gornik ladnie rozpoczyna sezon
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 3 kolejki
Już 3-2 jaja
dzieje się w tym meczu :D
Oglądałem tego Piasta w kontekscie meczu z nami i muszę powiedzieć że ... no łatwo nie będzie.
W obronie są słabi, ale z przodu mają ciekawych piłkarzy - Vacek, Barisić, Badia, Nespor. Może być ciężko, ale Górnik zagrał fatalny mecz.
Górnik miał 16 strzałów (9 celnych) w porównaniu do 6-8 (4 celne) Piasta. :P
Gliwiczanom trafił się taki mecz jak z nami w zeszłym sezonie gdzie na 5 strzałów zdobyli
4 bramki.Szybko tego nie powtórzą.
Lechia ,skutecznie przez nas cofnięta, nie może nabrać rozpędu...;) Ledwo uratowany remis 1:1 z Pogonią...
Kolejorz!!!Musi dzisiaj wygrać!
Też oglądałem ten mecz pod kątem naszej walki w przyszłym tygodniu. Generalnie obydwie drużyny miały sporo niedokładnych podań, a w wielu sytuacjach mogli zachować się lepiej. Poza tym Górnik miał dziurę w obronie gdyż Danch grał na prawej stronie... Z nami raczej tak łatwo im nie pójdzie ale trzeba uważać bo z przodu mimo wszystko potrafią rozegrać.
W wczorajszym meczu Piast przegrał wszystkie statystyki, oprócz tej jednej - GOLE !!!. (statystyki nie grają - tak twierdzi m.innym Hajto ;))
PS
Cieszy mnie, że za nami już 18 meczy, a wynik 0-0 w dalszym ciągu nie pada :)
Betony mają przedsmak grupy mistrzowskiej jeśli się tam dostaną. Wtopa, wtopa, czasami remis, po sezonie "fajny" sparing i puchary w TV. Oczywiście to wszystko przy założeniu że nie zmienią za szybko trenera lub jeśli zmienią to na "lepsiejszego chłopa". Tak jak pisałem tam wymiana składu jeszcze nie gwarantuje wyników, choc oczywiście punktować kiedyś zaczną. Mecz w Gliwicach ustawił Zabrzan już raczej definitywnie w dole tabeli, a Gliwiczanom jak zwykle daje złudne wrażenie że się uda dostać do pierwszej ósemki, choć jakości tam nie widzę, dziś/wczoraj niezły fart.
Przed meczem rzeka - Lech Poznań
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/t31.0-8/11258307_413049478887481_6524323163436245071_o.jpg[/img]
PS: Oby się sprawdziło...
Dostaną wp..ol, bo Jop komentuje...
Jop swój chłop. Dobry znak.
Na razie 1-0 dla rzeki...
Ci to maja fuksa... ?I tak przegraja..
U buków postawiłem na rabę i coś mi się wydaje ,że nie wtopią ,ale to tylko 3 zeta ,więc mogą przygrywać :D
Kurfa , boguski strzela to idzie koniec świata ::o
dla tej słabej co to miała przegrywać wszystko :D
Kadar fatalny - ale za niego wróci Arajuuri.
Natomiast kompletnie nie rozumiem po co Skorża trzyma na boisku Thomallę, mając na ławce Robaka.
Lech dziś człaping uprawia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)