6:1 masakra w obronie
-
-
Mecz o Superpuchar Tychy- Cracovia (piątek, 4 września, godz. 18:00):
ZUPEŁNIE NIE PRZYGOTOWANI, PRZYNAJMNIEJ NA TO SPOTKANIE ,bo chyba wszyscy się zgodzimy ze potrafią grać?
Trzeba tez powiedzieć ze te 6 bramek dla Tychów strzelili Polacy !!
Tylko ja bym zaznaczył - "masakra w obronie" to nie jest masakra gry obrońców, tylko my nie gramy w ogóle dobrego pressingu. Przeciw takim Tychom jak nie ma pressingu, to nawet świetna gra obrońców nie pomoże.
Radzik dostaje szóstą i dalej nie ma zmiany? Czemu? Konia z rzędem temu kto mi wytłumaczy czemu???
żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tylko ja bym zaznaczył - "masakra w obronie" to
> nie jest masakra gry obrońców, tylko my nie
> gramy w ogóle dobrego pressingu. Przeciw takim
> Tychom jak nie ma pressingu, to nawet świetna gra
> obrońców nie pomoże.
>
> Radzik dostaje szóstą i dalej nie ma zmiany?
> Czemu? Konia z rzędem temu kto mi wytłumaczy
> czemu???
Ja juz trenera Rohaczka nie rozumie od Pucharu Polski 2014 !!
Potrzebni na wczoraj dwóch "Kronwallów" na obronę.
Ja jestem za Rohackiem, wiesz Revenatorze, ale podsumuję to sobie wszystko w głowie i wypowiem się w temacie powiedzmy na koniec listopada.
Niemniej o sytuację na bramce to w niedzielę go zapytać muszę. No nie rozumiem tego i już. Nawet w NHLu najlepszych bramkarzy przecież czasem w meczu trzeba zmienić...
żółta kaczka Napisał(a):
> Ja jestem za Rohackiem, wiesz Revenatorze, ale
> podsumuję to sobie wszystko w głowie i wypowiem
> się w temacie powiedzmy na koniec listopada.
..
Ja jestem za Cracovią :) i naprawdę szkoda ze taki potencjał jest marnowany nawet w dwóch przednich sezonach powinniśmy być spokojnie w strefie medalowej
Obrona słabiutko, ale atak fajnie gra, tylko nic nie chce wpaść....
*REVENATOR* Napisał(a):
> żółta kaczka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja jestem za Rohackiem, wiesz Revenatorze, ale
> > podsumuję to sobie wszystko w głowie i
> wypowiem
> > się w temacie powiedzmy na koniec listopada.
> ..
>
>
> Ja jestem za Cracovią :) i naprawdę szkoda ze
> taki potencjał jest marnowany [b]nawet w dwóch
> przednich sezonach powinniśmy być spokojnie w
> strefie medalowej[/b]
Tak, tu masz rację. Tzn. powiedzmy otwarcie - w każdym innym klubie każdy inny trener po 13/14 by został zmieniony, po 14/15 także, a po serii "13/14" + "14/15" to już na pewno, niemniej u nas dostał szansę i dostał mocny skład. Nie podsumowujmy po 1 meczu i najmniej znaczącym trofeum - o które, co już pisałem właściwie nawet nie powinniśmy grać. Cóż, mamy obraz na ten moment i czekamy na reakcję i efekty pracy.
No dobrze trenera zawsze można zmienić ale czy dasz gwarancję Revenatorze że to naprawdę wypali?!
Mam nadzieje że w 5 kolejce pokażemy hanysom miejsce w szeregu.
Pojebany koleś z Tychów
Hłe, hłe...
Gruzja-Szkocja 1:0 - koniec meczu
Andrzej.ksc Napisał(a):
> No dobrze trenera zawsze można zmienić ale czy
> dasz gwarancję Revenatorze że to naprawdę
> wypali
nie spróbujemy nie przekonamy się,ale połowa kadry Polski MUSI GRAĆ LEPIEJ ! tego jestem pewny
przecież oni są zgrani z reprezentacji ,a u nas jakby pierwszy raz się widzieli ??nawet jakby nie są w odpowiedniej formie to powinno to wyglądać znacznie lepiej
Kuzin to stara wisła!
A co się stało ?
Nie no, ale nie róbcie z Reve oszołoma, bo akurat w wielu aspektach on ma pełną rację
- na dziś zespół jest bez formy
- pod kątem tego meczu i tego trofeum jesteśmy nieprzygotowani
- taktyka na ten mecz jest fatalna
- ja od siebie dokładam pytanie o bramkarza
Tylko czy to jest podstawa żeby wyciągać "wnioski ostateczne". No cóż, wg niego tak, wg wielu (w tym mnie) nie. Ale co do poszczególnych punktów Reve rację ma i to mu trzeba przyznać bez dwóch zdań.
Kuzin to bandyta i za to powinna być dyskwalifikacja. Qrva, przy 6-1 na parę minut przed końcem robić atak na głowę? Debil powiedzieć to mało, no skrajny idiotyzm i kretynizm z gościa wyszedł. Nawet Czerkawski mówi, że głupota...
Leesior Napisał(a):
> A co się stało ?
Pojeb wjechał w naszego na pełnej ku... w głowę, Nasz zakrwawiony a Czerkawski: hahaha będzie wiedział by trzymać nos wyżej...
Pewno Kuzin nie będzie mógł zagrać.... za rok.
Ja jestem za tym żeby kUUZIN urodzony w mOSKWIE tostał wpierdziel od jakiegoś naszego amerykańca, któregoś prowadzimy tylko namwpierdzielenie ruskiemu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)