zdaje się że obie strony opadły z sił...
-
-
Cracovia-Wisła 1 : 1
Jendrisek .........bez komenta za caly mecz.....wielki fak dla niego
Z dużej chmury mały deszcz...
Zmiany nic nie wniosły, szkoda. Chwilami widać było, że jesteśmy lepsi, bardziej przygotowani i zgrani.
Potrzeba napastnika i to na teraz.
Niestety ale kondycyjnie jesteśmy dużo gorsi niż w tamtym sezonie. Mecz w drugiej połowie siadł. Przy odrobinie szczęścia można było wygrać. Seria bez porażek podtrzymana. Jest Ok
Pisze ztelefonyy
Kocham ją.
Mecz walki!!!!!!
pieski ryli murawe, a nasi wreszcie pokazali siłe mentalną!!!!
Wspomnicie moje słowa walczymy o mistrza!!!
Wielki minus dla trenera za zmiany.
Budzik i Zjawa nie zrobili sztycha. Buba też zawalił sytuację.
Liczyłem na wejście Kapustki.
Ogólnie nie jest źle.
Trzeba wygrać w Bielsku i będzie bardzo dobrze,z tym,że do tego czasu trzeba NAPASTNIKA!
Słabo słabo słabo.... Nie wykorzystaliśmy takiej okazji aby wygrać derby i to zdecydowanie...
Ufff... nareszcie będąc określani faworytem nie przegraliśmy z kundlami. Jest postęp, a 3 pkt bedą na stoczni.
rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wielki minus dla trenera za zmiany.
>
> Budzik i Zjawa nie zrobili sztycha. Buba też
> zawalił sytuację.
> Liczyłem na wejście Kapustki.
> Ogólnie nie jest źle.
> Trzeba wygrać w Bielsku i będzie bardzo dobrze,z
> tym,że do tego czasu trzeba NAPASTNIKA!
przede wszystkim czego nie ściągnął Jendriska, który kopał się po czole przez cały mecz!
pKracy Napisał(a):
> Ufff... nareszcie będąc określani faworytem nie
> przegraliśmy z kundlami. Jest postęp, a 3 pkt
> bedą na stoczni.
Obawiam się że takiej okazji jak dzisiaj jak sie nie wygrywa u siebie i to zdecydowanie to tam znów polegniemy ehh
na pewno nie byliśmy lepsi.
wynik sprawiedliwy.
drużyny z pierwszej ósemki trochę silniejsze, ale my nadal bez porażki.
o mistrza raczej nie powalczymy :(
Tojarobiezamęt Napisał(a):
> Słabo słabo słabo.... Nie wykorzystaliśmy
> takiej okazji aby wygrać derby i to
> zdecydowanie...
koorwa banujcie taki element
Mecz fajny, ale tylko w 1 połowie. GTS zagrał 100% lepiej aniżeli tydzień temu. Obrona nasza dziś niepewna. Chyba kondycyjnie lepiej wyglądaliśmy w poprzednim sezonie? (temperatura tez zrobiła swoje) Gratulacje za 11 mecz bez porażki.
Uszło z balonika powietrze. Dość słabe zawody z naszej strony
squier strat Napisał(a):
> na pewno nie byliśmy lepsi.
> wynik sprawiedliwy.
> drużyny z pierwszej ósemki trochę silniejsze,
> ale my nadal bez porażki.
> o mistrza raczej nie powalczymy :(
Ale kto mówiół o majstrze?....MY boh....,pierwsza ósemka będzie sukcesem...trochę realizmu a nie nadmuchany balon!!!! Mamy zespół a w nim grajków o przecietnych walorach....wystarczy policzyć ile pojedynków 1 na1 dzisiaj wygraliśmy! Myślę ,że jedno jest pewne - nie będziemy walczyć o utrzymanie.Trener ułożył zespół i chłopaki walczą i uzyskują wynik lepszy niż zasługują! I jeszcze popatrzcie na średnią wieku.... jedna z najwyższych w lidze!
Cieszmy sie z kolejnego nieprzegranego meczu i jak na razie średniej 2 pkt na mecz!
Ludziska 11 mecz bez porażki!!!
Jak tu narzekać!!!
Nie wiem jaki jest rekord ligi ale czuje że go wyrównami.
słabszy mecz może się zdarzyć. a wielkośc polega na tym by go nie przegrać.
I uwaam że sa wielcy.
nasz rekord to 12 meczy bez porażki z 1949 rok:)
Nie wiem co się dzieje, ale dawno nie widziałem aby nasi piłkarze grali z takim zaangażowaniem. Kundle chyba przyjechały wyciągnąć przynajmniej remis bo jak można inaczej wytłumaczyć perfidną grę na czas Cierzniaka przy stanie 1:1 po piętnastu minutach?
Budzik moim zdaniem bezproduktywny. Szkoda, że musiał zejść Miro bo w takim meczu jest ostoją drugiej linii. Jendriśek coś tam grał ale nie zachwycił. Szkoda, że Dialiba nie strzelał w drugiej połowie tylko się zastanawiał kto ma kopnąć piłkę...
Generalnie na duży plus. Widać, że chłopakom się w końcu chce! Brawa dla Zielińskiego :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)