=>=>=> To Key - NIE
-
-
"Wtorek w Enigmie" (02.03) - P. Misior i J. Tabisz!
To nic, ale pytanie można zadać :-)
Dla mnie wicepresident już zapunktował - za odwagę.
Zobaczymy jeszcze jak będzie z odpowiedziami na trudne pytania.
Tylko błagam - zachowajmy qoolturę!
To Kay - to znaczu gdzie mieliśmy trzymać administracje na czas przebudowy stadionu? Wynajac lokal od Klarysek?
klaros rozumiem , że chodzi Ci o głęboko pojętą hoolturę ?
raczej szeroko niż głęboko
spinacie sie o to iż na kabel przenieśli... mi i wielu z tej dzielnicy chłopak to na ręke:D;-)
Witam...
Otrzymaliśmy informację, że podane konto pocztowe odrzuca maile.
Dlatego wszystkie osoby, które przesłały pytania proszę o PONOWNE przesłanie ich na adres [b]crac@poczta.fm[/b] lub [b]ksc.info@wp.pl[/b]
Pozdrawiam
Crac
KsC - ma racje Ziemia Swieta to Ziemia Swieta. Natomiast gdzie rezyduje administracja jest bez znaczenia byle wygodnie bylo. Musi byc tez osrodek treningowy. Za sezon czy dwa bedzie wymog ogrzewanej plyty. Beda potem trenowac regularnie na plycie za banke dolcow?
Do nieprzekonanych pytanie.
Czy byla administracja na Kaluzy w 1921,30,32,37 i 48 roku czy tylko strozowka Pana Wiechcia?
Wpisy niektórych kolegów o przenosinach do Podgórza, są czasem nieco dwuznaczne. Trzeba chyba wyjaśnić, że nie chodzi o jakieś animozje do tej dzielnicy, tylko o to, że historyczne miejsca Cracovii to Śródmieście i okolice Błoń. Nikt chyba nic do Podgórza nie ma i to nie o to chodzi. Ja też mam nadzieję, że kiedy powstanie nasz nowy stadion, to tam powróci sklep, biura itp. Teraz jednak warunków na to nie ma i ulokowanie ich na Kablu jest najrozsądniejsze. Myślę tylko, że potrzebna jest jasna deklaracja Klubu, iż jest to lokalizacja TYMCZASOWA. I jeszcze raz powtórzę, ze względów historycznych, żadnych innych.
wedlug mnie tak to powinno wyglądać w przyszlości administracja i klub na kałuży , a osrodek treningowy i chocby drugi sklepik na kablu było by chyba ok!
I zapewne są takie zamierzenia naszych włodarzy co do administracji.Co do naszego gościa dzisiejszego J.Tabisza to ja osobiście uważam że się zmienił na lepsze(choć może nie w takim stopniu jak byśmy sobie życzyli).Może potrzebuje trochę więcej czasu-nie należy go tak bez końca krytykować.I jeszcze jedno jeśli chcemy aby w przyszłości był jednym z nas sami powinniśmy mu w tym pomóc,aby widział że my tego chcemy.
ale wielkanocne swiecenie jajek bedzie przy Kaluzy?
Najpierw był "zamach" na tradycje noworoczną teraz przyszedł czas na
wielkanocne święcenie....;-)
Ciągle trzeba ich dyscyplinować...co za ludzie ;-)
To Kay jaja sobie robisz;-)
Obaj Panowie... w krzyżowym ogniu pytań...
wróciłem ze spotkania które jeszcze pewnie nadal trwa i musze powiedzieć że jestem rozczarowany tym co sie tam działo moje pojęcie na temat Miosiora było jak najbardziej pozytywne bardzo go wchwaliłem i myślałem że to co robi jest w 100% słuszne natomiast po dzisiejszym dniu musze zmienić swoje zdanie co nieznaczy że przstaje go szanować bo nadal BARDZO mu dziękuje że pomugl wyprowadzić Cracovie z tak wielkiego dołka w jakim sie znajdowała ale stwierdziłem że na siłe wbrew większości kibiców chce zmienić jakże piękną tradycje np. wprowadzanie kobiet na mecz za darmo i chce nasiłe zrealizować swe założenia niekożystając często z mądrzejszych i lepszych rozwiązań kibiców na koniec pozostaje mi tylko życzyć realistycznego punktu widzenia na świat i na Naszą Cracovie panu Misiorowi.
aha no i Tabisz sprytnie odpowiadał na pytania dot. jego zamiłowania do dróżyn piłkarskich z krk i jeszcze tym co będzie jak ktoś go spotka za kilka lat i zapyta za kim jest:)
Może ktoś podzieli się refleksjami po spotkaniu z w/w Panami ;-)
Niestety nie mogłem byc...... a szkoda..
A mnie spotkanie z Prezesami jak najbardziej usatysfakcjonowało. Było dość rzeczowe. Szczególnie interesowały mnie sporawy inwestycji. Miejmy nadzieję, że wymienione prace zostaną wykonane.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)