żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie no, ale nie róbcie z Reve oszołoma, bo
> akurat w wielu aspektach on ma pełną rację
> - na dziś zespół jest bez formy
> - pod kątem tego meczu i tego trofeum jesteśmy
> nieprzygotowani
> - taktyka na ten mecz jest fatalna, co pokazuje
> wynik
> - ja od siebie dokładam pytanie o bramkarza
>
> Tylko czy to jest podstawa żeby wyciągać
> "wnioski ostateczne". No cóż, wg niego tak, wg
> wielu (w tym mnie) nie. Ale co do poszczególnych
> punktów Reve rację ma i to mu trzeba przyznać
> bez dwóch zdań.
>
..
dzięki za wsparcie;:)
a tak na serio napisz mi kiedy to niby w ostatnim powiedzmy roku patrząć na nas skład i oczekiwania bylismy w formie bo według mnie było to równy rok temu kiedy pokonaliśmy Sanok w walce o super puchar i na początku sezonu w 2-3 meczach później wszystko pozniżej mozliwosći i oczekiwań
-
-
Mecz o Superpuchar Tychy- Cracovia (piątek, 4 września, godz. 18:00):
Tego z filmu zabijaka ;) jeśli ktoś oglądał.
Zgadzam się że Revenator ma oczywiście rację w wielu aspektach ale ja bym mimo wszystko zaczekał bo można wylać przysłowiowe ,,dziecko z kąpielą,,
Moim zdaniem Pietrus bardzo by sie nam przydał.
Bo podobno ma przyjść.
Rudolf "cudotworca"
Ja mam taką naciągana teorię, że Rudolf chciał pokazać, że jeszcze trzeba wzmocnień :P
Więc czekamy na Pietrusa i tajemniczego Pana K.
No to pierwsze trofeum "zdobyte".
Grzechu67 Napisał(a):
> Ja jestem za tym żeby kUUZIN urodzony w mOSKWIE
> tostał wpierdziel od jakiegoś naszego
> amerykańca, któregoś prowadzimy tylko
> namwpierdzielenie ruskiemu.
I tu jest żal, że nikogo z czwórki Daniel - Dudas - McCauley - Valcak nie było :D
oczywiście nie chce żeby już cos robić ,ale trzeba się poważnie zastanowić i dać jakieś ultimatum n,p, do końca roku pozycja lidera ??czy zdobyć Puchar Polski ??
Bo naprawdę problem nie lezy w zawodnikach oni powinni i umieją grać ,tylko trener tego nie umie odpowiednio wyegzekwować !!bo nie wierzę ze grają przeciw niemu lub strajkują :)
Coz za nami mecz o ktorym trzeba zapomniec i szykowac dalej sie na lige.
Liczylem sie z porazka i jakos mnie ona nie martwi tylko martwi styl obrony i spiacy krolewicz na lawce nie zmieniajacy bramkarza bo TAK!!
Obrona kolejny sezon jest w czarnej doopie!!! Tu sam Sapdy nic nie zdziala....
Tychy w gazie,duzo szybsi,doskok natychmiastowy i nasi w doopie.
Tercjami mozemy podsumowac to w pierwszej nas zjedli, w drugiej lekko trawili a w trzeciej wydalili....
6-1 w plecy to jak na tylu kadrowiczow troszku wstyd....
Pisanie ze sie zgrywaja jest teoria smieszna bo w kadrze graja juz kilka lat.
*REVENATOR* Napisał(a):
> oczywiście nie chce żeby już cos robić ,ale
> trzeba się poważnie zastanowić i dać jakieś
> ultimatum n,p, do końca roku pozycja lidera ??
> czy zdobyć Puchar Polski ??
Ja myślę, że coś takiego jest (nie wnikam i co i na kiedy datowane), no ale Reve, przecież masz świadomość, że takich rzeczy w żadnym mądrym i normalnie działającym klubie nie ustala się przy otwartej kurtynie...
żółta kaczka Napisał(a):
> *REVENATOR* Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > oczywiście nie chce żeby już cos robić ,ale
> > trzeba się poważnie zastanowić i dać
> jakieś
> > ultimatum n,p, do końca roku pozycja lidera
> ??
> > czy zdobyć Puchar Polski ??
>
>
> Ja myślę, że coś takiego jest, no ale Reve,
> przecież masz świadomość, że takich rzeczy w
> żadnym mądrym i normalnie działającym klubie
> nie ustala się przy otwartej kurtynie...
Wiem ale moze jestem materialista i centuś krakowsk:Pi ,ale mi nawet tej kasy (nie mojej :) ) szkoda bo jakby wywalona w błoto ?
Tak na pewno nie powinno być !!
spokojnie obstawiam ze będziemy się rehabilitować od niedzieli ,(mamy słabe drużyny przynajmniej teoretycznie )
Pierwszy mecz, choć o puchar, to jednak w hokeju niewiele znaczy. Liczy sie ostateczny efekt, a nie da sie formy utrzymać przez tyle miesięcy. Ja tam Rohackovi ufam, lata praktyki za nim przemawiają. Mnie wystarczy mistrz na koniec, nawet grudniowy puchar nie ma takiej wartości. Tak wiec nie ma co sie spinać - więcej luzu, panowie.
wszyscy mówią ze nie trafiliśmy z formą ,to zapytam kiedy ostatnio była ta forma ?
Tychy miały i na Puchar Polski 2014 i na sezon i oczywiste na majstra mieli na sparingi i dziś na super puchar
Prawdziwych mężczyzn (czytaj hokeistów) poznaje się potym nie jak zaczynają ale potym jak kończą!
A ja przekornie z dużą dawką optymizmu po tym meczu.
Naprawdę jest spora szansa na CHL w przyszłym sezonie, jeśli tylko trener wpoi hokeistom zasadę, że w meczu nie ma miejsca na przestoje, to wygląda to bardzo dobrze.
Świetnie zagrał IV atak, jeżeli utrzyma formę przez cały sezon to "nie ma mocnych".
Znakomici obcokrajowcy robią widoczną róznicę, solidnie zagrał bramkarz.
A rozegranie w ataku - palce lizać. Gra obronna bez zarzutu, twardo i niemal bez głupich fauli.
Kolejna dobra wiadomość, to ta, że puchar otrzymała bezsprzecznie najlepsza drużyna z zeszłego sezonu i ten śmieszny mecz w ogóle nie powinien być rozgrywany.
I najważniejsza rzecz. Jest szansa (przyznaję, że niewielka), że procesor przejrzy na oczy i zamiast wypuszczać kolejne słodkie pierdy do mediów, wzmocni drużynę, trzema - czterema klasowymi zawodnikami, bo z tym co mamy, to CHL se będziemy mogli pooglądać na Eurosporcie.
Na Eurosporcie puszczają CHL? Kurczę, a ja po streamach w necie szukam...
Zakładam nowy fanklub kibiców Cracovii pn. "Nic się nie stało", Ci którym nie zależy na SP, PP i przechodzą do porządku dziennego po takiej pytondze jak dziś mają członkostwo gratis. Spośród tych którzy naiwnie, nie wiedzieć dlaczego, po takim łomocie wspominają o MP w 2016r. zostanie wylosowany szczęśliwiec, który otrzyma bilety na finał w gratisie.
:X
Nie wiem co myśleć po tym wyniku? Uśmiecham się do siebie i cóż....? Czekam spokojnie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)