Z pewnym zniesmaczeniem wypada odnotować, że pan redaktor Krzysztof Stanowski z "Przeglądu Sportowego" w swoim tekście pt. "Promocje, kąski i buble, czyli piłkarski supermarket po polsku" z pewnym lekceważeniem potraktował "Cracovię". Oceniając przejście Bojarskiego i Wróbla z GKS-u Katowice do Pasów napisał tak :
> Największe zaskoczenie to przejście Marcina Bojarskiego i Stanisława
> Wróbla z Dospelu Katowice do drugoligowej Cracovii Kraków. Wydawało
> się, że tych zawodników stać na grę w lepszym klubie, w ekstraklasie.
A więc "Cracovia" to dla takich Stanowskich ciągle gorszy klub.
O transferach Wisły Stanowski napisał :
> Najlepszy transfer to Mariusz Kukiełka z Norymbergi do Wisły Kraków.
> Spośród wszystkich piłkarzy sprowadzonych zimą przez Henryka
> Kasperczaka, właśnie on wydaje się najlepszy. W parze z Mirosławem
> Szymkowiakiem jest w stanie wygrać walkę o środek pola w każdym
> meczu.
Z pełną treścią tekstu Stanowskiego można zapoznać się pod :
-
-
Gorszy klub ???
C._._.J mu D._._.E
Już wysłałem maila do redakcji i Wam proponuje to samo. Się pytam: JAKIM QRWA PRAWEM ten dziennikarzyna śmie tak wypowiadać się o naszym klubie? Gorszym pod jakim względem?
atakujcie: [b]redakcja@przeglad.com.pl[/b]
Wiadomość zmieniona (01-03-04 20:56)
Eee i co wskóracie? Odpiszą wam, ze chodzilo o różnicę ligi i tyle. Szkoda czasu.
Ja też wysłałem mejla do redaktorzyny "obiektywnego"
Zgadzam się z jednym. Kukiełka to "najlepszy" transfer wisły. Tego piłkarzyka nie chciałbym w Cracovii za darmo...
To nic innego jak strach przed mocną Cracovią ;-)
Nie ważne jak piszą
ważne ,że piszą
jesteśmy popularni :-)
W czerwcu jeden argument wytrąci się dziennikarzynie
Ekstraklasa będzie nasza ! ! !
Wiadomość zmieniona (01-03-04 21:28)
Nie będzie @!@#$ pluł nam w twarz!
Szkoda czasu na meile!
Najlepszą odpowiedzią będzie nasz awans do ekstraklasy!
Oto szanowny pan redaktor Krzysztof Stanowski we własnej osobie
["tych zawodników stać na grę w lepszym klubie"]
[img]http://galaxy.uci.agh.edu.pl/~w_jusz/stanowski.jpg[/img]
eh...
Moze ma to coś , co miał selekcjoner Boniek i lubi tych z pomarańczowym owłosieniem. Bez urazy dla nikogo.
Wiadomość zmieniona (01-03-04 22:38)
To ja proponuje zdjęcie "szanownego" pana (z małej) litery, zeskanować i poobklejać koło wejścia na stadion z napisem " Niemile Widziany " lub "Persona Non Grata" (jeżeli dobże napisałem). I robić tak z każdym który się odwarzy znieważyć Naszą Cracovie. I Basta :)
c.l.i.s "dobże" to na pewno nie napisałeś :P:P:P
E tam, młody Stanowski niekumaty mocno i nie rozróżnia pojęcia klubu od drużyny. Swoją drogą bardzo dziwne akurat redaktor sportowy powinien czuć tą różnice. Panie Stanowski starszy proponuje pare pasów synowi "na kobiercu";-))) - za niekumatość oczywiście.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)