Zamiast narzekać, marudzić i przenosić klimaty z sekcji piłkarskiej do hali, skupmy się na dopingu dla naszych hokeistów. Wygranie meczu to powinna być tylko formalność, fajnie by było wygrać go zdecydowanie ;)
-
-
[3] CRACOVIA vs Zagłębie Sosnowiec | niedziela, 13.09.2015, g. 18.30
Miejmy nadzieje że będzie to formalność bo dzisiaj ta formalność nie poszła po naszej myśli.
będzie szansa wygrać Sosnowiec bez ataku w dwóch spotkaniach 0 goli ?!?!
Spokojnie, Nam każdy zespół strzeli. :)
Graty szczególnie ze nie straciliśmy gola dziś ,bo po co inni mają się na nas przełamywać ? dość bycia dobrymi wujkami!!!
Bradzo dobra decyzja trenera by Domagałę przesunąć do 2 formacji która wreszcie odżyła i gra oraz strzela jak oczekiwano ,trener musi więcej ingerować ,wtedy cos musi się zmieni na lepsze !
Domogała jeszcze nie raz zaskoczy in plus, słaby zawodnik nie rozegrałby w 2 sezony kilkudziesięciu spotkań w DEL2. W 1-szej tercji ogromna niedokładność w grze, ale kolejne dają nadzieję że w niedługim czasie zacznie to funkcjonować tak jak powinno.
kecaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W 1-szej tercji
> ogromna niedokładność w grze, ale kolejne dają
> nadzieję że w niedługim czasie zacznie to
> funkcjonować tak jak powinno.
Mamy nazwiska, ale brakuje nam drużyny, do momentu zgrania się. Czy już to nastąpiło? Ciężko powiedzieć, bo - nie oszukujmy się - graliśmy z beniamkniem. Ewentualny progres zweryfikują najbliższe spotkania z Tychami i Podhalem. Ciekawi mnie Unia, czyżby "czarny koń" tegorocznych rozgrywek? Liga ma w sobie ciekawe i silne drużyny, poza w/w nie można lekceważyć Sanoka, no i może coś z tej Polonii Bytom będzie, w senie, że może zaskoczyć. Na oceny przyjedzie czas, oby nie brakowało emocji. Brawa dla całej drużyny, a w szczególności dla hat-trickowców.;)
CHT Napisał(a):
> kecaj Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > W 1-szej tercji
> > ogromna niedokładność w grze, ale kolejne
> dają
> > nadzieję że w niedługim czasie zacznie to
> > funkcjonować tak jak powinno.
>
> Mamy nazwiska, ale brakuje nam drużyny, do
> momentu zgrania się. Czy już to nastąpiło?
> Ciężko powiedzieć, bo - nie oszukujmy się -
> graliśmy z beniamkniem. Ewentualny progres
> zweryfikują najbliższe spotkania z Tychami i
> Podhalem. Ciekawi mnie Unia, czyżby "czarny koń"
> tegorocznych rozgrywek? Liga ma w sobie ciekawe i
> silne drużyny, poza w/w nie można lekceważyć
> Sanoka, no i może coś z tej Polonii Bytom
> będzie, w senie, że może zaskoczyć. Na oceny
> przyjedzie czas, oby nie brakowało emocji. Brawa
> dla całej drużyny, a w szczególności dla
> hat-trickowców.;)
Masz rację mecze prawdy u siebie przez najbliższe piątki 18 z Tychami i 25 z Podhalem a po drodze 20 na wyjeździe z Jastrzębiem !!!!
Taki mecz to chyba jednak w kategoriach żartu należy traktować. Taka fantazja na lodzie. Kaprys w C-dur. Fajnie, że strzelamy, fajnie, że trafiamy do siatki. Fajnie, że kar nie łapiemy i że Robert Kowalówka potrafi bronić. Fajnie, że Spady dalej ma lufę w kiju a Domogała szaleje. Ale po meczu z takim przeciwnikiem jak Zagłębie (nie obrażając Przeciwników) to chyba jednak ciężko cokolwiek stwierdzić i wyrokować na przyszłość. Chyba trzeba zaczekać do piątku na mecz z Tychami...
Po tym meczu już wiem dlaczego Zagłębie nie strzeliło jeszcze żadnej bramki, wstyd by było dziś ją stracić.
MSC Napisał(a):
> Po tym meczu już wiem dlaczego Zagłębie nie
> strzeliło jeszcze żadnej bramki, wstyd by było
> dziś ją stracić.
W najbliższy wtorek się przełamią, grają u siebie z Unią.
Domogała - świetny i otwarty gość, nie zasłania się niczym, wprost mówi, że przyjechał m.in. żeby pokazać się selekcjonerowi i wejść do kadry A. Za to Nahuńko... fajny człowiek, pod pewnymi względami (z trenerów przyjezdnych) on nawet Ziętarę przebija... zapowiedział, że w ramach promocji hokeja nawet z SMSem przegrają :P serio, wesoło było!
Gdyby ktoś chciał posłuchać:
- pomeczowa [b]konferencja prasowa[/b]: [url=https://www.youtube.com/watch?v=ry905ZEL2fU&feature=youtu.be]youtube.com[/url]
- wywiad z [b]Adamem Domogałą[/b]: [url=https://www.youtube.com/watch?v=oDI4QqiDeg4&feature=youtu.be]youtube.com[/url]
- wywiad z [b]Maciejem Urbanowiczem[/b]: [url=https://www.youtube.com/watch?v=RzAtdZfwMIY&feature=youtu.be]youtube.com[/url]
- i jeszcze [b]Michał Łuba[/b] i [b]Oliver Paczkowski[/b] (nie grali ale miejmy nadzieję niedługo zadebiutują): [url=https://www.youtube.com/watch?v=nTMe8yzHNnY&feature=youtu.be]youtube.com[/url]
W moim odczuciu w pierwszej tercji naciskaliśmy na Zagłębie, jednak nieco nieudolnie (nie wiem jakiego innego słowa tutaj użyć, aby lepiej określić swoje emocje), a bramka którą strzeliliśmy była bardzo wymęczona. Jak zauważył CHT [i]
mamy nazwiska, ale brakuje nam drużyny[/i] - podobnie uważam i ja.
Był to pierwszy mecz w tym sezonie, na którym byłem (z racji niemożności nabycia biletu na mecz z Naprzodem) i czegoś brakuje mi w Naszej grze, czegoś co było w poprzednim sezonie. Ciekawe, czy pojawi się ktoś na miejsce Dennisa "Rozrabiaki", którego szczerze brakuje mi w Naszym składzie.
Wobec nowej drużyny mam bardzo duże wymagania, ale jestem dobrej wiary i pomimo pierwszych trudności (1:6 z Tyszanami i 4:3 z Polonią) liczę na dobre wyniki! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)