A Węgrzyn komentując co akcję kundlów przeżywa orgazm!
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 3 kolejki
Ponoć dostał w mordę(podczas meczu oldbojów),że "źle komentuje"gts-owi,więc może chce się podlizać ;)
Węgrzyn i Mielcarski zawsze pro-gtsowsko komentują...
Aleście zapodali łamiące wiadomości, a już myślałem, że Węgrzyn z Mielcarskim to fanatyczni kibice Pasów :D
Jeżeli marudziliśmy na wynik derbów to dzisiaj mamy odpowiedż ,że GTS jednak nie jest takie słabe jak zakładano przed sezonem...
Podobnie jak Cierzniak wcale nie jest aż takim bramkarskim ogórem...
gts az taki slaby nie jest co nie zmienia faktu, ze Lech nie zachwyca. Przegrali z Pogonia, z lechia ledwo wygrali...
wow Cierzniak
Ale jaja, on umie bronić! ::o
Cabaj też miewał znakomite mecze,a Cierzniak to dokładnie ten typ bramkarza. Dajcież chłopu czas, a sprawi nam jeszcze sporo radości ;)
BTW GTS gra bardzo dobry mecz, znacznie lepszy niż derby, to trzeba uczciwie przyznać. Ale nie frasujcie się, to polska liga, tutaj dziś się ogrywa mistrza, a jutro kopie po czole z outsiderem ;)
Szkoda , że nie gramy teraz z Lechem, drużyna na ta chwilę tak słaba, że każdy z nią może wygrać nawet wisła. Gdzie do LM, po dzisiejszym meczu nie ma sie co dziwić , że Basel już świetuje awans.
Szkoda że dziś nie graliśmy z Lechem... Cienki mistrz.
2:0 dla gts-u, ciężko twierdzić, że niezasłużone, Lech słabo grał.
Wisła z jajami, a Lech bez pomysłu. Ciekawe po co im ten Kadar
Macie q.rwa slabych kundli!!!!!!!!
W p.i.z.du wyladowali (na cztery lapy)
Juz druga polowa w derbach wyjasnila mi wszystko ze znowu beda sie liczyc
Już to dziś napisałem - ... w naszej lidzę nie umiemy grac co 3 dni :(
szkoda. Ale patrzymy sie na siebie. Teraz mecz z piastem u siebie, a gts z legia
jak wygrywać z Robakami czy Formellami w składzie?
niemożlwe
Wielka szkoda. Ale i tak skończą sezon pod nami.
napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Macie q.rwa slabych kundli!!!!!!!!
> W p.i.z.du wyladowali (na cztery lapy)
> Juz druga polowa w derbach wyjasnila mi wszystko
> ze znowu beda sie liczyc
Chciałeś napisać pierwsza połowa?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)