze z rynku krajowego to jest niewykonalne aktualnie !! ?Pozostaje zagranica .ale tu zagraniczni maja limit oraz nie wiadomo co potrafią ?, a z Polskimi korzeniami wielka niewiadoma??, a nam chyba przed pokazaniem się w CHL-u pasowałaby stabilizacja i ewentualnie wzmocnienia ?
Moje zdanie do marudzenia i tego ze jestem często na Nie !!
można nie narzekać i powiedzieć ze jest super albo przemilczeć !! choć w ubieglych dwóch sezonach(12\13 i 13\14 ) mielismy spokojnie drużynę medalową(nie piszę mistrzowską !!) to mieliśmy super 5 miejsca , w sumie to tez czołówka :)-tylko ze dla mnie to bez sensu !!
Oczywiście w sporcie były ,są i będą niespodzianki!!
Pożegnanie z LL było nieuchronne, gdyby nie to, drużyna rozlazłaby się jak Sanok (kwasy w szatni, brak zaufania). Rohaczek ma zasady - trudni mi uwierzyć, że to jest krytykowane jako wada. Że jest też uparty i popełnia czasem błędy? Może sobie na to pozwolić bo broni go bilans wyników, o którym żaden trener w tej lidze nie może pomarzyć. Oczywiście lepiej, gdyby nie popełniał błędów, ale... znacie kogoś takiego? Bo ja nie.
Revenator w poprzednim sezonie też prawie cały narzekałeś, więc nie musisz przypominać wcześniejszych sezonów ;). Nie wiem czego oczekujesz, kupimy 10 gości a i tak dostaniemy w łeb. W klubie pewnie zdają sobie z tego sprawę i dlatego jest jak jest, brutalny rachunek możliwości finansowo sportowych. Jaka jest liga każdy widzi, dziś klub się bije o medal jutro przestaje istnieć. W następnym roku medale praktycznie rozdane przed sezonem, pytanie zostaje o kolor tylko. Sprawa Pasiuta i Guzika pewnie nie była po flaszce wódki rozwiązywana. Trener podjął decyzję, nie mamy wiedzy co dokładnie kierowało rozstaniem z nimi, powody musiał mieć. Mogli byśmy narzekać gdybyśmy byli pośmiewiskiem ligi, ale jesteśmy najbardziej utytułowanym klubem w XXI wieku, czasami warto o tym pamiętać. Bo dyscyplina jest w wyraźnym odwrocie, choć ostatnie wyniki reprezentacji nie są złe.
nie oczekuje duzo ,tylko to co bylo obiecane
czyli: utrzymanie mistrzowskiego składu plus jakies wzmocnienie !!(oczywiscie jakieś zmiany mozliwe ,ale nie na zasadzie pozbywanie sie i pozniej problemy by kogos sciagnąć !!)
wiadomo szanse na awans znikome ,ale jesli się kadrowo, tylko oslabimy ,jak to wygląda, aktualnie ,to sami sobie juz strzelamy ,, gole '' do własnej bramki !!
Czas w naszym wypadku tez ma znaczenie .
odeszli Ci co nie decydowali o złocie z Polaków taka prawda , z zagranicznych zakładam że odstrzelono tych za których pozyskamy lepszych, skład jest, transfery jeszcze będą, liga zweryfikuje trenera i zespół a nie puchary w sierpniu
Marcin Horzelski z Zaglebia na celowniku Cracovii.
5 dni później
Grzegorz Pasiut i Kacper Guzik nie zagrają w Podhalu
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/sport/a/grzegorz-pasiut-i-kacper-guzik-nie-zagraja-w-podhalu,10059732/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Liga Mistrzów: Były gracz "Pingwinów" wzmocnił Spartę
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,13,39953,liga-mistrzow-byly-gracz-pingwinow-wzmocnil-sparte.html
Podhale choć próbuje ,rywale w lidze mistrzów robią transfery , a My ????????
No i co z tego, że próbuje? Jaką wymierną korzyść otrzymali, oferując szwagrom kontrakty, których oni nie zaakceptowali?
Reve, kiedy wreszcie zrozumiesz, że super-hiper-ekstra wzmocnień na Ligę Mistrzów nie będzie?
agent44 stan posiadania z ubiegłego sezonu to jest to o co mi chodzi ,nawet nie śmiem myśleć o konkretach jakie ściąga n.p.Sparta !!
Utrata dwóch kadrowiczów to bardzo poważne osłabienie ,bo zagranicznego idzie zastąpić
Brakuje nam 3 zawodników do ubiegłorocznego posiadania !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)