Koło Sympatyków i redakcja Teraz Pasy! zapraszają na "Wtorek w Enigmie"
Gościem specjalnym będzie:
[b]Prezes MKS Cracovia SSA Paweł MISIOR[/b] oraz wiceprezes MKS Cracovia SSA [b]Jakub TABISZ[/b]
[img]http://www.teraz.pasy.net/foto/ludzie/misior+tabisz.jpg[/img]
Cafe Enigma, ul. Miodowa 43, wtorek, 2 marca, godz. 20.
Pytania do naszych gości można przesyłać na adres: ksc.info@wp.pl , crac@poczta.fm lub zamieszczać w tym wątku...
Zapraszamy!
Wiadomość zmieniona (02-03-04 10:36)
-
-
"Wtorek w Enigmie" (02.03) - P. Misior i J. Tabisz!
Oj będzie się działo!
no to spox abendzie zajebisicie:) a moze tak by zaprosic Piotra Gize jak prezent urodzinowy po powrocie z Turcji???
Witam...
Podczas wtorkowego spotkania w Enigmie obecny będzie również wiceprezes Zarządu MKS Cracovia SSA [b]Jakub TABISZ[/b]...
Przypominam o pytaniach do naszych gości: redakcja@teraz.pasy.net lub ten wątek...
Pozdrawiam
Crac
po co Tabisz???
Witam...
Obecność wiceprezesa Tabisza na wtorkowym spotkaniu w Enigmie to spełnienie prośby [i]"szeroko rozumianego Zarządu Cracovii"[/i]...
Pozdrawiam
Crac
jak to po co Tabisz. zeby Misior przypadkiem za duzo nie powiedzial :P
a tak na serio to do tego pana sie znajdzie kilka pytan......
oj znajdzie ...
wyślę mailem swoje do jakiegoś "starszego" pasiaka ...
nie uważam tego pomysłu za najszczęsliwszy....
powiem wprost:
SPOTKANIA W ENIGMIE POWINNY BYĆ SPOTKANIAMI W GRONIE ARTYSTÓW - Pan Jakub jest rzemieślnikiem .... w dobrym "niemieckim" tego slowa znaczeniu
post zosatł przeze mnie zmieniony - bo nie było zamierzeniem obrażenie kogokolwiek ... słowo "rzemieślnik" dla mnie nie ma pejoratywnego znaczenia ... TO TEŻ KOMPLEMENT za wykonywaną pracę...
Wiadomość zmieniona (01-03-04 18:01)
Moze tak go milo przyjac i na Pasiaka przerobic? To czlowiek naszego Dobrodzieja wiec nie wypada go atakowac kiedy przychodzi w gosci. Czy na te spotkania sa zaproszenia?
smutna prawda jest taka , że nigdy nie był jednym z nas ...
i nic tego nie zmieni ...
a Nowak byl jednym z nas?teraz trawe za Pasy gryzie
złe porównanie ...
Panowie i Panie.
Sprawa jest prosta. Jeśli nie prześlecie na wskazany mail pytań , które są już wrzucane na tym forum w tej czy innej formie , to nie będzie na nie odpowiedzi. Jeśli takie pytania nie padną, to zamkniecie sobie sami usta, a hasła typu Tabisz to czy tamto nie będą miały prawa sie tu więcej pojawić.
Trzeba dać facetowi możliwość obrony, może jego racje do was przemówią, a może właśnie uświadomi się człowiekowi co robi źle wasym zdaniem.
Ale do tego trzeba pytań, rozmowy, argumentów, których - obawiam się - braknie ...
Crac - masz ode mnie maila - przeczytaj i przeanalizuj to co napisałeś przed chwilą :(
Crac czy Craco?
oczywiście - Craco
choć i Crac dziś otrzymał ode mnie ciekawego maila:):):)
Tacy Dwaj : sprawdź skrzynkę
W celu doprecyzowania mojej wypowiedzi kilka postów wcześniej:
Pytania będzie można zadawać jak na każdym poprzednim spotkaniu, "z sali".
Można je też przesłać na nasz mail, wtedy będą one zadawane przez Teraz Pasy - jako pytania internautów.
Osoby dla których moja wypowiedź była niejasna - przepraszam.
Czy ten gościu jest po części odpowiedzialny ,za "eksmisje "Cracovii z centrum Krakowa...,zamykanie stadionu i zabijanie życia około stadionowego ?
(stadion i okolice stadionu otwierane tylko w czasie meczu)
Wywalenie kibiców na Wielicką - może w następnej kolejności w planie jest przeprowadzka do Ożarowa?
Tam są lepsze warunki socjalne a i na sklepik z pamiątkami może miejsce się znajdzie ?
Związku z tym moje pytanie do obydwu jegomości jest takie.
Kto i dlaczego dopuścił do takiej sytuacji ,że Cracovia haniebnie opuściła siedzibę z Kałuży? i przeniosła się na Wielicką?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)