Mielcarski, wszyscy chwalą, łaski nie robią :P
wracając do Trałki to nikt nie potrafi zrozumieć dlaczego został oszczędzony przez Stefańskiego.
faul przynajmniej na żółtko.
-
-
(WIKTORIA)CRACOVIA - Lech Poznań 5 : 2
Trałka albo Pawłowski wylecą z czerwienią - pewniaczek, stawiać u buka :D
Komentuje Mielcarski :)
Jak to zwykle,Cracovia nieźle,ale Lech nie taki zły,szkoda,że już 3:0 bo mecz może "siąść" itd,itp.
3-0 do przerwy to naprawdę niesamowity wynik jak na nas u siebie:) A byla jeszcze przecież 100-tka Rakelsa. Nie pamiętam, kiedy się tak zdarzylo poprzednio.
Niemniej trzeba grac uważnie , jakby było 0-0.
Cos Cetnarowi nie wychodziły rogi i wolne. Może powinien uderzać od czasu do czasu ktoś inny?
49 minuta.. Wisła starą kurwą jest, jebać jebać GTS.. Jeszcze w trakcie Hamalajnen mija się z piłką, trafia za to w 55... Macie swojego Jonasza.
Wygrywamy 3:0 z Lechem a tu zamiast dopingu jest WTSK...
Jak mnie ten Deleu wku.rwia!!!!!!!!! Schowane ręce za siebie i krycie na radar. Drugi mecz pod rząd go rywal "na zamach" bierze i pada po tym bramka
rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak mnie ten Deleu wku.rwia!!!!!!!!! Schowane
> ręce za siebie i krycie na radar. Drugi mecz pod
> rząd go rywal "na zamach" bierze i pada po tym
> bramka
Dokładnie. I to nie pierwsza taka sytuacja.
Strzeliliśmy po spalonym.
Spalony 1 metr,ale 4:1 dla nas,ile razy to przeciwko nam się tak sędziowie mylili?
Budzik wszedł i w 3 minuty już 2 groźne straty. Mam powoli dość jego niestabilności i chmeryczności
rozrabiaka Napisał(a):
> Budzik wszedł i w 3 minuty już 2 groźne straty.
Dokładnie to samo rzuciło mi się w oczy. Po jednej z tych strat był bardzo groźny strzał Pawłowskiego, na szczęście świetnie obroniony przez Sandomierskiego.
Taki piękny mecz, a taki ch*jowy doping. 3:0 WTSK! 4:0 WTSK! Qrwa! Gniazdowy zrób wreszcie porządek z tymi baranami, którzy własnych piłkarzy uszanować nie potrafią i wyśpiewują pieśni o psiarni zamiast podziękować dopingiem naszym chłopakom. Żal, wstyd i żenada! Cała Polska z nas leje a Ci dalej swoje! Konsekwentni jak Stawowy.
O ja pierdzielę. Ten co zagrał tę piłę do Wójcickiego ma u mnie "10" w ocenie. Budzik?
Asysta-Dąbrowski
To co Sandomierski teraz zrobił pozostawię bez komentarza...
Budzik jest tragiczny,od momentu wejścia nie zagrał nic
Budzik powinien pobiegać w rezerwach. Gramy w 10.
Mozna wiele pisac na temat tego meczu ale mi jedno przychodzi do glowy - MAMY DRUZYNE !!!
Miazga. Z bolączek: Budzik (forma a-klasowa), kolejny pusty przelot Sandomierskiego i mimo wszystko koncentracja przy sam na sam Rakelsa.
Jak dla mnie:
"Plus":
- Jendrisek - parę razy fajnie zagrał do lepiej ustawionych kolegów (asysta przy bramce Rakelsa) i naprawdę szkoda, że nie wszedł mu ten strzał w 1 połowie, gdy mu Gostomski wyłożył piłę jak na tacy
- Sretenović - widać, ze jest to zawodnik nieoceniony w naszej drużynie. Mam nadzieję, że z Legią zagra na jeszcze wyższym poziomie
"Minus":
- Deleu - to co zrobił przy pierwszej bramce dla Lecha to tragedia. O ile jeszcze w meczu z Ruchem podobną sytuację można było wytłumaczyć o tyle dzisiaj już nie można. Wg mnie Deleu powinien grać na prawej pomocy a nie obrony.
- Sandomierski - za przelot przy 2 bramce dla Lecha. Jednak wolałbym go w bramce na Legię niż Pilarza
- Budziński - lubię gościa (jego grę), ale obecnie jest bez formy.
szuwarek Napisał(a):
> hank Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zawody poprowadzi pan Daniel Stefański .
>
> no to mamy 3 pkt-y i strzelimy im ze 3 bramki;)
(:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)